FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ja sam dosta kritikovao rad uprave i dosta stvari, sam avatar mi dosta govori, ali ne podrzavam bojkot utakmica. Bojkotovat cu clanske, necu kupovati nista iz fan shopa, a vec imam i sezonsku pa necu kupovati ni karte. Tako da ce klub od mene dobiti ravno 0 maraka dok se stvari ne poboljsaju.
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Podrzat cu bojkot ako HZ odluce da bojkutuju u suprotnom cu doci na derbi i to je to dok ne ode cickovo ulje i influenserica.
Bravocasual033 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 17:53Ja neću bojkotovati utakmice !
Da se razumijemo nisam ni ja zadovoljan kako sa trenerom tako ni sa stručnim stabom, međutim postavlja se pitanje koji bi ozbiljan trener htio doći u klub koji je za godinu dana promijenio 3 trenera?
Da li biste vi prešli u firmu koje je prije vas na istoj toj poziciji otpisala 3 čovjeka ? Sumnjam.
Druga bitna stvar su Horde. U potpunosti razumijem nezovoljstvo, isti sam takav. Međutim, ko su Horde, odnosno ko su ljudi koji donose ovakve odluke ?
Nekada su to bili pismeni, obrazovani ljudi. Da li danas ima takvih na sjeveru ? Bojim se sve manje.
I sam sjever je dosta lošiji u odnosu na onaj prije desetak godina kada je pokretačke snaga bio DC. Danas na sjeveru nema tih ljudi a broj navijača na istoj toj tribini je možda i najlošiji poslije rata.
Bojim se da se pred loših odluka, kojih sigurno ima ovdje ganja i neki inat.
Već dugo nisam ni ja zadovoljan sjevernom, možda ni sam klub zbog mnogobrojnih kazni koje plaća pa nikom ništa.
Uglavnom ne vidim da ovoj tribini postoje ljudi za koje mogu garantirati da donose prave odluke.
Na kraju krajeva u većini klubova u svijetu direktori su ili manje poznati ili se ne zna za njih (ovdje ne govorim o sportskim direktorima) samo kod nas se zna ko je direktor, zamjenik, čistačica ...
Kukamo kako nam se od kluba pravi mahala a bojim se da smo najveći mahalaši mi navijači.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Za Bojkot uprave uvijek bez kupovine clanski bez fan shopa akcija itd.. Za bojkot utakmica nikad toliko nas jedva ceka utakmicu koju nismo na Koševu dosta vremena odigrali, da se raja sastane koja šuplja kafa pivka prije itd itd svakako to nece promijeniti ništa prazan stadion bi samo nama naškodio realno gledajucii, šta je trebao Leicester šampion prije 10tak kola zadnji kad su bili da niko ne ide, nema logike. Moj stav je ja idem na tekmu pa sta bilo .
Vidjet cemo koliko ce bit istrajni ovi sto pljuju navijace, koji su za bojkot. Daj Boze da ih poslije par losih rezultata ne bude vise po forumu pisalo nego sto ih bude na Kosevu.
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 06 jan 2023, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Opet burazeru mijesamo horde i simpatizere , svakog boli poraz Sarajeva i rezultati trenutni bio na Sjeveru ili ne, dosta raje kako spominjes gostovanja vecina ovdje raje na forumu istok/zapad su ljudi porodicni poslovni itd, za razliku od sjevera kad smo svi bili tih godina 18/25 kad se moglo odvojiti vremena i novca i rizikovati sve sto nosi gostovanje.. Podrzavam Horde upotpunosti, moj prijedlog bojkot gostovanja, kako ce horde nekome u glavu staviti da ne ide na Koševo kada imas ljudi koji idu preko 30+ godina ne fulaju tekmu tesko ce to ici vjeruj mi . Krenem od sebe pa nadalje dosta raje i ne zeli cuti za bojkot nazalost.Herson je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:40Vidjet cemo koliko ce bit istrajni ovi sto pljuju horde i ostale, koji su za bojkot. Daj Boze da ih poslije par losih rezultata ne bude vise po forumu pisalo nego sto ih bude na Kosevu. Pogotovo me interesuje kako ce pratiti gostujuce utakmice, jer po ovim komentarima da se zakljuciti da su maksimalno posveceni i da ih nista ne moze odvojiti od Sarajeva, pa onda im ne bi trebalo predstavljati problem da se organizuju, odvoje vrijeme i isprate voljeni klub na utakmicama u Sirokom, Vrapcicima,Posusju i na ostalim gostovanjima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šabanović u prvih 11 protiv Strasbourga u kupu Francuske
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A sta ces ti uraditi ako Horde uopste ne budu bojkotovale utakmice vec se odluče za neku drugu vrstu bojkota?Herson je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:40Vidjet cemo koliko ce bit istrajni ovi sto pljuju horde i ostale, koji su za bojkot. Daj Boze da ih poslije par losih rezultata ne bude vise po forumu pisalo nego sto ih bude na Kosevu. Pogotovo me interesuje kako ce pratiti gostujuce utakmice, jer po ovim komentarima da se zakljuciti da su maksimalno posveceni i da ih nista ne moze odvojiti od Sarajeva, pa onda im ne bi trebalo predstavljati problem da se organizuju, odvoje vrijeme i isprate voljeni klub na utakmicama u Sirokom, Vrapcicima,Posusju i na ostalim gostovanjima.
Postovati odluku koju se donese na sastanku u nedelju.
Nama i ne treba bojkot, kako igramo svakako 99% raje nece doci.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Možda ponekad otići na utakmicu i zapjevati Dalu; yebemo
ti tatu masnoga.
ti tatu masnoga.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 06 jan 2023, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa nisam ja noke da se jedan dan oprostim, s rajom izgrlim, a onda sutra opet pisem. Jedino me smrt od foruma rastaviti moze. I tad bih ustao samo da pljunem koji put poslije tekme iz ćefina!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trebamo prestati da režemo granu na kojoj sjedimo, zadnje sto zelim je da mirva digne ruke pa da zavrsimo ko Olimpik. Za bojkot nisam i ovo je moje mišljenje pa kako god sjever odlučio. Mi malo stariji imamo drugačije mišljenje, iako poštujem stav Hordi i sta god odlučili. Mislim da se pretjeruje sa malo-malo bojkotima.
Šta bi za vas bilo najbolja opcija da im se pokaže da nismo zadovoljni? Da ne uzimamo članske, da ne kupujemo u fan shopu, da im se zviždi 90 min?
Ili vas ima ne daj Bože da ste zadovoljni?
Uglavnom, bujrum svi u nedjelju, predložite, sve što će se raditi, raditi će se za dobrobit kluba.
Ili vas ima ne daj Bože da ste zadovoljni?
Uglavnom, bujrum svi u nedjelju, predložite, sve što će se raditi, raditi će se za dobrobit kluba.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.