NBA 2022-23 regular season

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: NBA 2022-23 regular season

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 jan 2023, 10:15

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 jan 2023, 10:32

A ko je Portlandu back up centar, nakon solidnog pocetka sezone poceo se lik brukati a nema im ko drugi igrati

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 05 jan 2023, 10:48

nerkolfc je napisao/la:
05 jan 2023, 10:32
A ko je Portlandu back up centar, nakon solidnog pocetka sezone poceo se lik brukati a nema im ko drugi igrati
Juka je umoran, to se vidi iz aviona. Njemu fizicka sprema nikad nije bila najjaci adut.

A @BernardBarnjak meni od tebe boljeg moderatora nema na dunjaluku. Samo me pusti iduci put prvo da vidim sta ona šizika pise pa onda brisi :) Ovako ostanem uskracen za show.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 jan 2023, 10:51

BuffonGigi je napisao/la:
05 jan 2023, 10:48
nerkolfc je napisao/la:
Juka je umoran, to se vidi iz aviona. Njemu fizicka sprema nikad nije bila najjaci adut.

A @BernardBarnjak meni od tebe boljeg moderatora nema na dunjaluku. Samo me pusti iduci put prvo da vidim sta ona šizika pise pa onda brisi :) Ovako ostanem uskracen za show.
Juka igra pod povredom. Da ne igra oni bi ispali iz PO utrke u 2 sedmice. Nemaju ljudi nikog da igra centra a da je plus na parketu osim njega.

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2023, 11:43

Giannis na zadnjih 10 tekmi na prosjecima od 39 ppg, 15 rpg i 5,5 aspg

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2023, 12:24

BernardBarnjak je napisao/la:
05 jan 2023, 07:22

Ma da ja mislim da si ti nesto pogrijesio javno bih te opomenuo. Mene licno cudi da ste se vas dvojica zakcaili, dugo ste na forumu i nije mi jasno kako vise ne prevazidjete ovakve djecije sukobe. Nisam opomenuo ni jednog ni drugog (za sada). Moram brisati jer je vrijedanje bilo sa obije strane a i zbog prijave vasih postova od drugih forumasa.
Daj uzivajte u NBA, opustite se...
Ne moze decko da pise normalno kad ga neko poklopi znanjem o kosarci i ima drugacije misljenje od njega.To je problem, jer nemam problema na licnoj razini na necemu sto se zove forum.Uhvate ga kompleksi i pocne da vrijedja.

Eto nakon sto si sve ovo fino napisao, on opet napise post sa uvredom.Vidis da je lik dijagnoza i zato te opet molim da mi ne brises postove kad god mu odgovorim na uvredu.Po cijenu bana. Mangupa moze glumiti svojoj kuci i vrijedjati, meni ne.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 jan 2023, 13:05

BuffonGigi je napisao/la:
05 jan 2023, 10:48
nerkolfc je napisao/la:

Slomili ste me danas :mrgreen:
Razmijenite brojeve mobitela/mailove pa se dopisujte do mile volje. Spamate nas svojim svadjama. Po pravilu ovog foruma nije dozvoljeno vrijedjanje. Haj nekad trash talka- OK, mogu svatiti ali sve ima svoju granicu.
Evo opet molba sa moje strane da ne provociraas kolegu sa foruma.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 jan 2023, 13:08

NEZALAGANJE je napisao/la:
05 jan 2023, 12:24

Ma da ja mislim da si ti nesto pogrijesio javno bih te opomenuo. Mene licno cudi da ste se vas dvojica zakcaili, dugo ste na forumu i nije mi jasno kako vise ne prevazidjete ovakve djecije sukobe. Nisam opomenuo ni jednog ni drugog (za sada). Moram brisati jer je vrijedanje bilo sa obije strane a i zbog prijave vasih postova od drugih forumasa.
Ne moze decko da pise normalno kad ga neko poklopi znanjem o kosarci i ima drugacije misljenje od njega.To je problem, jer nemam problema na licnoj razini na necemu sto se zove forum.Uhvate ga kompleksi i pocne da vrijedja.

Eto nakon sto si sve ovo fino napisao, on opet napise post sa uvredom.Vidis da je lik dijagnoza i zato te opet molim da mi ne brises postove kad god mu odgovorim na uvredu.Po cijenu bana. Mangupa moze glumiti svojoj kuci i vrijedjati, meni ne.
Pa problem ovog foruma je neprihvatanje drugacijeg misljenja.
OK, necu vise brisati vase postove ali u tom slucaju ce neko drugi ce to vidjeti pa ce reagovati. Admin nece biti tolerantan kao ja.
Meni je u principu svejedno...

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 05 jan 2023, 13:28

05 jan 2023, 13:08

OK, necu vise brisati vase postove ali u tom slucaju ce neko drugi ce to vidjeti pa ce reagovati. Admin nece biti tolerantan kao ja.
@NEZ je jedan od rijetkih forumasa koji svakodnevno pise kvalitetne postove. Vidi se da je pun znanja. Treba ga pripaziti. :salut:
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 jan 2023, 14:22

dark44 je napisao/la:
05 jan 2023, 07:43
Dobise Lejkersi bez Brona i ADa, malo je falilo da Butler ubaci trojku za izjednačenje
Dobi im njemacar utakmicu,ne sjecam se kad su zadnji put imali tri u nizu :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2023, 15:11

Beko023 je napisao/la:
05 jan 2023, 13:28
05 jan 2023, 13:08

@NEZ je jedan od rijetkih forumasa koji svakodnevno pise kvalitetne postove. Vidi se da je pun znanja. Treba ga pripaziti. :salut:
Slažem se,čovjek baš poznaje NBA

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 05 jan 2023, 16:31

05 jan 2023, 07:38
Felixians4 je napisao/la:
05 jan 2023, 00:41
04 jan 2023, 23:49

Kad sam online tad sam i aktivan. Ne mogu visiti 24 sata na forumu.
Ti kao clan prijavi neprimjerene postove pa cu reagovati asap.
Ako mislis na zadnji gaf NEZ i bufona, ne znam sta bih ti rekao...

P. S. Netsi uzimaju veceras.
Prijavih svaki put i kako vidim,nikad ne bude banova. Konkretno ne na ovoj temi,no pošto vidim da je navedeno više moderatora,a ti si jedini ponešto aktivan,valjda bi bio red da zamijene nekog od aktualnih koji ne rade moderatorski posao.
Razumijem tvoje nezadovoljstvo. Da bih tebi ''udovoljio'' moram obrisati par neprimjerenih postova. Nakon toga neki drugi forumas kojem su obrisani postovi je nezadovoljan mojom akcijom. I tako sve u krug. Tesko je biti korektan a da vi svi budete zadovoljni i sretni.
Dugo sam moderator i poprilicno sam tolerantan. Situacija koja vodi do bana mora biti bas za iskljucenja.
Od liste moderatora na ovom forumu jedino sam ja aktivan a vjeruj da i meni ponestaje snage i zivaca (zamisli kad u pola 8 ujutro moram pisati ovakve postove).
Ako mislis da ti mozes biti moderator posalji PP administratoru i obrazlozi mu svoje zelje i stavove.
Izbjegavaš odgovornost. Evo,buffon gigi isključivo truje. Nema šta raditi lik ovdje,zaslužuje žestok ban. Stalno vrijeđa kolegu,ne piše o temi,sad te pohvali pa u nastavku JASNO napiše da je ovaj shizofreničar i moli te da pustiš takvu "raspravu" dalje da uživa u "showu". Ti onda nisi moderator,nego promatrač pasivni. Meni i siamonoiju si u startu bio "zaprijetio" i to je u redu bilo.

Ontopic- Bullsi očekivano nezgodni,srušili niz Netsa.

Bucksi u 6 dana dvaput prospu finu dvocifrenu prednost zadnjih par minuta za produžetke! Od Bullsa poraz,sinoć u Torontu izvojevali win. Enormno nedostaje u tim trenucima Khris kao i Jrue,na obe polovine terena.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 05 jan 2023, 16:38

Ja ne znam zasto ja pojedincima smetam. Da li sam ikad spojio Je i Be na forumu? Da li sam ikad neafirmativno spominjao nekom forumasu porodicu, govorio neke gadosti ili slicno?

To sto imam dar od Boga pa mogu da prepoznam odredjene dijagnoze, ja ne smatram vrijedjanjem ni trovanjem. Cak bi trebalo da mi se uruci odredjeno prizanje jer ljudima ukazujem na pravi tretman, pravi put.

Nisam ja kriv jer ljudi imaju toliko kompleksa, da se prepoznaju sami u bilo cemu negativnom sto se napise. Nisam kriv sto tu i tamo poneki forumas ima kratak fitilj pa na svaku puca i reaguje ulicarski, a isto tako ne cvilim ni moderatorima da neko dobije ban.

@BerardBarnjak, paša moj samo se ti nastavi brinuti za forum ovako, i bit cemo svi sretni. Aferim na kvalitetnom poslu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 05 jan 2023, 16:39

Najjača regularna ikad,novi TV deal će da obara

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2023, 20:20

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2023, 20:28

filip13 je napisao/la:
05 jan 2023, 20:20
SA koristi svaku priliku da uzme ili kes ili pik.Ko OKC iz najboljih dana. :D Otpusta se i Vonleh.

@Felix Nemoj na @Bernarda.Ne treba covjek biti policajac.Obrise kulturno i ne trazi banove.Racuna da su normalne osobe ovdje.Pojedinci van tog okvira se uvijek nadju, nazalost.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 05 jan 2023, 20:42

Ja na Bernarda? Kritički,ne i zlonamjerno niti ga napada.Cijenim ga i predlažem da raspišu "prijavu" za moderatora ako ih je toliko neaktivnih. Pa nek ih umjesto 8 aktivnih i 30 neaktivnih bude 12 aktivnih i nek budu tolerantni,no ne da svakodnevno pojedinci smiju šta oće i koliko oće. Ovaj dvojac LAL fans upravo to radi.

Kelti oslobodili dosta milijuna. Konačno trade

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 06 jan 2023, 00:18

Nakon podnošljive prošle NBA sezone, ova cijela do sada doslovno kao all-star utakmice.
Što kaže Pop, još četvrticu i peticu da uvedu, svakako više niko živ ne igra na drugom kraju parketa.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 06 jan 2023, 00:30

Felixe, ti samo trolas. Drzi se teme.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 06 jan 2023, 00:34

OldFashioned je napisao/la:
06 jan 2023, 00:18
Nakon podnošljive prošle NBA sezone, ova cijela do sada doslovno kao all-star utakmice.
Što kaže Pop, još četvrticu i peticu da uvedu, svakako više niko živ ne igra na drugom kraju parketa.
Ova je iznad prošle 300,iznad pretprošle 3000 %. Ne trebaš sipati otrov.

Po all star glasovanjima jedino mi čudno da fanovi NYK ne guraju Randlea kad ovaj rastura. LAL i GSW uvjerljivo najviše fanova,a Derrick Rose baš je opčinio mase. To je znak da liga i ne gubi fanove.

Team LeBron na Team KD vjerojatno,šansa da LeBron iskopira MJ učinak u Finals na All Star pod novim formatom,pfff.

Justine,bolje se ne javljaj jer ću te argumentima potući da ćeš automatski otvoriti 85.profil. I sebi uputi tu objedu,ja stalno i prozivam za te stvari i nema primjerenijeg on topic forumaša

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.