AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la robovi88 » 20 feb 2011, 16:50

4:3 :oops:

Stvarno sramota :roll:

Paloschi i Palacio po dva komada 8-)

EDIT: evo crveni za Rafinhu, ima nade :roll: :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 20 feb 2011, 16:51

Evil Genius je napisao/la:bice ih jos :D

ko sto rekoh . . . 4:3
To sam ja reko :mrgreen:
EdinTM87 je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:8-) 8-) 8-) 8-)
Bit ce 4:3 :mrgreen:
Ne boj te se, osvajamo ligu prvaka!

Sad ocherat debila i dovest Ancelotija i osvojit LP! :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 feb 2011, 16:53

EdinTM87 je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:bice ih jos :D

ko sto rekoh . . . 4:3
To sam ja reko :mrgreen:
hahaha trebo si uplatit na tacan rezultat :)

ovo gore se odnosilo na 'bice ih jos' ;)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 feb 2011, 16:54

JOj koja sramota .. :oops:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 20 feb 2011, 17:21

Roma katastrofa, za jednog kanidata za titulu ovo je najveca sramota i neozbiljnost.
>Vamos Sevilla<

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 feb 2011, 17:36

Ah sramote,od 0:3 do 4:3...koja sramota

Ne znam sta vise treba da se desi da Ranieri dobije otkaz....!!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 feb 2011, 17:38

Ako nakon ovoga Ranieri ne dobije otkaz, ja ne znam kad će
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 20 feb 2011, 19:11

Još veća sramota za Romu je što je ova utakmica namještena! Sumnjiva utakmica dosta. Prelaz iz 2 u 1 i još na kraju 7+. Neko je uzeo dobre pare danas. :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2011, 21:58

Ted Mosby je napisao/la:Ako nakon ovoga Ranieri ne dobije otkaz, ja ne znam kad će
Podnio je ostavku

"Uvijek sam mislio o dobrobiti Rome, a nakon ovakve utakmice kakvu smo vidjeli danas, vjerujem da je vrijeme za razlaz. Nakon posljednjeg sučeva zvižduka sam otišao u svlačionicu zahvaliti igračima i odlučio sam podnijeti ostavku." rekao je Ranieri.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 feb 2011, 21:59

Hvala Bogu

Montella privremeno rjeshenje
nema potpisa

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 feb 2011, 22:05

-Znaci istina je za Ranieria ... sad citam reko spekulacije vjerovatno...

Najbolje bi vam bilo da vratite Spalettia
-RIVALDO-

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 feb 2011, 23:00

Napokon je shvatio da ovako ne ide...tnx na svemu,za proslu sezonu,ali bilo je vrijeme za odlazak...!!!

Trenutno je sastanak oko novog trenera u Trigoriju,Ranieri je napustio Trigori pod policikim obezbeđenjem...!!!

slika
slika
slika

I Montela je stigao u Trigori,docekan je sa aplauzom od navijaca...!!!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 21 feb 2011, 00:11

[youtube][/youtube]

Oko nekih 21h...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 21 feb 2011, 06:47

evo i kompletna izjava:

"Uvek sam želeo sve najbolje za Romu, tako sam i posle današnjeg poraza zahvalio timu na podršci i dao otkaz.Posle meča kao što je današnji mislim da je jedini pravi potez u interesu Rome bio da se povučem."
"Danas smo na teren izašli sa jasnom željom da ostvarimo pobedu za sve one koji vole ovaj dres, ali nismo uspeli.Svaki minut proveden u Romi doživljavao sam sa velikim emocijama, svaki poraz me je zabolio više nego u bilo kom klubu u kom sam radio do sad."
"Ja sam bio i uvek ću biti čovek fudbala a posle poraza kao što je ovaj današnji ovo je jedini način da pokažem ljubav prema bojama koje volim, nadam se da će ova moja odluka doneti pozitivan šok celoj ekipi"
Poučene lošim iskusvom u prethodnim danima vlasti Rima su obezbedile policijsku pratnju igračima do Trigorie, gde se trenutno održava sastanak o novonastaloj situaciji.Trenutno čelnici Rome razmatraju koga da postave na mesto novog trenera a najbliži mestu preuzimanja trenera je Vicenzo Montella koji trenutno vodi omladince Rome.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 feb 2011, 11:04

eto otisao je ranieri al ovim problemi rome nece biti rijeseni. pa ja znam da ovo ispustanje velikog vodstva sam primijetio da je cesto kod rome dosta prije nego sto ce ranieri postati trener. po meni sigurno ekipa ciji je navijac najteze biti. e sad bi bilo fino da chelsea otjera carla pa da roma dobije dobrog trenera :D moja zelja je carlo a ne bi imao nista protiv da nam se vrati i spalleti al od tog nema nista... ko ce voditi klub privremeno ?
You are someone else I am still right here

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 21 feb 2011, 12:08

fera je napisao/la:ko ce voditi klub privremeno ?
Danas ce biti donesena odluka...Montela se najvise spominje kao neko prinudno rijesenje...ima jos nekih par imena,ali treba sacekati da se i zvanicno vidi...!!!

Ancheloti je valjda izjavio da nece voditi ekipu koja ne bude igrala ligu prvaka...ako je ova tacna informacija(ako su je tacno novinari prenijeli)fala lijepo netreba ni dolaziti...!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 feb 2011, 12:12

Ja se nadam da ćemo ovu sezonu izboriti bar EL mada možemo i LP ako se malo popravi igra, što bi se moralo desiti bar zbog ovog pritiska navijača. U LP je cilj proći samo Shaktara i to se objektivno može. Na kraju sezone se treba riješiti Rankeca, isto se tako nadam da će Chelsea igrati loše do kraja sezone pa da Carlo dobije otkaz i dođe u Rim napokon.
:mrgreen:
Rankec je otišao i prije nego što sam očekivao, a ni Carlu nije blistava budućnost u Londonu, tako da bi se ova moja želja mogla ispuniti. Privremeno rješenje je Montella
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 21 feb 2011, 13:06

bas sam htio postavit taj klip jer su sve prilike da ce 'avioncic' sjest na klupu. naime, vec je dvaput vidjen kako izlazi sa sastanka s rosellom ovog jutra (iskreno se nadam da pregovaraju) :) medjutim, koliko god olaksanje bilo ova smjena trenera mislim da se klub nece tek tako izvadit iz problema, bez obzira ko sjeo na klupu, a brine mi i montellin status u klubu ako ne bi uspio izvadit ekipu iz govana. uz njega, kandidati su i de rossi senior koji je trenutno zaduzen za romin podmladak (poprilicno uspjesan) i serse cosmi ciji kacket i brada prema talijanskim medijima 'jedva cekaju da sjedu na klupu rome jer je uvijek bio fan'.
bice zanimljivo

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 21 feb 2011, 14:24

Vincenzo Montella - Novi trener Rome 8-)
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... anieri-is-
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 21 feb 2011, 15:17

Ono što se već znalo pre par minuta je dobilo i zvaničnu potvrdu, Vicenzo Montella je novi trener Rome.Montella je posle kraja igračke karijere vodio jedan od timova u omladinskoj školi kluba. Kao fudbaler, posle Empolija, Đenove i Sampdorije igrao je za Romu deset godina, osvojio je titulu 2001. Na kraju karijere igrao je za Fulam i Samp, završio je 2009. godine sa profesionalnim igranjem.
Ukoliko Roma do kraja sezone ostvari s njim zadovoljavajuće rezultate, Montela će potpisati novi, dugoročniji ugovor.
Iako je samo 24 časa pre meča sa Đenovom (4:3) rekao da "neće napustiti brod koji tone", Ranijeri je po završetku utakmice napustio Rimljane.
Međutim, ima i onih koji razumeju njegov potez, poput selektora Ćesarea Prandelija.
"Davanje ostavke je čin velike odgovornosti i dostojanstva. Ne bih želeo da ulazim u detalje jer ne znam kakva je situacija u Romi ali ovo je ekipa koja je tokom cele prošle sezone pratila Inter u borbi za Skudeto", rekao je Prandeli

Montelu već u sredu očekuje prvi test u zaostalom meču protiv Bolonje.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 34 gosta.