FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce se neko iz uprave sjetiti da ovih dana pozove Hadžibegića na kafu u klupske prostorije, može nam čovjek biti od velike koristi za vrijeme svog selektorskog mandata.
Jel se može kako dovest Elvis Saric i možda
Semir Smajlagic? Slobodni igrači, bivši igrači, i koji definitivno mogu dat "ruke"
Semir Smajlagic? Slobodni igrači, bivši igrači, i koji definitivno mogu dat "ruke"
Haris
Senner je napisao/la: ↑05 jan 2023, 18:34Ima nas brate mnogo više sa zapada koji jedva čekamo utakmice na Koševu.nokee je napisao/la: ↑05 jan 2023, 17:02Tako je. Ima nas 5-6 sa zapada. Ne mislimo bojkotovati sigurno tako da neces biti s redarima.. Dosta ba vise s bojkotima!esprit24 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:39Ja na derbi dolazim sa ženom i sinom iz Gradačca pa makar sam na stadionu bio sa redarima i stumfovima. Previše se s.e.r.e oko svega. Ismir daje svoje pare i normalno je da će on određivati ko će biti trener i ko će biti direktor. Ko što Zukanovic kaže a i ja sam to već pisao, sjesti svi za stol i riješiti nesuglasice, ako ne daj Bože ne bude Evrope neko mora ići.
Lik dovodi nake igrace o kojima smo sanjali, ulaze svoje pare, ja da bojkotujem zbog nake Ajle. A ja se nadam glasu razuma na tom sastanku pa vidjecemo..
Kada klubu treba pomoć tu ćemo biti da damo podršku jer evropa se ove godine mora izboriti (mora se samo jedna stvari ali eto).
Kakvi bolan sastanci, kurci palci...
1. Burazeru jesi vlasnik? Nisi...
2. Jesi se čipovao s kešom kako bi bio dio upravljačke strukture? Nisi...
3. Jel stalno serete Uprava napolje (stalno vam neki **** smeta)? Da
4. Jel palite i paliti će te pirotehniku svaku tekmu ? Da
5. Jel jbete klub s kaznama zbog gore navedenog? Da
6. Jel svaki derbi klub bude oštećen zbog divljanja "neodgovornih"? Da
7. Jeste li krenuli da skinete trans gubavaca u dolini dalekovoda i onda ostavili brata na cjedilu? Da i to pred tv kamerama!!!
Malo manje dizanja nosa, pametovanja, prijetnji i sl.. Ni meni se ne sviđa što je Mirza trener i šta da radim sada, da sjedim kući da trujem, bojkotujem, da nastojim da klub izgubi svaku utakmkcu kako bi se dokazalo ono: "Jesmo vam rekli", "Znao sam" i sl....
Hoćeš dati podršku sa ostalom braćom kada je klubu potrebna bujrum. Nećete, **** i gledajte od kuće tekme, niko vas neće pitati za bilo kakvu odluku po pitanju bilo čega, zašto, pogledati stavku br.1 ponovo. Na **** idete više sa saopštenjima, naljepnicama, prijetnjama...
Fakat se 100 puta ponavlja da je klub PRIVATIZOVAN i da nas koji nismo dioničari niko ništa ne pita! Shvatite to već jednom biće nam lakše svima!

1946-1987
-
- Kontakt:
Realno, Drobarov je za njega Varane lično. Ne razumijem, otjerati Drobarova i dovesti Martinovića ?? Slično smo uradili i kada je trener u pitanju, umjesto Dudića dovodeš Varešanovića koji je gori trener od njegaSanchez1987 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:39I opet od 15 tekmi za taj neki uzbekistanski Real odigrao 7 u pocetnoj ostalo izvan sastavaal stranac je mora da je duplo bolji
![]()

Mi smo definitivno prvaci nerezonskih i debilnih poteza, tu nam zadnjih desetak godina niko nije ni blizu.
Martinovic je igrao za maribor odakle je otisao u ukrajinu prije manje od godinu dana. Maribor je bolji klub od svih klubova gdje je vlatko igrao. Prosao pripreme sa Chernomoretsom u ukrajini i pocne rat. Kod nas je vazda svaki bivsi fudbaler i trener najednom dobar cim se pojavi novi igrac/trener. A i mi kao nesto podcjenjujemo Uzbekistan, kao nasa liga neka liga a ne zadnja rinaka u europi.Lucas je napisao/la: ↑06 jan 2023, 02:03Realno, Drobarov je za njega Varane lično. Ne razumijem, otjerati Drobarova i dovesti Martinovića ?? Slično smo uradili i kada je trener u pitanju, umjesto Dudića dovodeš Varešanovića koji je gori trener od njegaSanchez1987 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 01:39I opet od 15 tekmi za taj neki uzbekistanski Real odigrao 7 u pocetnoj ostalo izvan sastavaal stranac je mora da je duplo bolji
![]()
![]()
Mi smo definitivno prvaci nerezonskih i debilnih poteza, tu nam zadnjih desetak godina niko nije ni blizu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Bogami, izvjesna Ajla Alimanović, za čije sam postojanje čuo tek na ovom forumu, dokaza da je bitnija od kluba. Pa, svaka čast, Ajla, kad si jedan od razloga bojkota navijača.
Toleriše se jedan Dal Varešanović koji nema za koju liniju na terenu nije zapeo i zbog kojeg se radi na kockastom obliku nogometnog rekvizita, ne bi li je konačno uštop'o kako treba, jer navodno ima nakav "prvi korak", kao da se troskokom bavi, ili podgrijani leš Asmir Suljić, kome su i tetovaže počele otpadat koliko je atrofirao, ali ćemo bojkotovati cijeli klub zbog Ajle Alimanović i puknute hulahopke.
Tu je još jedan rečeni razlog bojkota: Mirza "Pia" Varešanović, aka Čičkovo Ulje, Zalizani itd., sa svojim tzv. stručnim štabom.
Sad.... meni nešto nije jasno... Koji je cilj i svrha bojkota i kako ćeš sklanjanjem pritiska sa Mirze i Ajle i samim tim prećutnim davanjem mogućnosti da rade što žele, iste te Ajlu i Mirzu, otjerati iz kluba?!? Morebit da sam ostario i pomatušio, ali kako okretanjem leđa prisiljavaš nekog da ode, kad je on/a svojim ponašanjem i djelima prislio tebe da okreneš leđa?!?!? Nadalje; koja je dužina trajanja bojkota? Dok Mirvićeve "bebe" ne odu iz kluba? Pa, evo, recimo i da odu. Sutra ti Mirvaga dovede Rundova za direktora kluba. I šta onda? Bojkot na bojkot? Razbijanje izloga pekare?
Bojkot se, gospodo, ne radi tako. Zar nije puno bolje i produktivnije otići na utakmicu i zviždati na svaki dodir lopte Dala i Asmira, ili negodovat na neki drugi način. Sad zamisli da dođe - 5-10K navijača na tekmu i zviždi ti, psuje, viče uuaaa... svaki put kad primiš loptu?? Isto tako i Mirzi Varešanoviću i njegovom stručnom štabu. Napravi par podrugljivih pjesmica, tipa, lupam; Kosica mu bazdi na ulje od čička/ Dal mu je sin obična p.č.a? (primjetit ćete igru riječi) i to pjevaj svaku tekmu uz pogrdne uzvike "stručnom" štabu pri ulasku i izlasku sa terena. To će imati puno bolji efekat od glumljenja uvrijeđene seoske mlade.
Vidim da se bojkotuju i članske kartice. Potez razumljiv, ali opet neopravdan. Zar ja kao navijač, ne želim biti dio kluba kojeg volim? Zar ne bi bilo snažnije kad bi obnovili članstvo, otišli pred klub i skupili sve članske u metalnu kantu i zapalili ih pred prostorijama kluba, naočigled prisutnih? Tako pokazuješ da si dio kluba i da želiš biti, ali ne želiš da to oni budu. Ima još tu opcija, npr. pranje zastava pred klubom kao poruka da su ih oni uprljali itd.
Kod nas kad nešto ne valja, to se nedajbože, nikad ne popravlja. Nego, ruši majstore odmah do temelja, "biznismenima" vazda berićeta & veselja.
Nikad mi nije palo na pamet da bojkotujem klub, pogotovo zbog nekih opskurnih likova u istom. Pa zar nisu kroz ovaj klub prodefilovali i "muće" i "bleće" i "ćele" (sve nadimci iz fakultetskog bratsva - delta kapa teta). Zar nije SDA pokušala provesti tihu islamizaciju kluba preko navijačkih rekvizita? I šta bih ja sad trebao? Okrenuti leđa klubu, jer se ne slažem?? Pa naravno da se ne slažem, ali ti neću okretat doope, nego ću ti u lice sasut i pomarisat se sa tobom ako treba, taman me i prebio ko vola, ali ćeš znat da si nesposobna i bezobrazna stoka koja zaslužuje argumentovan izgon iz kluba. Ajla i Mirza im diktiraju kako će se ponašat, yebo te tiiito...
Za kraj, ne znam odakle crpite svoje nipodsštavanje ostalih liga?? Te slovensčka bezveze, te litvanska goli hurac, te uzbekistanska sranye... a kod nas poderaše igrači 2.HNL. Zamislite igrača kojeem menadžer kaže da bi mog'o u Bosnu? Mislim da odmah angažuje personalnog psihologa. Zar sama rasprava o tim ligama i dovođenje igrača iz pomenutih, zorno ne ukazuje gdje smo, šta smo i ko smo?
Toleriše se jedan Dal Varešanović koji nema za koju liniju na terenu nije zapeo i zbog kojeg se radi na kockastom obliku nogometnog rekvizita, ne bi li je konačno uštop'o kako treba, jer navodno ima nakav "prvi korak", kao da se troskokom bavi, ili podgrijani leš Asmir Suljić, kome su i tetovaže počele otpadat koliko je atrofirao, ali ćemo bojkotovati cijeli klub zbog Ajle Alimanović i puknute hulahopke.
Tu je još jedan rečeni razlog bojkota: Mirza "Pia" Varešanović, aka Čičkovo Ulje, Zalizani itd., sa svojim tzv. stručnim štabom.
Sad.... meni nešto nije jasno... Koji je cilj i svrha bojkota i kako ćeš sklanjanjem pritiska sa Mirze i Ajle i samim tim prećutnim davanjem mogućnosti da rade što žele, iste te Ajlu i Mirzu, otjerati iz kluba?!? Morebit da sam ostario i pomatušio, ali kako okretanjem leđa prisiljavaš nekog da ode, kad je on/a svojim ponašanjem i djelima prislio tebe da okreneš leđa?!?!? Nadalje; koja je dužina trajanja bojkota? Dok Mirvićeve "bebe" ne odu iz kluba? Pa, evo, recimo i da odu. Sutra ti Mirvaga dovede Rundova za direktora kluba. I šta onda? Bojkot na bojkot? Razbijanje izloga pekare?
Bojkot se, gospodo, ne radi tako. Zar nije puno bolje i produktivnije otići na utakmicu i zviždati na svaki dodir lopte Dala i Asmira, ili negodovat na neki drugi način. Sad zamisli da dođe - 5-10K navijača na tekmu i zviždi ti, psuje, viče uuaaa... svaki put kad primiš loptu?? Isto tako i Mirzi Varešanoviću i njegovom stručnom štabu. Napravi par podrugljivih pjesmica, tipa, lupam; Kosica mu bazdi na ulje od čička/ Dal mu je sin obična p.č.a? (primjetit ćete igru riječi) i to pjevaj svaku tekmu uz pogrdne uzvike "stručnom" štabu pri ulasku i izlasku sa terena. To će imati puno bolji efekat od glumljenja uvrijeđene seoske mlade.
Vidim da se bojkotuju i članske kartice. Potez razumljiv, ali opet neopravdan. Zar ja kao navijač, ne želim biti dio kluba kojeg volim? Zar ne bi bilo snažnije kad bi obnovili članstvo, otišli pred klub i skupili sve članske u metalnu kantu i zapalili ih pred prostorijama kluba, naočigled prisutnih? Tako pokazuješ da si dio kluba i da želiš biti, ali ne želiš da to oni budu. Ima još tu opcija, npr. pranje zastava pred klubom kao poruka da su ih oni uprljali itd.
Kod nas kad nešto ne valja, to se nedajbože, nikad ne popravlja. Nego, ruši majstore odmah do temelja, "biznismenima" vazda berićeta & veselja.
Nikad mi nije palo na pamet da bojkotujem klub, pogotovo zbog nekih opskurnih likova u istom. Pa zar nisu kroz ovaj klub prodefilovali i "muće" i "bleće" i "ćele" (sve nadimci iz fakultetskog bratsva - delta kapa teta). Zar nije SDA pokušala provesti tihu islamizaciju kluba preko navijačkih rekvizita? I šta bih ja sad trebao? Okrenuti leđa klubu, jer se ne slažem?? Pa naravno da se ne slažem, ali ti neću okretat doope, nego ću ti u lice sasut i pomarisat se sa tobom ako treba, taman me i prebio ko vola, ali ćeš znat da si nesposobna i bezobrazna stoka koja zaslužuje argumentovan izgon iz kluba. Ajla i Mirza im diktiraju kako će se ponašat, yebo te tiiito...
Za kraj, ne znam odakle crpite svoje nipodsštavanje ostalih liga?? Te slovensčka bezveze, te litvanska goli hurac, te uzbekistanska sranye... a kod nas poderaše igrači 2.HNL. Zamislite igrača kojeem menadžer kaže da bi mog'o u Bosnu? Mislim da odmah angažuje personalnog psihologa. Zar sama rasprava o tim ligama i dovođenje igrača iz pomenutih, zorno ne ukazuje gdje smo, šta smo i ko smo?
Onaj osjecaj kad citas to i ne vjerujesJavierBosnia je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:54Zamisli izdvajas vrijeme svog zivota da pises ko kakve zastavice stavlja![]()

Onda skontas sta se sve ovdje zamjera i sve ti je jasno..
Heej kae mala potvrda

Pa sad da neko ko je to napisao nije u pravu, ne stoji. Ja iskreno nisam vidio da direktor nekog kluba komentarise po drustvenim mrežama, posebno na ovaj način.nokee je napisao/la: ↑06 jan 2023, 05:59Onaj osjecaj kad citas to i ne vjerujesJavierBosnia je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:54Zamisli izdvajas vrijeme svog zivota da pises ko kakve zastavice stavlja![]()
Heej kae mala potvrda![]()
Klupske drustvene mreže znaju baciti neki komentar drugom klubu, nekad urijetko igraču ali nikada bar ja nisam vidio direktora kluba.
Fudbaleri su najkvarljivija roba, kvalitetno rade samo i samo u sredinama gdje je profesionalizam na maksimum. Cim vide da mogu ici jaranskim linijama, šega, šala, pošalica, odmah dignu nos i krene problem a to smo bar mi mogli vidjeti. Na prvi pokušaj uvođenja profesionalizma, dosao je bojkot igraca kojima to nije odgovaralo. Da bi se ugasio taj bojkot morao si rizikovati sezonu i titulu da bi dugoročno profitirao, međutim, odluka kluba tada je bila da ide kraticom i dobili smo titulu ali smo ostali to sto jesmo.
Primjera radi, iz prve ruke, igraci Juventusa, pricam o periodu do 2019., Samo jednom godisnje su imali priliku da razgovaraju "opusteno" sa čelnicima kluba, svi drugi razgovori su bili isključivo poslovni. Svaki eksces van terena ulazio je u zapisnik i nakon prvog upozorenja, drugo je bilo transfer lista makar se zvao Vidal. Dzaba suze, dzaba obećanja da nikada više se neće ponoviti, pravila su pravila i striktno se drzi istih bez obzira ko si i sta. Da se ne lazemo, kod nas ovdje samo rijetko slete profesionalci kojima odgovaara 24/7 radni režim. Vecina ih moli Boga zavrsiti sa treningom i zaputiti se u neki nargila bar, burger bar, mrvicu na kolače i slično, a to se vidi i na terenu i na rezultatima. I kada imas 20 takvih i 5 profesionalaca, ovih 5 se samo uklopi u sivilo i to je polazna tačka problema koje klub ima. Ne postoji generalno pravilo ponasanja, ne postoje ogranicenja i restrikcije za sve u ekipi. U Juventusu, sve do dolaska Ronalda, bilo je zabranjeno bilo kom igracu na terenu da saigracima odmahuje rukom ili se raspravlja (sa njim se prekrsilo mnofo pravila i vidljive su posljedice toga), to su neki temelji odnosa igraca, navijaca, uprave.
Ne smije ni u jednom trenutku bilo koji igrac, trener ili clan upeave biti veci od kluba, staviti sebe iznad kluba i slično, svi moraju odgovarati za krsenje profesionalnih postulata kluba pa tako i koristenje drustvenih mreža, ponašanje van trening kampa i slicno.
Primjera radi, nekada su igraci dobijali usb stikove sa analizama protivnika, dan prije utakmice i zadatak je bio da se umjesto izlaska na kaficu, vrijeme pred istu provede gledajuci analizu sto ima za cilj da se skoncentrises na ono sto ti je posao. Međutim dobar dio njih je to ismijavalo, pa sutra kad se desi da protivnik 5x ponovi istu akciju a ti ispadneš 5x, pa te trener izriba i posadi na klupu, skupiš raju slicnu sebi i praviš skije. Na zalost, nikada u ovih 8 godina, klub nije presjekao i rekao ok, ide 10 igraca na tribine, nema rezultata ali ovo sijecemo u korijenu. Da se razumijemo, to se radi kada imas trenera koji zo zasluzuje svojim radom, ponasanjem i vizijom koju ima.
Na kraju, analitika, jasna odgovornost pojedinaca za svoj dio posla gdje na nesto sto je tvoj dio odgovornosti stavis potpis pa sutra ako si promasio 5 od 5, kad istekne ugovor dobijes zahvalnicu, kada pogodis 3 od 5 ili više, dobijes novi bolji ugovor. Kada ispunis tri od tri zacrtana cilja, nagrada ide a kada ne ispunis ni jedan onda znas sta slijedi bez da neko mora da ti objašnjava sta i kako.
I tu se sad vraćamo na zastavu. Fudbalski klub koji zeli biti br1 u BiH, koji zeli biti faktor na Balkanu i igrati evropu, mora imati jasno definisane prethodne stavke. Mora biti klub prefesionalaca kojima je posao 24/7 napredak kluba i koji pored toga sto rade 24/7, isto tako i ponašaju se 24/7 profesionalno. Svako ima pravo na privatnost, to je apsolutno tacno, ali u fudbalu, kada preuzmeš funkciju u klubu moras znati da je tvoja privatnost onoliko koliko je ti stvoris svojim potezima, jer fudbal nije vođenje apoteka, trznih centara, firme, jer te firme nemaju navijace, desetine ili stotine hiljada, nemaju eksponiranost i to je prva stvar koja treba biti jasna ljudima koji ulaze u fudbal. Dolazis u svijet koji ima stotine ljudi koji vrebaju priliku da prevare, iskoriste, da lazu na tebe kao osobu i slicno.
To ne moze pogoditi osobu koja je profesionalac 24/7, koja razmislja dva poteza unaprijed, koja vaga svaku riječ, slovo, sliku.
Sve dok ne budemo tako ustrojeni, i po tome poznati pa da nas zaobilaze u sirokim luku sve vrste prevaranata ukljucujuci i igrace sumnjivog kvaliteta i namjera, uzaludno je nadanje u neki iskorak, vec se mozemo samo nadati nekom instant rezultatu, dobroj euro tekmi i to je to, kao i do sada.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoForza
- Kontakt:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ako cemo tjerati mak na konac ,latvijska zastava vuce vise na crveno. Katarska je pravo bordo bojaajdohordas je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:30Bože sačuvaj od čega se drama pravi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:23A realno nije prva, viđao sam često u prošlosti da ljudi koriste ovo. Realno smiješna stvar da je to najveći problem.![]()
Ljudi mnogi, pa i ja ovaj, stavljamo latvijsku zastavu zbog bordo bijelih boja na njoj.
Nadam se samo da si ironičan po pitanju ovoga @Hajdeee

Iza rata bio neki samit u Sarajevu,pa je jedan iz raje ukrao katarsku zastavu sa stange,poslije je drzao zastavu u kuci ,znao je i na tekmu donijeti.

Znaci ,direktorice,treba zastavu Katara upotrebljavati.
No,bez sale ,ovo sve znaci da nam je direktorice nedohebana tinejdzerica a to jeste veliki problem. Jedino je veci problem ,sto je ovaj Tanov potrcko sto nam glumi gazdu,neizivljeni jalijas,sa zestokim egotripom.
Da se osvrnem i na pojacanje iz CG : Za njega je Cmiljanic -Batistuta.
Klasicna crnogorska klocina,koja je dovedena za talove i pranje para !!
Ima onaj jedan story s Kur'anom, mozda je i to neki hint..umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:142/2, daj nove slučajne storyje Aylich.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:08
Neka me neko ispravi ako griješim, ja ovdje vidim Ilija Martinović i Oliveira.![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Mozda su napokon poslusali Fedju i doveli hodze da nam rukju prouce.spezial je napisao/la: ↑06 jan 2023, 08:11Ima onaj jedan story s Kur'anom, mozda je i to neki hint..umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:142/2, daj nove slučajne storyje Aylich.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:08
Neka me neko ispravi ako griješim, ja ovdje vidim Ilija Martinović i Oliveira.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Jel bilo negdje zvanicno da ce biti bojkot pa se toliko prica o tome?
kad prelistam zadnjih nekoliko stranica pomislio bih da smo,prvaci 15 godina uzastopno,i da smo prosle sezone ispali od sevilje u osminifinala.
ne godi nam niko,pa zeljo da dovede ovog uzbekistanca bilo bi eno vidi sta oni dovode a mi ne mozemo ni ovog ni onog.
suti navijaj i cao,pusti ljude neka odrade i ovo pola sezone .
cilj je evropa ako se ne osigura noga svima a zalizanog izbrisati kao erdogan hakana sukura,nije nikad ni prisao Kosevu.
uostalom ohladilo mi i da dodje ronaldinjo licno
ne godi nam niko,pa zeljo da dovede ovog uzbekistanca bilo bi eno vidi sta oni dovode a mi ne mozemo ni ovog ni onog.
cilj je evropa ako se ne osigura noga svima a zalizanog izbrisati kao erdogan hakana sukura,nije nikad ni prisao Kosevu.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Post napisan u 05:59. Ljudi tad ne mogu na oci da gledaju, nas noke na forumu cita, gleda sta treba braniti i ne vjeruje sta ljudi pisu. E svaka cast, Kenane! Ne slazemo se, ali vrijedan si vala.nokee je napisao/la: ↑06 jan 2023, 05:59Onaj osjecaj kad citas to i ne vjerujesJavierBosnia je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:54Zamisli izdvajas vrijeme svog zivota da pises ko kakve zastavice stavlja![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
donDondon je napisao/la: ↑06 jan 2023, 09:01kad prelistam zadnjih nekoliko stranica pomislio bih da smo,prvaci 15 godina uzastopno,i da smo prosle sezone ispali od sevilje u osminifinala.

Koga li ti predstavljas kad kazes ne slazemo se da mi je znati. Al hajd, tvoja standardna budalastina.. Javio se za Iliju al zato je mudro sutio za Renana. Samo jako!joker90 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 09:11Post napisan u 05:59. Ljudi tad ne mogu na oci da gledaju, nas noke na forumu cita, gleda sta treba braniti i ne vjeruje sta ljudi pisu. E svaka cast, Kenane! Ne slazemo se, ali vrijedan si vala.nokee je napisao/la: ↑06 jan 2023, 05:59Onaj osjecaj kad citas to i ne vjerujesJavierBosnia je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:54Zamisli izdvajas vrijeme svog zivota da pises ko kakve zastavice stavlja![]()
![]()
Znas, ovi koji nisu na maminoj siki ustaju rano ujutru da zarade koju paru, dobro mozda si ti na klupskoj siki bio pa te Ajlic marsnula, cim si najaktivniji pljuvac svega ovdje.. I tvoj drug po mozgu antikloc!