POMOĆNI TRENER KAO GOLMAN

Moderator/ica: GracanicaAA
Hoćeš da kažeš da su nam prijašnja pojacanja bila bolja. Ovi dvojica ako su fizički spremni nisu lošu. Mladi Eldin će sigurno izgarati. Ko nam uvali Veselog, Hrkaca, Eleuota itd. A čini mi se da si ti baš pisao kako nam dolaze top pojacanja. Ja vjerujem Milenku.amkeivke je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:20Izgleda smo mi podpisali borbu za obstanak,...iako ja sam vjerovao da se može preko kupa do evrope, al sa ovakim pojačanjima definitino nema šanse...Ja sam ipak razočaran, očekivao sam 2-3 kapitalca a ne igrače koji su višak u Borcu, Zrinjskom i Slogi...
https://www.transfermarkt.de/alen-masov ... ler/270201
Uz to moje informacije su da se "ganja" ovaj, onda nek nam je bog na pomoči...
Ako još dodamo da su pojedini igrači tražili raskid ugovora jer nisu došli ovdje da se bore za obstanak i nezadovoljni statusima,...Ako ode neko od ovih bitnijih (Celikovic, Misic, Mićo,...) tek smo onda u "bunaru"
Na mjestu ti je zapažanje o dosadašnjim promašenim pojačanjima.husrefbeg je napisao/la: ↑06 jan 2023, 22:01Hoćeš da kažeš da su nam prijašnja pojacanja bila bolja. Ovi dvojica ako su fizički spremni nisu lošu. Mladi Eldin će sigurno izgarati. Ko nam uvali Veselog, Hrkaca, Eleuota itd. A čini mi se da si ti baš pisao kako nam dolaze top pojacanja. Ja vjerujem Milenku.amkeivke je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:20Izgleda smo mi podpisali borbu za obstanak,...iako ja sam vjerovao da se može preko kupa do evrope, al sa ovakim pojačanjima definitino nema šanse...Ja sam ipak razočaran, očekivao sam 2-3 kapitalca a ne igrače koji su višak u Borcu, Zrinjskom i Slogi...
https://www.transfermarkt.de/alen-masov ... ler/270201
Uz to moje informacije su da se "ganja" ovaj, onda nek nam je bog na pomoči...
Ako još dodamo da su pojedini igrači tražili raskid ugovora jer nisu došli ovdje da se bore za obstanak i nezadovoljni statusima,...Ako ode neko od ovih bitnijih (Celikovic, Misic, Mićo,...) tek smo onda u "bunaru"
Ko je garancija kod nas u PL. Sve što iole vrijedi ode u neke bolje plaćene lige. Tamo se ne snagu i vraćaju se nazad. Tako nam je u svim klubovima PL. Malo Zrinjski tu odskace ostalo je isto. Kod nas je dodatni problem što nema pritiska i igrači gledaju da uzmu novac onda glume povrede. Ako ova nova uprava sa SD i Milenko to uspije promijeniti bit će korak naprijed. Povratak navijača ide sa rezultatima i to u kontinuitetu a ne toplo hladno.
I ja sam za to da provodi sto vise vremena u klubu, da zavede u red neke stvari. Ali ne znam koga moze rastjerati, imas u klubu tri covjeka, sekretara, sluzbenog predstavnika Munja i Amir (koji rade besplatno) sto nece niko drugi raditi , ekonom koji radi za platu sto bi i svako drugi. Ovaj klub nema ljudi koji donose odluke osim Almira (mada malo sta moze i smije sam odluciti) Azmir i Ernad su jedini koji aminuju sve bitne odluke, koji nasjedaju na "menadzerske" suplje..Uz navedenu trojicu vrti se par prijatelja, koji niti donose odluke, niti se petljaju u rad kluba.husrefbeg je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:37Ohrabrujem novog mladog SD da što više boravi u klubu i zavede red od administracije do sportskog segmenta. Nek dodatno rastjerala neke ljude koji se gore vucaraju 20 godina i žive od neke stare slave a ustvari kad ih vidiš izgubis volju za fudbalom. Dovest o u administraciji malo svježine. Ne moze se igrat PL a razmisljat na kantonalni i niži nivo.
Da li je "Sića" jedan od njih.Koji su još ti prijatelji.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:11I ja sam za to da provodi sto vise vremena u klubu, da zavede u red neke stvari. Ali ne znam koga moze rastjerati, imas u klubu tri covjeka, sekretara, sluzbenog predstavnika Munja i Amir (koji rade besplatno) sto nece niko drugi raditi , ekonom koji radi za platu sto bi i svako drugi. Ovaj klub nema ljudi koji donose odluke osim Almira (mada malo sta moze i smije sam odluciti) Azmir i Ernad su jedini koji aminuju sve bitne odluke, koji nasjedaju na "menadzerske" suplje..Uz navedenu trojicu vrti se par prijatelja, koji niti donose odluke, niti se petljaju u rad kluba.husrefbeg je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:37Ohrabrujem novog mladog SD da što više boravi u klubu i zavede red od administracije do sportskog segmenta. Nek dodatno rastjerala neke ljude koji se gore vucaraju 20 godina i žive od neke stare slave a ustvari kad ih vidiš izgubis volju za fudbalom. Dovest o u administraciji malo svježine. Ne moze se igrat PL a razmisljat na kantonalni i niži nivo.
Cisto da se zna, ja sam za red i disciplinu, da sve fercera kako bog zapovjeda.
Jel taran dobio nogu iz kluba?elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:11I ja sam za to da provodi sto vise vremena u klubu, da zavede u red neke stvari. Ali ne znam koga moze rastjerati, imas u klubu tri covjeka, sekretara, sluzbenog predstavnika Munja i Amir (koji rade besplatno) sto nece niko drugi raditi , ekonom koji radi za platu sto bi i svako drugi. Ovaj klub nema ljudi koji donose odluke osim Almira (mada malo sta moze i smije sam odluciti) Azmir i Ernad su jedini koji aminuju sve bitne odluke, koji nasjedaju na "menadzerske" suplje..Uz navedenu trojicu vrti se par prijatelja, koji niti donose odluke, niti se petljaju u rad kluba.husrefbeg je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:37Ohrabrujem novog mladog SD da što više boravi u klubu i zavede red od administracije do sportskog segmenta. Nek dodatno rastjerala neke ljude koji se gore vucaraju 20 godina i žive od neke stare slave a ustvari kad ih vidiš izgubis volju za fudbalom. Dovest o u administraciji malo svježine. Ne moze se igrat PL a razmisljat na kantonalni i niži nivo.
Ja nikad ne bih javno napisao imena tih ljudi, to mi karakter ne dozvoljava. Uglavnom oni su prijatelji Azmira i Almira i na osnovu toga su na utakmicama i oko njih dvojice. Ali opet ponavljam ne donose nikakve odluke u klubu. Sto se tice tarana vjerovatno ce opet imati neku funkciju u omladinskom pogonu (mislim juniori) vece smece od covjeka nije bilo u klubu niti ce biti..Ne covjek koji radi licno za sebe, ne za klub. Prozivka omladinskog pogona je polovinom Januara pa ce se tacno znati, ali ako to ostane kako se suska, onda je Azmir veliki papak.tuzlac je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:22Da li je "Sića" jedan od njih.Koji su još ti prijatelji.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:11I ja sam za to da provodi sto vise vremena u klubu, da zavede u red neke stvari. Ali ne znam koga moze rastjerati, imas u klubu tri covjeka, sekretara, sluzbenog predstavnika Munja i Amir (koji rade besplatno) sto nece niko drugi raditi , ekonom koji radi za platu sto bi i svako drugi. Ovaj klub nema ljudi koji donose odluke osim Almira (mada malo sta moze i smije sam odluciti) Azmir i Ernad su jedini koji aminuju sve bitne odluke, koji nasjedaju na "menadzerske" suplje..Uz navedenu trojicu vrti se par prijatelja, koji niti donose odluke, niti se petljaju u rad kluba.husrefbeg je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:37Ohrabrujem novog mladog SD da što više boravi u klubu i zavede red od administracije do sportskog segmenta. Nek dodatno rastjerala neke ljude koji se gore vucaraju 20 godina i žive od neke stare slave a ustvari kad ih vidiš izgubis volju za fudbalom. Dovest o u administraciji malo svježine. Ne moze se igrat PL a razmisljat na kantonalni i niži nivo.
Kum šala nije.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:12Ja nikad ne bih javno napisao imena tih ljudi, to mi karakter ne dozvoljava. Uglavnom oni su prijatelji Azmira i Almira i na osnovu toga su na utakmicama i oko njih dvojice. Ali opet ponavljam ne donose nikakve odluke u klubu. Sto se tice tarana vjerovatno ce opet imati neku funkciju u omladinskom pogonu (mislim juniori) vece smece od covjeka nije bilo u klubu niti ce biti..Ne covjek koji radi licno za sebe, ne za klub. Prozivka omladinskog pogona je polovinom Januara pa ce se tacno znati, ali ako to ostane kako se suska, onda je Azmir veliki papak.tuzlac je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:22Da li je "Sića" jedan od njih.Koji su još ti prijatelji.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:11
I ja sam za to da provodi sto vise vremena u klubu, da zavede u red neke stvari. Ali ne znam koga moze rastjerati, imas u klubu tri covjeka, sekretara, sluzbenog predstavnika Munja i Amir (koji rade besplatno) sto nece niko drugi raditi , ekonom koji radi za platu sto bi i svako drugi. Ovaj klub nema ljudi koji donose odluke osim Almira (mada malo sta moze i smije sam odluciti) Azmir i Ernad su jedini koji aminuju sve bitne odluke, koji nasjedaju na "menadzerske" suplje..Uz navedenu trojicu vrti se par prijatelja, koji niti donose odluke, niti se petljaju u rad kluba.
Pa zna li se razlog sto ga Azmir opet vraca? Znaci cojk radio protiv kluba i ta ga opet vracas u klub?elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:12Ja nikad ne bih javno napisao imena tih ljudi, to mi karakter ne dozvoljava. Uglavnom oni su prijatelji Azmira i Almira i na osnovu toga su na utakmicama i oko njih dvojice. Ali opet ponavljam ne donose nikakve odluke u klubu. Sto se tice tarana vjerovatno ce opet imati neku funkciju u omladinskom pogonu (mislim juniori) vece smece od covjeka nije bilo u klubu niti ce biti..Ne covjek koji radi licno za sebe, ne za klub. Prozivka omladinskog pogona je polovinom Januara pa ce se tacno znati, ali ako to ostane kako se suska, onda je Azmir veliki papak.tuzlac je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:22Da li je "Sića" jedan od njih.Koji su još ti prijatelji.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:11
I ja sam za to da provodi sto vise vremena u klubu, da zavede u red neke stvari. Ali ne znam koga moze rastjerati, imas u klubu tri covjeka, sekretara, sluzbenog predstavnika Munja i Amir (koji rade besplatno) sto nece niko drugi raditi , ekonom koji radi za platu sto bi i svako drugi. Ovaj klub nema ljudi koji donose odluke osim Almira (mada malo sta moze i smije sam odluciti) Azmir i Ernad su jedini koji aminuju sve bitne odluke, koji nasjedaju na "menadzerske" suplje..Uz navedenu trojicu vrti se par prijatelja, koji niti donose odluke, niti se petljaju u rad kluba.
Vjeruj ne interesujeme ko je kome kum, ko koga yebe. Ja privatne zivote ljudi ne mjesam sa pricom TC. Svoj privatni zivot kako god ko misli neka ga zivi. Ja gledam klub, na prvom mjestu, pa onda sebe. Ko ce se druziti sa Azmirom i dr... to me ne interesuje niti se time bavim.. Jos manje slusam carsiju sta prica, jer prica dosta ne istine.tuzlac je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:40Kum šala nije.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:12Ja nikad ne bih javno napisao imena tih ljudi, to mi karakter ne dozvoljava. Uglavnom oni su prijatelji Azmira i Almira i na osnovu toga su na utakmicama i oko njih dvojice. Ali opet ponavljam ne donose nikakve odluke u klubu. Sto se tice tarana vjerovatno ce opet imati neku funkciju u omladinskom pogonu (mislim juniori) vece smece od covjeka nije bilo u klubu niti ce biti..Ne covjek koji radi licno za sebe, ne za klub. Prozivka omladinskog pogona je polovinom Januara pa ce se tacno znati, ali ako to ostane kako se suska, onda je Azmir veliki papak.
Vraća ga što se sažalio na njega. Nema nikakva primanja. Bolje da ga zaposli u firmu da razvlači hranu ili kao konobara u restoranu da guli krompir.Hazre je napisao/la: ↑07 jan 2023, 15:36Pa zna li se razlog sto ga Azmir opet vraca? Znaci cojk radio protiv kluba i ta ga opet vracas u klub?elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:12Ja nikad ne bih javno napisao imena tih ljudi, to mi karakter ne dozvoljava. Uglavnom oni su prijatelji Azmira i Almira i na osnovu toga su na utakmicama i oko njih dvojice. Ali opet ponavljam ne donose nikakve odluke u klubu. Sto se tice tarana vjerovatno ce opet imati neku funkciju u omladinskom pogonu (mislim juniori) vece smece od covjeka nije bilo u klubu niti ce biti..Ne covjek koji radi licno za sebe, ne za klub. Prozivka omladinskog pogona je polovinom Januara pa ce se tacno znati, ali ako to ostane kako se suska, onda je Azmir veliki papak.
Amir je OK. gospodin čovjek i pismen. A taj prvi da ga ne imenuje je jedan pokvarenjak i grebator. Vrti se oko kluba i spijunira ljude sve zbog interesa.Informacija je od ljudi koji znaju stanje u klubu u potpunosti.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:11I ja sam za to da provodi sto vise vremena u klubu, da zavede u red neke stvari. Ali ne znam koga moze rastjerati, imas u klubu tri covjeka, sekretara, sluzbenog predstavnika Munja i Amir (koji rade besplatno) sto nece niko drugi raditi , ekonom koji radi za platu sto bi i svako drugi. Ovaj klub nema ljudi koji donose odluke osim Almira (mada malo sta moze i smije sam odluciti) Azmir i Ernad su jedini koji aminuju sve bitne odluke, koji nasjedaju na "menadzerske" suplje..Uz navedenu trojicu vrti se par prijatelja, koji niti donose odluke, niti se petljaju u rad kluba.husrefbeg je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:37Ohrabrujem novog mladog SD da što više boravi u klubu i zavede red od administracije do sportskog segmenta. Nek dodatno rastjerala neke ljude koji se gore vucaraju 20 godina i žive od neke stare slave a ustvari kad ih vidiš izgubis volju za fudbalom. Dovest o u administraciji malo svježine. Ne moze se igrat PL a razmisljat na kantonalni i niži nivo.
Kako hoces, ali vjeruj da nije bas tako.. Munja je Azmirova desna ruka, logicno je da sve ide preko njega, da je on spona izmedju Azmira i kluba. Isto ne bih da ga branim, zadrzi svoje misljenje ,ne bih da uticem. Ja ti govorim iz licnog iskustva, jer ja licno znam nikad nije bilo sumnjivih situacija , da je ne daj boze nesto zafalilo..Jer znam kolike je kolicine novca imao kod sebe, sta je islo sve preko njegovih ruku itd itd...Sobzirom na njegovo zdravstevno stanje ja bih ga iz tih razloga pomjerio, ali vjeruj tesko naci covjeka koji ce sve Munjine obaveze uzeti na sebe..husrefbeg je napisao/la: ↑07 jan 2023, 16:46Amir je OK. gospodin čovjek i pismen. A taj prvi da ga ne imenuje je jedan pokvarenjak i grebator. Vrti se oko kluba i spijunira ljude sve zbog interesa.Informacija je od ljudi koji znaju stanje u klubu u potpunosti.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:11I ja sam za to da provodi sto vise vremena u klubu, da zavede u red neke stvari. Ali ne znam koga moze rastjerati, imas u klubu tri covjeka, sekretara, sluzbenog predstavnika Munja i Amir (koji rade besplatno) sto nece niko drugi raditi , ekonom koji radi za platu sto bi i svako drugi. Ovaj klub nema ljudi koji donose odluke osim Almira (mada malo sta moze i smije sam odluciti) Azmir i Ernad su jedini koji aminuju sve bitne odluke, koji nasjedaju na "menadzerske" suplje..Uz navedenu trojicu vrti se par prijatelja, koji niti donose odluke, niti se petljaju u rad kluba.husrefbeg je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:37Ohrabrujem novog mladog SD da što više boravi u klubu i zavede red od administracije do sportskog segmenta. Nek dodatno rastjerala neke ljude koji se gore vucaraju 20 godina i žive od neke stare slave a ustvari kad ih vidiš izgubis volju za fudbalom. Dovest o u administraciji malo svježine. Ne moze se igrat PL a razmisljat na kantonalni i niži nivo.
Sve što si naveo i ja sam mislio tako. Al izgleda da je mnogo toga obrnuto.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 17:11Kako hoces, ali vjeruj da nije bas tako.. Munja je Azmirova desna ruka, logicno je da sve ide preko njega, da je on spona izmedju Azmira i kluba. Isto ne bih da ga branim, zadrzi svoje misljenje ,ne bih da uticem. Ja ti govorim iz licnog iskustva, jer ja licno znam nikad nije bilo sumnjivih situacija , da je ne daj boze nesto zafalilo..Jer znam kolike je kolicine novca imao kod sebe, sta je islo sve preko njegovih ruku itd itd...Sobzirom na njegovo zdravstevno stanje ja bih ga iz tih razloga pomjerio, ali vjeruj tesko naci covjeka koji ce sve Munjine obaveze uzeti na sebe..husrefbeg je napisao/la: ↑07 jan 2023, 16:46Amir je OK. gospodin čovjek i pismen. A taj prvi da ga ne imenuje je jedan pokvarenjak i grebator. Vrti se oko kluba i spijunira ljude sve zbog interesa.Informacija je od ljudi koji znaju stanje u klubu u potpunosti.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:11
Ja vjerujem svojim ocima sto vidimhusrefbeg je napisao/la: ↑07 jan 2023, 17:22Sve što si naveo i ja sam mislio tako. Al izgleda da je mnogo toga obrnuto.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jan 2023, 17:11Kako hoces, ali vjeruj da nije bas tako.. Munja je Azmirova desna ruka, logicno je da sve ide preko njega, da je on spona izmedju Azmira i kluba. Isto ne bih da ga branim, zadrzi svoje misljenje ,ne bih da uticem. Ja ti govorim iz licnog iskustva, jer ja licno znam nikad nije bilo sumnjivih situacija , da je ne daj boze nesto zafalilo..Jer znam kolike je kolicine novca imao kod sebe, sta je islo sve preko njegovih ruku itd itd...Sobzirom na njegovo zdravstevno stanje ja bih ga iz tih razloga pomjerio, ali vjeruj tesko naci covjeka koji ce sve Munjine obaveze uzeti na sebe..
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 6 gostiju.