FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 06 jan 2023, 09:30

leo1946 je napisao/la:
06 jan 2023, 01:29
Senner je napisao/la:
05 jan 2023, 18:34
nokee je napisao/la:
05 jan 2023, 17:02

Tako je. Ima nas 5-6 sa zapada. Ne mislimo bojkotovati sigurno tako da neces biti s redarima.. Dosta ba vise s bojkotima!
Lik dovodi nake igrace o kojima smo sanjali, ulaze svoje pare, ja da bojkotujem zbog nake Ajle. A ja se nadam glasu razuma na tom sastanku pa vidjecemo..
Ima nas brate mnogo više sa zapada koji jedva čekamo utakmice na Koševu.

Kada klubu treba pomoć tu ćemo biti da damo podršku jer evropa se ove godine mora izboriti (mora se samo jedna stvari ali eto 😁).

Kakvi bolan sastanci, kurci palci...

1. Burazeru jesi vlasnik? Nisi...

2. Jesi se čipovao s kešom kako bi bio dio upravljačke strukture? Nisi...

3. Jel stalno serete Uprava napolje (stalno vam neki **** smeta)? Da

4. Jel palite i paliti će te pirotehniku svaku tekmu ? Da

5. Jel jbete klub s kaznama zbog gore navedenog? Da

6. Jel svaki derbi klub bude oštećen zbog divljanja "neodgovornih"? Da

7. Jeste li krenuli da skinete trans gubavaca u dolini dalekovoda i onda ostavili brata na cjedilu? Da i to pred tv kamerama!!!

Malo manje dizanja nosa, pametovanja, prijetnji i sl.. Ni meni se ne sviđa što je Mirza trener i šta da radim sada, da sjedim kući da trujem, bojkotujem, da nastojim da klub izgubi svaku utakmkcu kako bi se dokazalo ono: "Jesmo vam rekli", "Znao sam" i sl....

Hoćeš dati podršku sa ostalom braćom kada je klubu potrebna bujrum. Nećete, **** i gledajte od kuće tekme, niko vas neće pitati za bilo kakvu odluku po pitanju bilo čega, zašto, pogledati stavku br.1 ponovo. Na **** idete više sa saopštenjima, naljepnicama, prijetnjama...

Fakat se 100 puta ponavlja da je klub PRIVATIZOVAN i da nas koji nismo dioničari niko ništa ne pita! Shvatite to već jednom biće nam lakše svima!
:urnebes:
slika
Koševo Zapad

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jan 2023, 09:42

nokee je napisao/la:
06 jan 2023, 09:25
joker90 je napisao/la:
06 jan 2023, 09:11
nokee je napisao/la:
06 jan 2023, 05:59

Onaj osjecaj kad citas to i ne vjerujes :facepalm:

Onda skontas sta se sve ovdje zamjera i sve ti je jasno..

Heej kae mala potvrda :rol:
Post napisan u 05:59. Ljudi tad ne mogu na oci da gledaju, nas noke na forumu cita, gleda sta treba braniti i ne vjeruje sta ljudi pisu. E svaka cast, Kenane! Ne slazemo se, ali vrijedan si vala. :salut:
Koga li ti predstavljas kad kazes ne slazemo se da mi je znati. Al hajd, tvoja standardna budalastina.. Javio se za Iliju al zato je mudro sutio za Renana. Samo jako!
Znas, ovi koji nisu na maminoj siki ustaju rano ujutru da zarade koju paru, dobro mozda si ti na klupskoj siki bio pa te Ajlic marsnula, cim si najaktivniji pljuvac svega ovdje.. I tvoj drug po mozgu antikloc!
Javio sam se za Iliju, objavila zvanicna. Renan jos nije objavljen, kad/ako bude onda cemo konstruktivno pljuckat. To da sam sta oko kluba ti ne pije vodu samo iz jednog razloga, jedno 60% forumaša sa teme znam licno, a i oni mene, ukljucujuci i moderatore teme, pa slobodno provjeri jesam u klubu bio ikad ista ili imao koristi.

Nije problem sto si ti ustao rano, nego sto u 5 i nesto imas volje da citas ovo i branis, ali dobro. Nisi sigurno Ajlin uhljeb, nema sanse da neko od ovih njenih lezbo bogalja ustaje u 5 da ide raditi. Bar sad ovim sto su te prozivali pada ta teorija u vodu. I nije ona Ajlić, nego Aylah, nemoj da te opet korigujem!
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 jan 2023, 09:51

Ali Kur'an medju peharima
NEMA NAZAD

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 06 jan 2023, 10:26

Jedino dobro od ovog Ilije je cura :mrgreen:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 jan 2023, 10:31

@senner da barem 70% navijača dijeli tvoje mišljenje i stav, ovaj klub bi od dolaska ozbiljnih para u klub do sad bar dva put igrao grupnu fazu evropskih takmičenja. Al Bosnjo još živi u Jugi i konta da je sve njegovo i da je sve naše :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 jan 2023, 10:51

Jakako, još smo mi krivi što se Ismir izblamirao ove sezone za medalju.
Mi ćemo biti krivi i ako Mirza ne uspije.
Kvarimo atmosferu :roll:
Jer mi nismo za FKS, mi smo protiv i tako to :think:
Koševo Zapad

Herson

Post Postao/la Herson » 06 jan 2023, 10:52

Ne bih da ulazim u ovo sto si napisao, samo mi je zapalo za oko ovo kako vas na zapadu ima dosta. Ako cemo realno tribina koja najvise oscilira s posjetom je bas taj zapad. Sjecam se utakmica prosle sezone kad vas nije bilo preko 50 tamo, a da ne govorim o utakmici protiv Ljubica kad nije bilo ni 20 ljudi, zajedno sa Mirzom. Tako da ako klub bude osudjen samo na podrsku vas sa zapada, ne pise nam se dobro. Za klub su podjednako bitni navijaci sa svih tribina, najmanje sto nam trenutno treba jesu podjele medju navijacima.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 jan 2023, 11:08

Sahinovic

Musa-Martinovic-(Pavlovic/Vukotic/Mihojevic)-Radovic

Djokanovic-Saric

Ikic-Varesanovic-Kyeremeh

Oliveira

Ovo bi bio sasvim pristojan sastav za proljece.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 jan 2023, 11:11

NajvecaRadosti je napisao/la:
06 jan 2023, 11:08
Sahinovic

Djokanovic-Saric

Oliveira

Jel Šarić tvoja želja ili se povezuje sa nama?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 jan 2023, 11:13

H8Z7 je napisao/la:
06 jan 2023, 11:11
NajvecaRadosti je napisao/la:
06 jan 2023, 11:08
Sahinovic

Djokanovic-Saric

Oliveira

Jel Šarić tvoja želja ili se povezuje sa nama?
Sarić moja zelja samo.Slobodan,po meni bolji igrac od Cirjaka(ne kazem da je on los,isto ok igrac)ali treba osloboditi mjesto stranca za ovu dvojicu iz Zalgirisa,ne mozes imati 7 stranaca
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 jan 2023, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 jan 2023, 11:13

Herson je napisao/la:
06 jan 2023, 10:52
Ne bih da ulazim u ovo sto si napisao, samo mi je zapalo za oko ovo kako vas na zapadu ima dosta. Ako cemo realno tribina koja najvise oscilira s posjetom je bas taj zapad. Sjecam se utakmica prosle sezone kad vas nije bilo preko 50 tamo, a da ne govorim o utakmici protiv Ljubica kad nije bilo ni 20 ljudi, zajedno sa Mirzom. Tako da ako klub bude osudjen samo na podrsku vas sa zapada, ne pise nam se dobro. Za klub su podjednako bitni navijaci sa svih tribina, najmanje sto nam trenutno treba jesu podjele medju navijacima.
Ja imam godišnju pa ti vidi.
I dosta ljudi oko mene koji sjede su non stop tu.
Konkretno koje utakmice? Ne znam baš da je neku bilo 50 ljudi.
Moglo ti se učiniti jer je zapad ogroman.
Mada tu ima istine, tribina oscilira, dosta je evropa navijača i derbi navijača.

Meni je to uvijek bilo, te podjele. Jel svi navijamo za FKS? Navijamo.
Ako će neko navijati za Ismira, Ajlu, Mirzu, onda je zalutao.
Koševo Zapad

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 06 jan 2023, 11:41

Doveo si trenera kojeg si mogao dovesti, morate shvatiti da u okvirima ex yu Sarajevo nije neki veliki klub, da bi bio neka opcija solidnim trenerima i igračima, jer Mirvic je pričao i pokušavao pričati sa nekolicinom, ali ljudi tu ne vide izazov i napredak u karijeri. E kad se podje od te pretpostavke i navijači na realnim temeljima sagledaju veličinu svoga kluba, shvatit će da je poređenje i traženje zvučnih trenera i igrača obična utopija.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 jan 2023, 11:51

SejoSexon je napisao/la:
06 jan 2023, 11:41
Doveo si trenera kojeg si mogao dovesti, morate shvatiti da u okvirima ex yu Sarajevo nije neki veliki klub, da bi bio neka opcija solidnim trenerima i igračima, jer Mirvic je pričao i pokušavao pričati sa nekolicinom, ali ljudi tu ne vide izazov i napredak u karijeri. E kad se podje od te pretpostavke i navijači na realnim temeljima sagledaju veličinu svoga kluba, shvatit će da je poređenje i traženje zvučnih trenera i igrača obična utopija.
Jao šuplje priče :rol: :rol:
Pa je li mora biti ime? Je li to problem dovesti nekoga koga vidis u perspektivi kao dobrog trrenera. Evo npr. Trener Varaždina. Pa nema sile da me neko ubijedii da je Mirza rjesenje koje je eto najbolje ... Kada nema kkuba godinama.
Sarajevo je bilo i bit ce mamac i jakim imenima i ambicioznim ljudima samo sto nije problem u trenerima nego u cjelokupnoj hijerarhiji kluba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 jan 2023, 12:04

Koji su nam to realni temelji?
Borba za Evropu?
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 jan 2023, 12:07

Pantelija je napisao/la:
06 jan 2023, 11:51
SejoSexon je napisao/la:
Pa je li mora biti ime? Je li to problem dovesti nekoga koga vidis u perspektivi kao dobrog trrenera. Evo npr. Trener Varaždina. Pa nema sile da me neko ubijedii da je Mirza rjesenje koje je eto najbolje ... Kada nema kkuba godinama.
Sarajevo je bilo i bit ce mamac i jakim imenima i ambicioznim ljudima samo sto nije problem u trenerima nego u cjelokupnoj hijerarhiji kluba
Yebo me svak ako se Čustović nije mogao dovesti. Ili Karačić koji je Ferguson za čičkovo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jan 2023, 12:18

Apsolutno najgora moguca opcija je dovedena. Nebitno iz kojeg ugla gledali, sve ostalo bi navijacima lakse palo od Cickovog ulja. To je bukvalno bio hracak u lice svim navijacima koji ga se sjecaju...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 06 jan 2023, 12:19

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 jan 2023, 12:07
Pantelija je napisao/la:
06 jan 2023, 11:51
SejoSexon je napisao/la:
Yebo me svak ako se Čustović nije mogao dovesti. Ili Karačić koji je Ferguson za čičkovo.
Čustović nije htio izdati Ivana Leku kojem je bio pomočnik i u Kini, te ga je poveo i u Split, a i plata mu je dole odlična. Branko Karačić je Ferguson za Varešanovića, to si upravu.Čovjek poznaje ligu, a bio je ranije prvak sa Zrinjskim.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 06 jan 2023, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 jan 2023, 12:20

vatrica-vatrica-litvanska zastava-aplauz-pehar
- FKS -

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 jan 2023, 12:34

Karinasi i karinasice
NEMA NAZAD

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 06 jan 2023, 12:43

Vladimir Gaćinović je i zvanično novi je trener Dečića, a na klupi kluba iz Tuzija iskusni stručnjak je zamenio Nebojšu Jandrića koji je početkom decembra sporazumno raskinuo ugovor.
Šta kažete ne može se jako trenersko ime dovesti u Sarajevo? Sigurno je Dečić Gaćinovića privukao imenom kluba i višegodišnjom tradicijom :mrgreen: :urnebes:
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], itatabisine, napoleon72, TETRAPAK i 61 gost.