Ševelj je redovan i prosječan u timu koji je kanta za nabijanje u Sloveniji. Primjera radi, Ilija je bio redovan i kvalitetan u Mariboru s kojim je titulu osvojio.NisamInSajder je napisao/la: ↑05 jan 2023, 19:15Novaković, Balić nivo, možda čak i ispod.Pantelija je napisao/la: ↑05 jan 2023, 17:12Ok.
Gledajuci karijeru, prinova, nikakvo pojacanje. Iksreno, mislim da se moglo ici sa nekim igracem iz nase lige, mladim, ili mozda da se skautira npr HNL2 pa se izvadi neki momcina od 20-22 jer mislim da ne bi bila prevelika razlika u kvaliteti a u drugim stvarima bi bila drastricna. Opet kazem, nisam ga gledao, ne znam sta i kako, ali promjene klubova, kao i kvalitet istih ne obecava mi mnogo vise od nekih igraca koji su potencijal a mlađi.
Imao si Ševelja u klubu,.pa ga ljudi mršnuli i rekli da su Palić/Hebibović bolji od njega. A evo da su pametni kao što nisu Mulac iz Orijenta pun pogodak bi bio. Imao si Hrkaća slobodnog, top defanzivac za ovu ligu, trenutno formom može pojesti sve naše plus sve ove sa kojima se pregovara, a od nekolicine je sigurno jeftiniji. Pa Jozo Šimunović, Kalaica, onaj Đorđe Jovičić.
Vicko je sigurno talenat bio, ali za sad se nije pokazao kao neko ko će biti neki igrač za jačeg fudbala od Slovenskog.