FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2023, 20:59

NisamInSajder je napisao/la:
05 jan 2023, 19:15
Pantelija je napisao/la:
05 jan 2023, 17:12
Ok.
Gledajuci karijeru, prinova, nikakvo pojacanje. Iksreno, mislim da se moglo ici sa nekim igracem iz nase lige, mladim, ili mozda da se skautira npr HNL2 pa se izvadi neki momcina od 20-22 jer mislim da ne bi bila prevelika razlika u kvaliteti a u drugim stvarima bi bila drastricna. Opet kazem, nisam ga gledao, ne znam sta i kako, ali promjene klubova, kao i kvalitet istih ne obecava mi mnogo vise od nekih igraca koji su potencijal a mlađi.
Novaković, Balić nivo, možda čak i ispod.

Imao si Ševelja u klubu,.pa ga ljudi mršnuli i rekli da su Palić/Hebibović bolji od njega. A evo da su pametni kao što nisu Mulac iz Orijenta pun pogodak bi bio. Imao si Hrkaća slobodnog, top defanzivac za ovu ligu, trenutno formom može pojesti sve naše plus sve ove sa kojima se pregovara, a od nekolicine je sigurno jeftiniji. Pa Jozo Šimunović, Kalaica, onaj Đorđe Jovičić.
Ševelj je redovan i prosječan u timu koji je kanta za nabijanje u Sloveniji. Primjera radi, Ilija je bio redovan i kvalitetan u Mariboru s kojim je titulu osvojio.
Vicko je sigurno talenat bio, ali za sad se nije pokazao kao neko ko će biti neki igrač za jačeg fudbala od Slovenskog.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 05 jan 2023, 21:00

Dogovoriti Adija Nalića na posudbu. Ima naš pasoš. Liferovati Avramovskog, osloboditi za dolazak stranca.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 jan 2023, 21:05

Novakovic i Balic se još uvijek ismijavaju, nevjerovatno. Pa i jedan i drugi su odigrali sasvim ok kod nas, pogotovo Balic koji je nakon Sarajeva otišao u Poljsku prvu ligu gdje i danas igra, a nedavno se vratio u reprezentaciju CG.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 jan 2023, 21:12

Bojkot. Samo bojkot. Ni feninga za mirvicev kupleraj !!

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 05 jan 2023, 21:25

Pantelija je napisao/la:
Ok.
Gledajuci karijeru, prinova, nikakvo pojacanje. Iksreno, mislim da se moglo ici sa nekim igracem iz nase lige, mladim, ili mozda da se skautira npr HNL2 pa se izvadi neki momcina od 20-22 jer mislim da ne bi bila prevelika razlika u kvaliteti a u drugim stvarima bi bila drastricna. Opet kazem, nisam ga gledao, ne znam sta i kako, ali promjene klubova, kao i kvalitet istih ne obecava mi mnogo vise od nekih igraca koji su potencijal a mlađi.

Imao si Ševelja u klubu,.pa ga ljudi mršnuli i rekli da su Palić/Hebibović bolji od njega. A evo da su pametni kao što nisu Mulac iz Orijenta pun pogodak bi bio. Imao si Hrkaća slobodnog, top defanzivac za ovu ligu, trenutno formom može pojesti sve naše plus sve ove sa kojima se pregovara, a od nekolicine je sigurno jeftiniji. Pa Jozo Šimunović, Kalaica, onaj Đorđe Jovičić.
Malo je bezveze da lupaš ta imena kao da si ih lično mjesecima skautirao pa znaš da bi nam bili pojačanja. A znaš i koji je nivo Martinović kojeg nisi vjerovatno nikad ni gledao.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 jan 2023, 21:31

Nema hordi tj. nema baklji tj. nema kazni za Klub. :thumbup: Zrtvovati navijanje radi ovog navedenog ima smisla.
Svakako ce ostale tribine biti pola-pola, nije svakog briga jel huse ili hase prvi covjek Kluba, ljudi dosli da vide Klub, igrace…zato se i igra lopta, radi navijaca. A ne radi pojedinaca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 05 jan 2023, 21:31

ajdohordas je napisao/la:
05 jan 2023, 20:38
sanco2200 je napisao/la:
28 dec 2022, 21:36
ajdohordas je napisao/la:
28 dec 2022, 21:31
Izgleda da je i Martinović ovaj stoper završen...
po cemu si zakljucio
Pogodio onako... :zviz:
De pogodi ko je sljedeći

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 jan 2023, 21:34

muhamedhulk je napisao/la:
05 jan 2023, 21:31
Nema hordi tj. nema baklji tj. nema kazni za Klub. :thumbup: Zrtvovati navijanje radi ovog navedenog ima smisla.
Svakako ce ostale tribine biti pola-pola, nije svakog briga jel huse ili hase prvi covjek Kluba, ljudi dosli da vide Klub, igrace…zato se i igra lopta, radi navijaca. A ne radi pojedinaca.
Ma bice top na stadionu, nema jokera, antikloca.. To je ta ekipa! Fgr

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 05 jan 2023, 21:35

Ko se jednom o’ mlijeko opece, taj i u jogurt duva. Ne treba ni pljuvat ni nesto hajpat da su novi igraci pravo dobri. Sto Gospodin kaze, teren je jedino mjerilo.
1946

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 05 jan 2023, 21:43

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 jan 2023, 20:59
Pantelija je napisao/la:
Ok.

Ševelj je redovan i prosječan u timu koji je kanta za nabijanje u Sloveniji. Primjera radi, Ilija je bio redovan i kvalitetan u Mariboru s kojim je titulu osvojio.
Vicko je sigurno talenat bio, ali za sad se nije pokazao kao neko ko će biti neki igrač za jačeg fudbala od Slovenskog.
Ševelj 4 puta u timu kola, redom pohvale, interes iz HNLa prvenstveno da ide.prema naprijed u karijeri. Martinović za mnogo duži period u Sloveniji nije bio više.od 2 puta u timu kola, bio 3-4 štoper u rotaciji u Mariboru, više na klupi nego na terenu, vrlo lako provjerit na TMu, taj period od godinu i po u Mariboru u ligi 60tak utakmica, 30tak bez minute na terenu, 30tak sa.nekoliko minuta, nije rijedak.slučaj da je vađen od strane trenera iz igre. Nije osvojio naslov, piše na TM, ali njegov utjecaj na tu titulu je ravan utjecaju Elvisa Džafića na one u Sarajevu. Maribor svakog dobrog prodaje, pa makar i za siću, a Martinović raskid suradnje. A kad su svi kvalitetni iz Ukrajine nalazili lako klub u Europi, on se vratio u CG ligu, pa i kad se aktivirala Ukrajinska liga, otišao opet u goru Uzbekistansku ligu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 05 jan 2023, 21:45

sto se tice desavanja sve mi je

nema smisla ni istrazivati nit sta komentarisati kod nas je sve u kontru
teren ce sve reci

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jan 2023, 21:49

E cuj pljuvanje ako kažeš da se trebao naci mlađi domaći igrač sa nasim pasošem a ne da trosis mjesto stranca na igraca od 29 godina koji je mjenjao klubove svako 6 mjeseci.
To su činjenice. Odes na TM i pogledaš. Ne postoji ni jedan osnov da kazes da je ovo neki ok potez.
A ako nam se dovođenje igrača svodi na "možda nas iznenadi" znamo kako to vec završi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 jan 2023, 21:50

05 jan 2023, 21:43
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 jan 2023, 20:59

Ševelj 4 puta u timu kola, redom pohvale, interes iz HNLa prvenstveno da ide.prema naprijed u karijeri. Martinović za mnogo duži period u Sloveniji nije bio više.od 2 puta u timu kola, bio 3-4 štoper u rotaciji u Mariboru, više na klupi nego na terenu, vrlo lako provjerit na TMu, taj period od godinu i po u Mariboru u ligi 60tak utakmica, 30tak bez minute na terenu, 30tak sa.nekoliko minuta, nije rijedak.slučaj da je vađen od strane trenera iz igre. Nije osvojio naslov, piše na TM, ali njegov utjecaj na tu titulu je ravan utjecaju Elvisa Džafića na one u Sarajevu. Maribor svakog dobrog prodaje, pa makar i za siću, a Martinović raskid suradnje. A kad su svi kvalitetni iz Ukrajine nalazili lako klub u Europi, on se vratio u CG ligu, pa i kad se aktivirala Ukrajinska liga, otišao opet u goru Uzbekistansku ligu.

Imas milionera u klubu i dovodi ovakvog igraca.
Imao si Dilavera plati Mirvicu pravog stopera al jok nece ljepse prati pare.

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 05 jan 2023, 21:51

Ovaj martinovic pravi mesar.....izgleda ce biti crvenih kartona 😁😁😁

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 05 jan 2023, 21:52

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
05 jan 2023, 21:25
Pantelija je napisao/la:
Ok.

Malo je bezveze da lupaš ta imena kao da si ih lično mjesecima skautirao pa znaš da bi nam bili pojačanja. A znaš i koji je nivo Martinović kojeg nisi vjerovatno nikad ni gledao.
Ne lupam, znam. Ovaj Jovičić manje kako je u Bragi i Trencinu bio ali znam da je važio za talenat. Hrvatska svaka utakmica. Da skautiram ne, ali budem tu oko toga.

Maribor Europa gledana. Martinoviću želim i sada se nadam da će biti klasa viša od Miličevića, Barbarića, ali to je samo nadanje, jer je karijera pokazatelj da nije još potvrdio da može to biti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2023, 21:57

Pantelija je napisao/la:
05 jan 2023, 21:49
E cuj pljuvanje ako kažeš da se trebao naci mlađi domaći igrač sa nasim pasošem a ne da trosis mjesto stranca na igraca od 29 godina koji je mjenjao klubove svako 6 mjeseci.
To su činjenice. Odes na TM i pogledaš. Ne postoji ni jedan osnov da kazes da je ovo neki ok potez.
A ako nam se dovođenje igrača svodi na "možda nas iznenadi" znamo kako to vec završi.
Pa nisam nikog direktno citirao pa da se pronađeš :) ?
Svakako sam mislio ne samo na forum nego i FB stručnjake.
Iznio si svoje mišljenje da je bolje bilo mladog igrača dovesti, nego stranca od 29.
Nisam baš vidio da je mijenjao klubove svakih 6 mjeseci osim u okolnostima kad je rat bio pa morao u Dečić. Pa poslije te posudbe našao sebi novi klub.
Helem, nisi ga pljuvao, rekao si da bi prije rekao da je prinova nego pojačanje. Ali zvati ublehom momka, da je neki bilmez koji je s 25 krenuo igrati fudbal, to je ružno.
Svakako će se svi popljuvati, ko god dođe. To nam je u krvi.
Pisao si i ti za Aničića da je prvi put syebao ligamente na toj nozi kod nas, pa jesi vidio da je nemoguće ljudima to u glavu usaditi? Nego zovu čovjeka raznim riječima do dana današnjeg.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jan 2023, 21:58

nokee je napisao/la:
05 jan 2023, 21:34
Joj hoce vam biti dobro bez Hordi, Jokera i 90% navijaca. Ti, Aylah i Magodice bobice..
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 jan 2023, 22:06

05 jan 2023, 21:52
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
05 jan 2023, 21:25

Ne lupam, znam. Ovaj Jovičić manje kako je u Bragi i Trencinu bio ali znam da je važio za talenat. Hrvatska svaka utakmica. Da skautiram ne, ali budem tu oko toga.

Maribor Europa gledana. Martinoviću želim i sada se nadam da će biti klasa viša od Miličevića, Barbarića, ali to je samo nadanje, jer je karijera pokazatelj da nije još potvrdio da može to biti.
Teško će neko Miličevića nadmašiti, momak je kod nas odigrao perfektno i bez greške.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 jan 2023, 22:09

joker90 je napisao/la:
05 jan 2023, 21:58
nokee je napisao/la:
Joj hoce vam biti dobro bez Hordi, Jokera i 90% navijaca. Ti, Aylah i Magodice bobice..
90% u tvojim bolesnim snovima. Budemo vidjeli ko ce im ga vise bojkotovati. Ko nema trunke mozga mozda hoce. Sta bojkotujemo majke ti de mi reci? Magodicu, Ajlicu? Pa ne idemo na nas stadion da gledamo nas klub?
Navijaci sa najvise bojkota na balkanu! Samo se borimo nesta, nedje.. Smijesno!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 05 jan 2023, 22:13

nokee je napisao/la:
05 jan 2023, 22:09
joker90 je napisao/la:
05 jan 2023, 21:58
nokee je napisao/la:

90% u tvojim bolesnim snovima. Budemo vidjeli ko ce im ga vise bojkotovati. Ko nema trunke mozga mozda hoce. Sta bojkotujemo majke ti de mi reci? Magodicu, Ajlicu? Pa ne idemo na nas stadion da gledamo nas klub?
Navijaci sa najvise bojkota na balkanu! Samo se borimo nesta, nedje.. Smijesno!
ma vidi noke cickovo ulje je glavni problem razlog da se ne ponavljamo
druga stvar je prema ovom od danas da je Mirvic 3x odgodio zakazani sastanak s navijacima ni to nije uredu
Ayla je glumila silu al haj uputila je izvinjenje
al opet bojkot nije zvanican tako da treba sacekati

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Evander, miguelramos, N3R3D, Napapijri, Proximic, sekac i 96 gostiju.