FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da će se prekidi sada bolje braniti i da ćemo biti opasniji iz kornera.
Prvenstveno zbog dovođenja Mirze i pljuvanja u facu navijacima tim potezom, to si vec zaboravio. Fol dan bio ljut i iznenađen i onda na fabricke i sauganje.nokee je napisao/la: ↑05 jan 2023, 22:0990% u tvojim bolesnim snovima. Budemo vidjeli ko ce im ga vise bojkotovati. Ko nema trunke mozga mozda hoce. Sta bojkotujemo majke ti de mi reci? Magodicu, Ajlicu? Pa ne idemo na nas stadion da gledamo nas klub?
Navijaci sa najvise bojkota na balkanu! Samo se borimo nesta, nedje.. Smijesno!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:50Niko na pripremama nije dobio po 4-5 hiljada gledalaca u obje tekme, nijedna garnitura ljudi do sad nije dobila 7000 clanova, u yebenu Zenicu isle 2-3 milje redovno i to u ovakvoj krizi i finansijskoj situaciji, nikad skuplji dresovi nisu bili i nikad ih se vise nije prodalo, nikad skuplje sezonske nisu bile i nikad ih se vise nije prodalo itd itd. Ovi spin majstori su mi najjaci, kao "nama niko ne valja, mi smo toksicni navijaci, mi tjeramo, mi bojkotujemo, problem je u nama". Neko pita, sto.drugi ne bojkotuju. Zato sto NIKO nema situaciju kao mi. Niko se ne rasipa milionima a da dozivljava ponizenja. Ti ultravjerni Manijaci u one 3-4 godine kad su imali Misimovica i pare su skontali sta znaci imat lovu i potencijal, a nesposobne ljude, pa ih na finale kupa doslo jedva 3-4 stoje. Sad dolaze jer su u banani, jer su jedina slamka spasa za klub. Ostale grupe nisu ni vrijedne spomena, politicki finansirane ili beznacajno male. Eto, kad vec pitate, Fukare su mislim i dalje u bojkotu. Robijasi su bili u bojkotu dugo vremena.Hajdeee je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:35Kakva laz jbt.fks74 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:03
I Feđa je imao podršku nekoliko kola dok se pobjeđivalo a poslije qrko. Niko nije uzeo u obzir razna dešavanja koja nam nisu išla na ruku, odmah se počelo psovati. Utakmica protiv Tuzle u Zenici možda je bio 2-3 minut, Suljiću lopta prolazi ispod noge, počinju salve psovki od majke, žene,sestre i čak djeteta i meni tada nije bilo do utakmice a kamoli njemu. Ja da sam bio na njegovom mjestu, ja bi odmah izašao. I sada bi ti isti ljudi da upravljaju klubom i određuju ko će raditi i kako.Sada tu tribinu čine djeca koja nemaju pojma o životu i sami ne znaju šta je Sarajevo.
Niko, ali niko nije imao podrsku kao Fedja.
Niko nije dozivio da ide iz poraza u poraz, i pokoji X, i da od 90% ljudi na stadionima na kojima smo igrali te utakmice, dobije podrsku. Izuzetak je Doboj Kakanj, gdje grupa nije organizovano dosla na tribine, i gdje sam Fedja napravio kiks, jer je doveo poslije utakmice, i tog poraza, igrace pred tribinu, na kojoj je ostalo 20-30 isfrustriranih likova, i koji su iskalili svoj bijes zbog poraza od Igmana. Sve druge utakmice, i poslije poraza ispracani su pjesmom podrske, i hrabrenjem!
Kakva laz jbt. I neka neko onda ovog lika uzme za ozbiljno.
Sve stoji samo moje licno misljenje je da projektu treba vremena, kao i u svakom poslu. Nekom projektu duze nekom krace…
Samo vremena treba.. tesko je odsaburati a jos dati podrsku to mogu samo oni pravi.. zajedno smo svi u istom za isto.
FKS DO GROBA
Preuzeo nas je ipak covjek s ambicijama i parama koji je i koji i dalje prodaje maske i medicinsku opremu. Bez uvrede govorim Nije vodio fudbalski klub treba ga ispostovati siroke je ruke bio ako nista
Ne ujedaj ruku koja te hrani
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Stadion nije nas nego opstinski na upravljanju od ZOI 84, a klub je jos manje nas nego je Mirvicev i Ajlin,pa neka ga oni gledaju. Oni i njihovi dupeuvlakaci !!nokee je napisao/la: ↑05 jan 2023, 22:0990% u tvojim bolesnim snovima. Budemo vidjeli ko ce im ga vise bojkotovati. Ko nema trunke mozga mozda hoce. Sta bojkotujemo majke ti de mi reci? Magodicu, Ajlicu? Pa ne idemo na nas stadion da gledamo nas klub?
Navijaci sa najvise bojkota na balkanu! Samo se borimo nesta, nedje.. Smijesno!
-
- Kontakt:

Sta je 300k za nas zajebancija

Zna li neko mogu li kako Ikic ili Cirjak srediti nase papire da dobiju?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hoce li neko ovoj tuki objasniti ciju zastavu stalno kaci u komentarima?
To neku skolu, nesto, zavrsilo...
To neku skolu, nesto, zavrsilo...

- FKS -
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad Renan umjesto u Bosnu ode u Latviju
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma neće.. stiže on odmah u Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nek se mane komentarisanja, nego nek zavrse da covjek dodje u Bosnu, davno je sjedio sa Ismirom, treba ga jos neki brazilski drugoligas ili treceligas maznuti...
Al cini se Bgm ovaj Renan žiška prava, daj Boze jednom da se ne prevarim
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Strpit cemo se do ponedjeljka i prozivke, tu nece moci ništa zataškati, neko ce se morati oglasiti.
-
- Kontakt:
2/2, daj nove slučajne storyje Aylich.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:08
Neka me neko ispravi ako griješim, ja ovdje vidim Ilija Martinović i Oliveira.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A realno nije prva, viđao sam često u prošlosti da ljudi koriste ovo. Realno smiješna stvar da je to najveći problem.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tačno mi je pozlilo kad sam vidio da Martinovic prati onog pacijenta Nedu Turkovica, još mu on nešto komentariše slike
Taj lik ko Vegeta, u sve se miješa i petlja, nadam se da mu ovi naši nece dozvoliti da se približi klupskim prostorijama, to odmah tarabu udariti ko Bilalagiću I Husariću.

Taj lik ko Vegeta, u sve se miješa i petlja, nadam se da mu ovi naši nece dozvoliti da se približi klupskim prostorijama, to odmah tarabu udariti ko Bilalagiću I Husariću.
-
- Kontakt:
Kakav je ono degenerikLucas je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:23Tačno mi je pozlilo kad sam vidio da Martinovic prati onog pacijenta Nedu Turkovica, još mu on nešto komentariše slike![]()
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Bože sačuvaj od čega se drama pravi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:23A realno nije prva, viđao sam često u prošlosti da ljudi koriste ovo. Realno smiješna stvar da je to najveći problem.![]()
Ljudi mnogi, pa i ja ovaj, stavljamo latvijsku zastavu zbog bordo bijelih boja na njoj.
Nadam se samo da si ironičan po pitanju ovoga @Hajdeee
Ko je rekao da je to najveci problem?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:23A realno nije prva, viđao sam često u prošlosti da ljudi koriste ovo. Realno smiješna stvar da je to najveći problem.![]()
Samo jedan u nizu dokaza kolika je tuka.
Nije isto sto se "obicni" navijaci glupiraju/blamiraju/zeza/ne zna sa zastavama drugih zemalja, vatricama i djecijim komentarima/reakcijama, i da to radi direktorica kluba. Prosto je ovo jos jedan, istina mali i na prvi pogled mizeran, ali ipak dokaz/potvrda, koji je to retard od zene.
I uopste nije ovo najveci problem (kamo srece da jeste, ne bih ni reagovao), samo jos jedna sitna potvrda, ali potvrda, da je ona licno jedan od problema sto smo tu gdje jesmo.
FK Vratnik "na steroidima". E to je njihov nivo i kapacitet.
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zamisli izdvajas vrijeme svog zivota da pises ko kakve zastavice stavlja 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, Fouzi1, RaymondRed, sekac i 44 gosta.