Senner je napisao/la: ↑05 jan 2023, 18:34
nokee je napisao/la: ↑05 jan 2023, 17:02
Tako je. Ima nas 5-6 sa zapada. Ne mislimo bojkotovati sigurno tako da neces biti s redarima.. Dosta ba vise s bojkotima!
Lik dovodi nake igrace o kojima smo sanjali, ulaze svoje pare, ja da bojkotujem zbog nake Ajle. A ja se nadam glasu razuma na tom sastanku pa vidjecemo..
Ima nas brate mnogo više sa zapada koji jedva čekamo utakmice na Koševu.
Kada klubu treba pomoć tu ćemo biti da damo podršku jer evropa se ove godine mora izboriti (mora se samo jedna stvari ali eto

).
Kakvi bolan sastanci, kurci palci...
1. Burazeru jesi vlasnik? Nisi...
2. Jesi se čipovao s kešom kako bi bio dio upravljačke strukture? Nisi...
3. Jel stalno serete Uprava napolje (stalno vam neki **** smeta)? Da
4. Jel palite i paliti će te pirotehniku svaku tekmu ? Da
5. Jel jbete klub s kaznama zbog gore navedenog? Da
6. Jel svaki derbi klub bude oštećen zbog divljanja "neodgovornih"? Da
7. Jeste li krenuli da skinete trans gubavaca u dolini dalekovoda i onda ostavili brata na cjedilu? Da i to pred tv kamerama!!!
Malo manje dizanja nosa, pametovanja, prijetnji i sl.. Ni meni se ne sviđa što je Mirza trener i šta da radim sada, da sjedim kući da trujem, bojkotujem, da nastojim da klub izgubi svaku utakmkcu kako bi se dokazalo ono: "Jesmo vam rekli", "Znao sam" i sl....
Hoćeš dati podršku sa ostalom braćom kada je klubu potrebna bujrum. Nećete, **** i gledajte od kuće tekme, niko vas neće pitati za bilo kakvu odluku po pitanju bilo čega, zašto, pogledati stavku br.1 ponovo. Na **** idete više sa saopštenjima, naljepnicama, prijetnjama...
Fakat se 100 puta ponavlja da je klub PRIVATIZOVAN i da nas koji nismo dioničari niko ništa ne pita! Shvatite to već jednom biće nam lakše svima!