FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nek su se sjetili da kupuju igrače koji igraju i koji nisu stakleni
PS
Hoce li raskinut ugovor sa Anicicem i zasto nece, masne pare uzeo za 5 minuta igranja?
PS
Hoce li raskinut ugovor sa Anicicem i zasto nece, masne pare uzeo za 5 minuta igranja?
Mirzi ne treba dati da pomisli na Sarajevo a ne šta više.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
I ovaj crnjo izgleda solidno, valjao bi ovaj dvojac definitivno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:52![]()
Koliko znam Renan i Kyeremeh trebaju zajedno potpisati, ne znam stvarno otkud odjednom priča da je to propalo.
Ima li ovaj martinovic nase papire?
Kako vama djeluje ovaj Martinovic?spezial je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:44I ovaj crnjo izgleda solidno, valjao bi ovaj dvojac definitivno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:52![]()
Koliko znam Renan i Kyeremeh trebaju zajedno potpisati, ne znam stvarno otkud odjednom priča da je to propalo.
Kolka bi samo mudonja direktorica bila da i sama ode na poziv hordi i da popricaju. To bi samo moglo poboljsati odnose i bar probati rijesiti nesuglasice, izvinuti se momcima na ispadima a ne floskule preko video klipova, ali daj boze da je takva.
Dosta raje nije za bojkot. Tražili su se sastanci sa Ismirom, 3x je zakazivan i 3x je isti otkazivao. Pokazao je jedan vid nepoštovanja.boki86 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:10Mudro zboris, ali mogu misliti na sta bi taj sastanak licioKimun je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:00Ja nisam za bojkot jer mislim da Ismir to prvenstveno nije zasluzio. Mi nismo bojkotovali kad su nam igraci jeli virsle i nosili razlicite stucne, a sad bi kad sve funcionise u klubu dobor da bojkotujete. Dogovorite sastanak sa Ismirom i izadjite sa zahtjevima, i rjesite sve pricom. Mi moramo svim srcem stati na proljece uz klub, jer je ovo prelomni trenutak![]()
Sastanak bi ličio na to da bi došao on sam, a sa naše strane 4 čovjeka. Dva magistra i dva momka o sebi pri sebi.
🇵🇸
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Poprilično sam siguran da nema. Jer je reprezentativac Crne Gore, igrao je jednom čak i protiv BiH čini mi se.spezial je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:44I ovaj crnjo izgleda solidno, valjao bi ovaj dvojac definitivno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:52![]()
Kyeremeh je odličan zaista, po meni bolja verzija Amoaha!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Evo u sta nisam upucen, molim te prosvlijetli me. Kazem svako malo bojkot, pitas kad je to bio zadnji put, napisem ti 2018 god ti kazes e to mozda jer su se horde sukobile.. Napisem ti da to nije razlog bio a i da nije bitan razlog, bitno je da su se bojkotovale utakmice jer o tome diskutujemo jel. I lik meni hladno ti nisi upucen! E kakav mozakguadalupe je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:36Ocito nisi upucen , selam. Ne trebamo se mi svakako prepirati, bitno je da smo svi ko jedan sta god se odluci, ako ne zelis naravno niko te ne tjera. Nisam ni ja za bojkot, ali ako grupa odluci i ako misli da je to najbolje ispostovat cu.nokee je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:29Evo da ti ne vrijedjam intelekt ali pricamo o bojkotu utakmica FKS, nije bitan razlog iatog. Znaci bojkotujemo utakmice i kad treba i kad ne treba. A konkretno 2018 ako vec pises nije razlog sukob hordi, to je bilo prije toga.. Tako da vidim pratis klub extraguadalupe je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:15
Da nije možda 2018 bio sukob izmedju hordi kada su neki htjeli preuzeti Sjever, pa se nije islo nikako zbog toga a ne zbog kluba ? Nije lijepo lagati.
Pa ne tjera te niko da bojkotujea , niti su ikad horde ikoga na nesto tjerale , dodji uvjeri se da se ne bojis toliko.

-
- Kontakt:
Ljudi hvale njegovu epizodu u Mariboru, bio je i reprezentativac Crne Gore. Ako bude zdrav, mislim da će biti solidan.ŠTA_JE je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:46Kako vama djeluje ovaj Martinovic?spezial je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:44I ovaj crnjo izgleda solidno, valjao bi ovaj dvojac definitivno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:52
![]()
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ne znam fakat ovakvi igraci su nepoznanica, zavisi sve kako ce se uklopiti i s kim ce biti u paru pozadi. Jedino malo mi bezveze sto je stranac, pogotovo ako dodju jos ova dvojica sto GiS najavljuje, ostaje pitanje je li se mogao naci domaci stoperŠTA_JE je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:46Kako vama djeluje ovaj Martinovic?spezial je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:44I ovaj crnjo izgleda solidno, valjao bi ovaj dvojac definitivno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:52
![]()
Vole ljudi da pisu sta god im padne na pamet i meni je to ok. Ali ne shvataju da uvijek je bilo ovih zavrzlama i da se nisu odmah predstavljali nakon vijesti da je neko zavrsen jer kod nas se papirologija zavrsa po 10 dana a nekad cak i vise, ne znam zasto ali tako je. Musa i Mujakic su primjer od prosle godine, bili tu a papiri zavrseni nakon 10-15 dana.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2023, 14:22Ne znam otkud informacija da je propao Brazilac??
Koliko znam to je dogovoreno, uostalom nije debil Mirvić da do Brazila ide, a pri tome da se još slika i objavi. Pa ne bi objavio da nije pao dogovor. Uostalom, baš nešto sumnjam da bi se i Renan slikao da dogovora nema.
Sve mi znamo.
Ghanaian forward Francis Kyeremeh has expressed a desire to play in Spain's LaLiga.
"This is my third year in Lithuania, the time spent here was good, good moments and good experiences, because every year everything is different. Every year the league gets stronger and stronger and I think that's the case this year as well.
"One day I would like to play in the Spanish Championship. It is a good league, I like the fast football played there, so I would like to try myself there," said Kyeremeh.
His contract with Zalgiris will expire on December 31, 2022.

"This is my third year in Lithuania, the time spent here was good, good moments and good experiences, because every year everything is different. Every year the league gets stronger and stronger and I think that's the case this year as well.
"One day I would like to play in the Spanish Championship. It is a good league, I like the fast football played there, so I would like to try myself there," said Kyeremeh.
His contract with Zalgiris will expire on December 31, 2022.

Sretno Ilija. Za Klix i bojkot je veoma moguce da je istina,jer znam da radi tu par nasih navijaca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ne znam za vas, al meni na q idu ovi brojevi na dresu tipa 99, 66, 98.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Tako je. Ima nas 5-6 sa zapada. Ne mislimo bojkotovati sigurno tako da neces biti s redarima.. Dosta ba vise s bojkotima!esprit24 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:39Ja na derbi dolazim sa ženom i sinom iz Gradačca pa makar sam na stadionu bio sa redarima i stumfovima. Previše se s.e.r.e oko svega. Ismir daje svoje pare i normalno je da će on određivati ko će biti trener i ko će biti direktor. Ko što Zukanovic kaže a i ja sam to već pisao, sjesti svi za stol i riješiti nesuglasice, ako ne daj Bože ne bude Evrope neko mora ići.
Lik dovodi nake igrace o kojima smo sanjali, ulaze svoje pare, ja da bojkotujem zbog nake Ajle. A ja se nadam glasu razuma na tom sastanku pa vidjecemo..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 05 jan 2023, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro nam došao Ilija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️