FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

damirfile
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la damirfile » 20 feb 2011, 15:51

L_blancos je napisao/la:
damirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yu
Prije par sezona borili ste se za titulu,provjeri koliki ste prosjek imali,imas net... aj pa javi jedino ako se iznenadis pa ne budes smio:).Al tacan podatak navedi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2011, 16:01

zubanovic89 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:
damirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yu
pa karta za utakmice celika 3-5KM a za utakmice zelje 10-15KM
Žene ulaze bez karte, uskače se na svakakve načine. Ne može se to upoređivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 feb 2011, 16:25

L_blancos je napisao/la:

Cuj sad bi Celik imao prosjek od 14.000??? Mislim nemoj me pogresno shvatit ne zelim se prepucavat ovdje ali reci da bi prosjek bio 14.000 je previse. Drugo kazes da je Dinamo imao najbolju posjetu prije 2 sezone nesto nisam siguran ni za to. Koliko mi je poznato njihovi navijaci nece na tekme zbog Mamica jedino mozda ako se racunaju utakmice u Evropi??? Prosle godine je najbolju posjetu imala Crvena Zvezda sa nekih 17.000 ako se ne varam a meni nije poznato da je iko poslije njih bio bolji od nas sa prosjekom od nekih 8.000.

Za prvi dio polusezone prosjek nam je 5.000+ po onoj stranici. Nije lose ali ja sam se nadao prosjeku negdje oko 6.000+
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 20 feb 2011, 17:34

Jos tacno 6 dana !!!
>Vamos Sevilla<

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 18:08

Meni nije nesto jasno, ali evo volio bih da sa nekim prodiskutujem o sljedecem. Ovdje na forumu, stvarno dosta manijaka ima, i kada bi svi ti sa tako puno zara cekali tekme Zelje, nas bi bilo po 15.000 a ne po 8.000!!! :D :D :D

Ovo nije nikakva kritika, kao sto bi neki svatili i odmah u neku polemiku upadali. Ovim jednostavno zelim da vidim koliko nas mogu ocekivati u sljedecim tekmama!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 20 feb 2011, 18:19

-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------

--------markovic---------------mesic-------------------------vasilic-------------------------------------radovanovic

----------------------------------------svraka-----------------------------stanceski------------------------------------------

-------beslija-------------------------------------------zeba------------------------------------------visca-----------------

------------------------------------------------------e.colic---------------------------------------------------------------------
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 18:20

ScooTeR je napisao/la:-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------

--------markovic---------------mesic-------------------------vasilic-------------------------------------radovanovic

----------------------------------------svraka-----------------------------stanceski------------------------------------------

-------beslija-------------------------------------------zeba------------------------------------------visca-----------------

------------------------------------------------------e.colic---------------------------------------------------------------------
E ovo je vec neki sastav!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 feb 2011, 18:24

Capt_Billy je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------nikolić ili Bajro-------------------------------------------------------
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 18:26

nookey je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:

------------------------------------------------------nikolić ili Bajro-------------------------------------------------------
Nije ni ovo lose, samo po meni, ja sam nesto ubijeden ako bi Cola igrao u vrhu spica da bi dobili najaceg napaca. On je u Velezu igrau u vrhu spica pa je bio najbolji. Neka me isprave ako grijesim!! :D :D

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 20 feb 2011, 18:27

Pazi sad sastava :mrgreen: ko As iz rukava :mrgreen:

------------------------------------------------------------Šehić-------------------------------------------------------------------

Marković------------------------Mešić----------------------------------Vasilić------------------------------------Radovanović

-----------------------------------Svraka------------------Perica--------------------------------------------------------

Bešlija Elvir :mrgreen: ---------------------------Zeba---------------------------------------------------Visča (el fenomeno)

---------------------------------------------The Bajro Haubica ----------------------------

MOzel ovaj ? :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 20 feb 2011, 18:28

Capt_Billy je napisao/la:Meni nije nesto jasno, ali evo volio bih da sa nekim prodiskutujem o sljedecem. Ovdje na forumu, stvarno dosta manijaka ima, i kada bi svi ti sa tako puno zara cekali tekme Zelje, nas bi bilo po 15.000 a ne po 8.000!!! :D :D :D

Ovo nije nikakva kritika, kao sto bi neki svatili i odmah u neku polemiku upadali. Ovim jednostavno zelim da vidim koliko nas mogu ocekivati u sljedecim tekmama!! :D :D :D
Treba uzeti i neke druge parametre u obzir, ako mislis da na osnovu broja korisnika foruma zelis razmisljati o posjecenosti utakmica...
Koliko korisnika foruma navija za Zelju a nisu iz Sarajeva ili su iz okolnih mjesta pa ne mogu uvijek biti na utakmici (i sam sam u takvoj situaciji)?
Koliko imas korisnika foruma koji imaju posao pa ne mogu stizati na utakmice?
Koliko imas onih koji navijaju za Zelju, samo citaju po forumima i nisu uopste registrovani?
Koliko imas onih koji pisu po forumima, pa i na Zeljinoj temi a ne idu uopste na tekme?
I na kraju, njegovo velicanstvo, novac?
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 feb 2011, 18:28

slika
E ovo je po mom misljenju formacija za utakmice na Grbavici! Spahic je zasluzio mjesto u startnih 11, i mislim da je krajnje vrijeme da mu se u zvanicnim utakmicama pruzi prilika pa bar ovako u tandemu sa Popovicem.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 feb 2011, 18:29

Luca.Toni je napisao/la:Pazi sad sastava :mrgreen: ko As iz rukava :mrgreen:

------------------------------------------------------------Šehić-------------------------------------------------------------------

Marković------------------------Mešić----------------------------------Vasilić------------------------------------Radovanović

-----------------------------------Svraka------------------Perica--------------------------------------------------------

Bešlija Elvir :mrgreen: ---------------------------Zeba---------------------------------------------------Visča (el fenomeno)

---------------------------------------------The Bajro Haubica ----------------------------

MOzel ovaj ? :mrgreen:
a gdje je srđan čolić :lol: :lol: :lol:

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 20 feb 2011, 18:31

Pirke_TM87 je napisao/la:slika
E ovo je po mom misljenju formacija za utakmice na Grbavici! Spahic je zasluzio mjesto u startnih 11, i mislim da je krajnje vrijeme da mu se u zvanicnim utakmicama pruzi prilika pa bar ovako u tandemu sa Popovicem.

Još nismo spremni igrati sa jednim zadnjim veznim. Previše je rizično. istina, mogli bi probati tu formaciju na Grbavici, ali sa ekipama iz donjeg dijela tabele.
U mom svijetu važe moja pravila

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 feb 2011, 18:33

Pirke_TM87 je napisao/la:slika
Ne može Lazar pogotovo u tandemu s drugim špicem, tu bi mogao Čolić uletiti, mada sumnjam da će Amar ovako igrati, sezonu i po igramo s jednim špicem :roll:

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 18:47

lemi_kitao je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Meni nije nesto jasno, ali evo volio bih da sa nekim prodiskutujem o sljedecem. Ovdje na forumu, stvarno dosta manijaka ima, i kada bi svi ti sa tako puno zara cekali tekme Zelje, nas bi bilo po 15.000 a ne po 8.000!!! :D :D :D

Treba uzeti i neke druge parametre u obzir, ako mislis da na osnovu broja korisnika foruma zelis razmisljati o posjecenosti utakmica...
Koliko korisnika foruma navija za Zelju a nisu iz Sarajeva ili su iz okolnih mjesta pa ne mogu uvijek biti na utakmici (i sam sam u takvoj situaciji)?
Koliko imas korisnika foruma koji imaju posao pa ne mogu stizati na utakmice?
Koliko imas onih koji navijaju za Zelju, samo citaju po forumima i nisu uopste registrovani?
Koliko imas onih koji pisu po forumima, pa i na Zeljinoj temi a ne idu uopste na tekme?
I na kraju, njegovo velicanstvo, novac?

Znam znam ja to sve. Ali kume, ako ista zelimo ikada napraviti, onda NAM JE PUBLIKA POTREBA!!! :D :D :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 feb 2011, 18:53

Danas Žujo bio gost na RSG, i između ostalog kaže da je optimista i gotovo ubijeđen u izgradnju stadiona
(kao neki mix između "Stožica" i stadiona Xamaxa iz Švicarske).
Ostatak priče čuva za "plavu veče". 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 18:59

ellaxaz je napisao/la:Danas Žujo bio gost na RSG, i između ostalog kaže da je optimista i gotovo ubijeđen u izgradnju stadiona
ELLAYAZ!! HVALIM TE KUME NA OVIM PREDIVNIM INFOMACIJAMA. MA CUVA BOG ZELJU SVOG!! :D :D :D

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 20 feb 2011, 19:12

Ovo za posjete, Zvezda ima najbolju posjetu u par posljednjih sezona. Čelik je imao prije 5-6 godina najbolju posjetu u regionu i ona je iznosila 8.000. 14 hiljada bi dolazilo samo u dva navrata, protiv nas i malenih. Naš za jesenji dio je negdje ispod 5 milja.

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 20 feb 2011, 19:24

ellaxaz je napisao/la:Danas Žujo bio gost na RSG, i između ostalog kaže da je optimista i gotovo ubijeđen u izgradnju stadiona
moje misljenje u vezi stadiona, ako ce se praviti i za igranje reprezentativnih utakmica da kapacitet ne bi trebao biti manji od 25.000 sjedecih mjesta (minimalno 22.000)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.