FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nece mi nikakav bojkot uzeti zadovoljstvo yebavanja mrtvog groba kosici nauljenoj svo vrijeme! Sjever u bojkot sa velikom parolom protiv uljanog, dođu kod nas na istok (i zapad) i udri zajednički po šefu stručnog štaba. Mora otići.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mi se ionako ne možemo pohvaliti nekom dobrom posjetom. Sad će to biti još gore. A i neka će, yebo im masni pleme.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 22:55Ma smijesno je bojkotovati ako nece biti prazan stadion. Pola ce bojkotovati a pola dolaziti na utakmice. Samo cemo se provaliti i jos oslabiti sjever. Moramo se malo aktivirati da ojacamo sjever i drzimo onu brojnost iz prva dva kola na Kosevu. A bojkot bi nas samo oslabio.
Ja sam mislio doci ali predomislio sam se. Odoh sa djecom negdje u prirodu. Kao da ce mene tamo neko cuti. Samo vidim po mojoj raji da ce se samo prebaciti na zapad ako bude bojkot i pitanje je da li ce se poslije vratiti kad zavrsi taj bojkot. Samo ce nam sjever ispastati na kraju
-
- Kontakt:
Prije 15dana sam vam rekao da Ahmo ode u Igman na nagovor Husrefa
- napoleon72
- Kontakt:
Pa taj neki polubojkot bi bio win-win situacija. Sjevera nema nikako, nema tog huka i podrske i salje se jaka slika javnosti, a ono malo raje sto i dodje na stadion ce vrsit verbalni pritisak i yebavat im najmilije. Za to vrijeme grupa moze u miru radit na drugim nacinima borbe. I Robija je dugo bila u bojkotu, raja dolazila na ostale tribine al se znalo da su u qrcu jer bez navijacke grupe to nije to, mogu ti tri tribine bit krcate, kad je ona centralna navijacka prazna, mediji ce sami od sebe bombardovat s tim i stvarat pritisak.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Cirkus šta sa čovjekom rade, da se ujutro oprosti ne bi pogrješio.Pitaristok je napisao/la: ↑06 jan 2023, 23:59Prije 15dana sam vam rekao da Ahmo ode u Igman na nagovor Husrefa
Mada sam siguran da je Mirza tu tiho sugerisao upravi da ga sklone, vjerovatno bi mu smetao. Doduše, van svake pameti mi je ono što su onda napisali na našoj stranici, da ce Merso normalno trenirati sa nama, ali da ce samo tog 8. marta imati određenu minutažu protiv Želje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zar postoji jos iole pravi navijač ovog kluba, da jos uvijek podrzava rad ove nakaradne uprave? Kako neki nemate obraza, niti imate svoj ja, pa vam sve ide tako lako pod kapu?
Lani nismo izasli u Evropu, ove sezone smo polusezonu zavrsili na 5 mjestu. Promjenjena 3 trenera, doveden ovaj četvrti kojeg navijači mrze (ko da se tjera neki inat), Mirvic 3x zakazao sastanak sa HZ pa sva 3x otkazao, Ayla fol prijeti navijacima nesto, okupljanje sumnjivih lica oko kluba itd.
Ili ste slijepi ili njihovi placenici.
Lani nismo izasli u Evropu, ove sezone smo polusezonu zavrsili na 5 mjestu. Promjenjena 3 trenera, doveden ovaj četvrti kojeg navijači mrze (ko da se tjera neki inat), Mirvic 3x zakazao sastanak sa HZ pa sva 3x otkazao, Ayla fol prijeti navijacima nesto, okupljanje sumnjivih lica oko kluba itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Aaa evo i krezonje, tebe sam zaboravio moram priznati, jokerov haver jos jedan.. zamislio da je na istoku pa laje na svakom postu. Bojkot

- MaroonBjelave
- Kontakt:
@Mortem @admin

Uz bojkot nece biti do 2 hiljade na Kosevu,gostovanja bez hordi da ne pominjemo.To ce izgledati strasno ali i dolaziti a govoriti ne podrzavam trenera,upravu itd je kontradiktorno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jan 2023, 23:17Mi se ionako ne možemo pohvaliti nekom dobrom posjetom. Sad će to biti još gore. A i neka će, yebo im masni pleme.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 22:55Ma smijesno je bojkotovati ako nece biti prazan stadion. Pola ce bojkotovati a pola dolaziti na utakmice. Samo cemo se provaliti i jos oslabiti sjever. Moramo se malo aktivirati da ojacamo sjever i drzimo onu brojnost iz prva dva kola na Kosevu. A bojkot bi nas samo oslabio.
Ja sam mislio doci ali predomislio sam se. Odoh sa djecom negdje u prirodu. Kao da ce mene tamo neko cuti. Samo vidim po mojoj raji da ce se samo prebaciti na zapad ako bude bojkot i pitanje je da li ce se poslije vratiti kad zavrsi taj bojkot. Samo ce nam sjever ispastati na kraju
Samo bojkot oce moze otjerati tj natjerati Mirvica da nesto poduzme.
Sa Igmanom pravis razmjenu ,igraca za igraca. Jer nemas para da od Igmana otkupis igraca
Igracima retroaktivno uzimas pola plate. Jer nemas para da platis igrace.
Raskidas sa skupim i solidnim Drobarovom,u zamjenu dovodis nekog CG no nejmera ,jer nemas para.
Za trenera dovodis klosara s ulice. Jer nemas para
Otkazujes zakup stadiona. Jer nemas para
Ajlah prosjaci po opstini ,ocajnicki,place i narice. Jer nemas para.
Frontalni kokuzluk u nasih 'investitora' .
Tane ,pogledaj nas,trazi drugog partnera. Tjeraj ovog hrasnickog jalijasa. Neka se lik vrati sibici i Ajlah na stangu. Pa ce biti sretni i oni i mi !!
Samo bojkot !! Zmije i 'investitori' se udaraju u glavu !!

Igracima retroaktivno uzimas pola plate. Jer nemas para da platis igrace.

Raskidas sa skupim i solidnim Drobarovom,u zamjenu dovodis nekog CG no nejmera ,jer nemas para.

Za trenera dovodis klosara s ulice. Jer nemas para

Otkazujes zakup stadiona. Jer nemas para

Ajlah prosjaci po opstini ,ocajnicki,place i narice. Jer nemas para.

Tane ,pogledaj nas,trazi drugog partnera. Tjeraj ovog hrasnickog jalijasa. Neka se lik vrati sibici i Ajlah na stangu. Pa ce biti sretni i oni i mi !!
Nikakav bojkot i tacka.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ma kakav bojkot sta lupate,mislimm da ce se pokazati nepovjerenje odredjenim ljudima i treneru i to je to,pa nas ne bude 20 hiljada u 7 utakmica,bas ce eto bojkot biti bolan a opet ce neki dolaziti.
bojkot je trebalo praviti nakon Celika,da se ne dovodimo u ovu situaciju da nam Evropa visi,bojkot je trebalo praviti kad smo ispustili titulu,kad smo od Aboridzana ispadali u Evropi...
i ja sam bio za bojkot kad je zalizani izabran,al kad se smirim shvatim da sam nebitan kao i u svojoj kuci,dok je žene i Mirvića ja se necu pitati ni za boju zidova ni za desavanja u klubu
bojkot je trebalo praviti nakon Celika,da se ne dovodimo u ovu situaciju da nam Evropa visi,bojkot je trebalo praviti kad smo ispustili titulu,kad smo od Aboridzana ispadali u Evropi...
i ja sam bio za bojkot kad je zalizani izabran,al kad se smirim shvatim da sam nebitan kao i u svojoj kuci,dok je žene i Mirvića ja se necu pitati ni za boju zidova ni za desavanja u klubu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
ISTINA ZA VEDRANA!
- napoleon72
- Kontakt:
Klasicni balija mentalitet. Zbog takvih ni drzavu nemas, a kamoli uspjesan klub.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 01:56Zar postoji jos iole pravi navijač ovog kluba, da jos uvijek podrzava rad ove nakaradne uprave? Kako neki nemate obraza, niti imate svoj ja, pa vam sve ide tako lako pod kapu?
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Znaci nece nas biti 3000 već 2650., extra. Ono bi da odlučuje, a gleda kako da džabe udje na utakmicu. Samo bojkot, nemoj da odustanete. Ja se iskreno nadam da ćete bojkotovati čitavu polusezonu. Karakter prije svega
Evo i oni tebe selame!
I trebaju da ne dolaze samo prave štetu našem klubu, psuju našim igračima, napušeni svaka utakmica kazna 3- 5 hiljada. Jedini navijàči kojima je još bakljada interesatna.
E pravi si kloc, da covjek nije dugove vratiio sad bi igrali sa vrbanjušom, a zbog takvih ce i dici sidro pa semo skupljat sergiju ko i koneAntikloc je napisao/la: ↑07 jan 2023, 08:54Sa Igmanom pravis razmjenu ,igraca za igraca. Jer nemas para da od Igmana otkupis igraca![]()
Igracima retroaktivno uzimas pola plate. Jer nemas para da platis igrace.![]()
Raskidas sa skupim i solidnim Drobarovom,u zamjenu dovodis nekog CG no nejmera ,jer nemas para.![]()
Za trenera dovodis klosara s ulice. Jer nemas para![]()
Otkazujes zakup stadiona. Jer nemas para![]()
Ajlah prosjaci po opstini ,ocajnicki,place i narice. Jer nemas para.![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Dobro, nadam se i ja da cete vi masnog uhljupa podrzat bez obzira na sve i da nece bit psovki s tribina. Da vidimo ko je veci karakter, navijaci koji klub prate od Skotske do Moldavije, ili seljadija s istoka.obrijanopile je napisao/la: ↑07 jan 2023, 10:41Znaci nece nas biti 3000 već 2650., extra. Ono bi da odlučuje, a gleda kako da džabe udje na utakmicu. Samo bojkot, nemoj da odustanete. Ja se iskreno nadam da ćete bojkotovati čitavu polusezonu. Karakter prije svega
Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 07 jan 2023, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Debilizam teski.napoleon72 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:57Klasicni balija mentalitet. Zbog takvih ni drzavu nemas, a kamoli uspjesan klub.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 01:56Zar postoji jos iole pravi navijač ovog kluba, da jos uvijek podrzava rad ove nakaradne uprave? Kako neki nemate obraza, niti imate svoj ja, pa vam sve ide tako lako pod kapu?
- FKS -
-
- Kontakt:
Ja ću Bogami pratiti i bodriti isključivo FUDBALSKI KLUB "SARAJEVO". Mene ne zanima ni uprava, ni igrači, ni ovaj ili onaj. Samo FKS. Pratilo se Sarajevo i kada nije bilo feninga, i kada je bilo para. Bilo je milion uprava u klubu i raznoraznih likova u i oko kluba. Pratilo se tada, pratiće se i sada. A svako ima pravo na svoje mišljenje, neko će bojkotovati neko neće i tako krug.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, BeYaZ, boki86, bordospartanac, Dadox, Evander, fks74, Galantni, galia95, gh0stHZ, iliyaa8, Jadnimi, johntravolta123, lakilone, laznokrilo, Lecler, MaroonWhite1946, n0dix, Proximic, SamoDaKazeem, SilaMoc1946, Tatamata1946, tenpenny, ubipara, Zagor i 354 gosta.