Ma točno takav igrač treba ako će se nastavit igrat kako se igra jer se Son ne snalazi u kreaciji
Al ne bi Levy dao toliko za trajni transfer a ne posudbu
Samo da ga United ne pokupi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jok pricam o novom henryu martialu buducem dobitniku zlatne lopte.EPL je napisao/la: ↑06 jan 2023, 19:47Ja mislio ti pricas od Mesiu ili Mbapeu , a ono novi Andy CarolWowhoW je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:32Ona dva scumovca alan smith i poligon neprestano prozivaju nuneza a dva njihova ljubimca sancho i antony medju 5 najvecih flopova u historiji lige jos obojica duplo vise placena od nuneza za kojeg je pitanje vremena kad ce premasiti svoj xG i davati tri gola po utakmici a da ne pricamo da je duplo korisniji za tim od "robota" haalanda koji je unazadio igru citya do te mjere da je arsenal sa enketijom prvi u ligi![]()
![]()
kako ce vam Sancho svima zacepit usta samo dok se malo dozove. Na pocetku sezone prvih 4-5 utakmica je bio najbolji igrac Uniteda,polako ima vremena jošEPL je napisao/la: ↑06 jan 2023, 19:47Ja mislio ti pricas od Mesiu ili Mbapeu , a ono novi Andy CarolWowhoW je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:32Ona dva scumovca alan smith i poligon neprestano prozivaju nuneza a dva njihova ljubimca sancho i antony medju 5 najvecih flopova u historiji lige jos obojica duplo vise placena od nuneza za kojeg je pitanje vremena kad ce premasiti svoj xG i davati tri gola po utakmici a da ne pricamo da je duplo korisniji za tim od "robota" haalanda koji je unazadio igru citya do te mjere da je arsenal sa enketijom prvi u ligi![]()
![]()
Masta moze svasta
Nema ni United love kao ni vi, mi cemo biti zadovoljni ako dodje i Aboubakar a kamoli FelixCipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jan 2023, 19:51Ma točno takav igrač treba ako će se nastavit igrat kako se igra jer se Son ne snalazi u kreaciji
Al ne bi Levy dao toliko za trajni transfer a ne posudbu
Samo da ga United ne pokupi![]()
Pita se nesto i Arsenala
Pa realno volio bih vise Mudryka ,ovaj mi djeluje kao da spasava karijeru a i ne mirisem nesto Felixa ali eto pouzdani izvori tvrde da ganjamo obojicu,uzimajuci u obzir da nam je za Mudryka uletio Chelsea velika je sansa da cemo jace zagristi za Felixa
Ne bi Felix bio doveden da igra čistog napadača nego vjerojatno nekog kreatora s lijevog krila/desetke. Al ako vam je takvo stanje, bolje da čekate ljeto za neku čistu devetku.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 23:29Nema ni United love kao ni vi, mi cemo biti zadovoljni ako dodje i Aboubakar a kamoli Felix![]()
Teska artiljerija.Marcus Rashford is the first Manchester United player to score in seven consecutive home appearances in all competitions since Wayne Rooney between February and April 2012.
Dobar je Obeliks. Iskoci cim bilo sta pozitivno vezano za United postoji.
Jel ovo IQ?
Koliko su scauseri osvojili EPL u zadnjih 30 godina?WowhoW je napisao/la: ↑06 jan 2023, 20:01Jok pricam o novom henryu martialu buducem dobitniku zlatne lopte.EPL je napisao/la: ↑06 jan 2023, 19:47Ja mislio ti pricas od Mesiu ili Mbapeu , a ono novi Andy CarolWowhoW je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:32Ona dva scumovca alan smith i poligon neprestano prozivaju nuneza a dva njihova ljubimca sancho i antony medju 5 najvecih flopova u historiji lige jos obojica duplo vise placena od nuneza za kojeg je pitanje vremena kad ce premasiti svoj xG i davati tri gola po utakmici a da ne pricamo da je duplo korisniji za tim od "robota" haalanda koji je unazadio igru citya do te mjere da je arsenal sa enketijom prvi u ligi![]()
![]()
Pogledati pod stavak 6. ugovora o bonusu za zlatnu loptu![]()
Ili pricam o vjecitom talentu rashfordu ili nestao sam u svakoj velikoj utakmici u karijeri brunu fernandesu. Kakva zadojena skupina zatucanih retarda
Nismo ni mi imuni na takva bacanja, cak stavise, imamo ih vise nego oni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.