FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mirza je bio najbolje rjesenje ! Uhljebima i uhljupima koji rade, svakako jeste...
Pricamo o covjeku koji se sprdao sa navijacima u prvom mandatu, o covjeku koji je izjavio da je nemoguce pobijediti Sarajevo jer im je sudija dvanaesti igrac, covjeku koji se tuce na tribinama sa navijacima jer kritikuju Dala...
Posto obraz "navijaci" ???
Pricamo o covjeku koji se sprdao sa navijacima u prvom mandatu, o covjeku koji je izjavio da je nemoguce pobijediti Sarajevo jer im je sudija dvanaesti igrac, covjeku koji se tuce na tribinama sa navijacima jer kritikuju Dala...
Posto obraz "navijaci" ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
On za tebe "jako trenersko ime" ?
-
- Kontakt:
Pa poslije onoga što je napravio u Novom Pazaru, sigurno je postao atraktivan na tržištu.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ozbiljne trenere ne mozes puskom natjerati da dodju u klub, i to da ima das 5 puta vecu platu, ljudi nece da rade u klubu, jer je na losem glasu.
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Pa ima minimalno 10 razloga zbog kojih je fckng Nedim Jusufbegovic bio bolja opcija od Mirze, da ne govorim o ovim ostalim mogucim slobodnim trenerima. Nista nije napravio ni s nama ni s nekim drugim, a ima historiju prozivanja i ismijavanja naseg Kluba i njegovih navijaca. Najgora moguca opcija, i on je izabran.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kako bi dobro bilo da ovi koji hoce bojkot i naprave bojkot foruma. da se ne mora svaki dan ova glupost citati.
Durakovic nije losa opcija.
Durakovic nije losa opcija.
Ovo je sigurno neka šala, koji ba Elvis Duraković, niko nikda čuo za njega nije
Jel se ovo vracamo na Hadžićevu politiku dovođenja "pojačanja" iz Krupe i Mladosti, najbogatiji klub u dražavi pojačanja za tešku i iscrpljujuču borbu za Evropu traži u Igmanu

Kako bi dobro bilo da se ovi pojedinci koji nisu pratili Sarajevo sa tribina, ne vise od par puta u polusezoni, malo napuse kurca...manje pametuju i podrzavaju javasluk i mafiju, a upakovane pod nazivom "administracija kluba".
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 06 jan 2023, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Posto sam bio prozivan da branim sve i svasta, reci ti meni sta sam sad konkretno branio.? Citirao si post gdje pisem da je smijesno i nadasve zalosno da nekome smeta i bordo crvena ili bilo kakva zastavica u postu, ako to nije smijesno i ako time branim bilo koga.. Samorokni se i ti i takvijoker90 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 09:42Javio sam se za Iliju, objavila zvanicna. Renan jos nije objavljen, kad/ako bude onda cemo konstruktivno pljuckat. To da sam sta oko kluba ti ne pije vodu samo iz jednog razloga, jedno 60% forumaša sa teme znam licno, a i oni mene, ukljucujuci i moderatore teme, pa slobodno provjeri jesam u klubu bio ikad ista ili imao koristi.nokee je napisao/la: ↑06 jan 2023, 09:25Koga li ti predstavljas kad kazes ne slazemo se da mi je znati. Al hajd, tvoja standardna budalastina.. Javio se za Iliju al zato je mudro sutio za Renana. Samo jako!
Znas, ovi koji nisu na maminoj siki ustaju rano ujutru da zarade koju paru, dobro mozda si ti na klupskoj siki bio pa te Ajlic marsnula, cim si najaktivniji pljuvac svega ovdje.. I tvoj drug po mozgu antikloc!
Nije problem sto si ti ustao rano, nego sto u 5 i nesto imas volje da citas ovo i branis, ali dobro. Nisi sigurno Ajlin uhljeb, nema sanse da neko od ovih njenih lezbo bogalja ustaje u 5 da ide raditi. Bar sad ovim sto su te prozivali pada ta teorija u vodu. I nije ona Ajlić, nego Aylah, nemoj da te opet korigujem!
- napoleon72
- Kontakt:
Cicak ne bi smio bit u razmatranju radi onih izjava i ponasanja, taman da je licno Conte po trenerskom znanju. A i to znamo da nije. Frajer 4 godine bez kluba, zadnji angazman u igracki odlicnoj Tuzli zavrsio sa 1.13 PPM i mi.mu poklonili opstanak u Banovicima (imao je tad Crnkica, Ubiparipa, Stojceva, Sesara, Nukica, Brekala, Kojica, Efendica...)
Da se htjelo gledat ka naprijed i ustedit novca na treneru, mogao se postavit Hasancic. Dobijes strucnog i mladog trenera koji zeli napredak, plus odlicno poznaje sve juniore i sigurno bi iz njih izvukao najvise, pa bismo dobili neka fina imena za prvi tim i eventualne transfere. Dolazak Mirze je samo samar navijacima. Ono "koga bas nikako necete prihvatit? Mirzu? E sad cemo njega dovest". A posebno ostatak strucnog staba, Bogu plakat.
Da se htjelo gledat ka naprijed i ustedit novca na treneru, mogao se postavit Hasancic. Dobijes strucnog i mladog trenera koji zeli napredak, plus odlicno poznaje sve juniore i sigurno bi iz njih izvukao najvise, pa bismo dobili neka fina imena za prvi tim i eventualne transfere. Dolazak Mirze je samo samar navijacima. Ono "koga bas nikako necete prihvatit? Mirzu? E sad cemo njega dovest". A posebno ostatak strucnog staba, Bogu plakat.
Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 06 jan 2023, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šta fali? Odlična polusezona iza njega, možda da je i najbolje odigrao od svih bekova lige. Ja sam se nadao njemu još sredinom polusezone jer se baš izdvajao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Decko je trenutno jedan od najboljih bekova u ligi sa 5 asistencija i sa jednim golom, kmecite kad dovodimo domace mlade igrace, kmecite kad dovodimo istrosene strance, a sad cete kmecit jer je igrao kod kona.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 06 jan 2023, 13:12, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dovede se stranac crnogorac. "Do kad cemo dovoditi polovnjake i igrace sa silaznom karijerom, daj nam igrace mlade iz nase lige perspektivne"
Dodje momak standardan mladi lijevi bek, za 18 utakmica gol i 5 asistencija. "Ma ovo mora da je neka sala ko je cuo za ovoga itd .. isto kao da je neko mjerilo kvalitete igraca ako doticni nije cuo za njega"
Mene samo zanima evo u realnom sektoru kada se vi zaposlite u neku firmu i kad dodjete na poso i kad bi kolege rekle "kakvu sam nam ovo karinu doveli u firmu, gdje je ovaj radio...koliko bi vi imali volje raditi na takvom poslu i okruzenju
Vama kad nesto smeta, smeta vam apsolutno svaki k i koji jest i koji nije problem
Dovodjenje durakovica mi se vise svidja nego dovodjenje Renana
Dodje momak standardan mladi lijevi bek, za 18 utakmica gol i 5 asistencija. "Ma ovo mora da je neka sala ko je cuo za ovoga itd .. isto kao da je neko mjerilo kvalitete igraca ako doticni nije cuo za njega"
Mene samo zanima evo u realnom sektoru kada se vi zaposlite u neku firmu i kad dodjete na poso i kad bi kolege rekle "kakvu sam nam ovo karinu doveli u firmu, gdje je ovaj radio...koliko bi vi imali volje raditi na takvom poslu i okruzenju
Vama kad nesto smeta, smeta vam apsolutno svaki k i koji jest i koji nije problem
Dovodjenje durakovica mi se vise svidja nego dovodjenje Renana
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Direktorica prati njega i on prati nju,znaci zavrsen posao 
Solidna opcija

Solidna opcija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ocigledno si Igman gledao dva puta ove sezone, mozda ni toliko. Odlican bek za ovu ligu, i ofanzivno i defanzivno. Uz to, ima 22 godine i mogao bi se prodat ako imao dobru epizodu ovdje.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ti bojkotuješ bosanski jezik od prvog dana, mogao si i forum početi
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Vise volim ove nase, nego neke Tomasevice iz Surdulice... Dobar je ovaj mali, solidan bek. Za Tomasevica Marcelo
Cuj nikad niko nije cuo za njega, nije cuo samo onaj ko ne prati nasu ligu. Momak je sasvim pristojno rjsenje, s obzirom da na toj poziciji imamo Tomasevica, koji je najgori bek u historiji kluba, a vjerujem da je dobrim ugovorom vezan za nas.
Hajmo se nesto dogovoriti ovdje:
- Mirzi dajmo 4 kola da vidimo jel to to. Ako bude vodu vari vodu hladi Mirza odlazi.
- Ajla je rekla da ako ne izborimo evropu da ce otici sama. Drzimo je za rijec.
A da ih pustimo na miru do isteka ovih rokova.
Jel posteno?
Eno Renan na instagramu na story stavio goodbye (valjda Brazilu, plazama...).
- Mirzi dajmo 4 kola da vidimo jel to to. Ako bude vodu vari vodu hladi Mirza odlazi.
- Ajla je rekla da ako ne izborimo evropu da ce otici sama. Drzimo je za rijec.
A da ih pustimo na miru do isteka ovih rokova.
Jel posteno?
Eno Renan na instagramu na story stavio goodbye (valjda Brazilu, plazama...).
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, HordasFks, r3m1 i 36 gostiju.