Super

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Super
Znači, cilj nam je...borba za Evropu? Ili Evropa? Ove sezone.fks74 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:18Nije mi Mirza nikada bio izbor isto kao i mnogi drugi ali su svi do jednoga imali moju podršku i tako će biti i dalje. Možda jednostavno niko dobar nije htio doći, zbog stalnih promjena. A što je htio Prosinečki i on nije bolji od Mirze. Ovo kako su predstavili da im je cilj, meni se sviđa. Neće biti preveliki troškovi a prostor za igru će dobiti naša djeca.Shategabri je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:11Nije tačno, Feđa je imao podršku cijelo vrijeme.fks74 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:03
I Feđa je imao podršku nekoliko kola dok se pobjeđivalo a poslije qrko. Niko nije uzeo u obzir razna dešavanja koja nam nisu išla na ruku, odmah se počelo psovati. Utakmica protiv Tuzle u Zenici možda je bio 2-3 minut, Suljiću lopta prolazi ispod noge, počinju salve psovki od majke, žene,sestre i čak djeteta i meni tada nije bilo do utakmice a kamoli njemu. Ja da sam bio na njegovom mjestu, ja bi odmah izašao. I sada bi ti isti ljudi da upravljaju klubom i određuju ko će raditi i kako.Sada tu tribinu čine djeca koja nemaju pojma o životu i sami ne znaju šta je Sarajevo.
Eh sad ti pričaš stvari i izvlačiš iz konteksta, toga kao sa Suljićem je uvijek bilo.
Pojedinci su takvi i ne možeš im zabraniti da ne budu takvi.
Da te pitam, kao navijač Sarajeva navijača Sarajeva, jel tebi Mirza kao trener dobro riješenje? Dugoročno riješenje? Riješenje koje će napraviti neki pomak? Recimo, izboriti Evropu možda? Ili iduće sezone titulu?
Niko na pripremama nije dobio po 4-5 hiljada gledalaca u obje tekme, nijedna garnitura ljudi do sad nije dobila 7000 clanova, u yebenu Zenicu isle 2-3 milje redovno i to u ovakvoj krizi i finansijskoj situaciji, nikad skuplji dresovi nisu bili i nikad ih se vise nije prodalo, nikad skuplje sezonske nisu bile i nikad ih se vise nije prodalo itd itd. Ovi spin majstori su mi najjaci, kao "nama niko ne valja, mi smo toksicni navijaci, mi tjeramo, mi bojkotujemo, problem je u nama". Neko pita, sto.drugi ne bojkotuju. Zato sto NIKO nema situaciju kao mi. Niko se ne rasipa milionima a da dozivljava ponizenja. Ti ultravjerni Manijaci u one 3-4 godine kad su imali Misimovica i pare su skontali sta znaci imat lovu i potencijal, a nesposobne ljude, pa ih na finale kupa doslo jedva 3-4 stoje. Sad dolaze jer su u banani, jer su jedina slamka spasa za klub. Ostale grupe nisu ni vrijedne spomena, politicki finansirane ili beznacajno male. Eto, kad vec pitate, Fukare su mislim i dalje u bojkotu. Robijasi su bili u bojkotu dugo vremena.Hajdeee je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:35Kakva laz jbt.fks74 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:03
I Feđa je imao podršku nekoliko kola dok se pobjeđivalo a poslije qrko. Niko nije uzeo u obzir razna dešavanja koja nam nisu išla na ruku, odmah se počelo psovati. Utakmica protiv Tuzle u Zenici možda je bio 2-3 minut, Suljiću lopta prolazi ispod noge, počinju salve psovki od majke, žene,sestre i čak djeteta i meni tada nije bilo do utakmice a kamoli njemu. Ja da sam bio na njegovom mjestu, ja bi odmah izašao. I sada bi ti isti ljudi da upravljaju klubom i određuju ko će raditi i kako.Sada tu tribinu čine djeca koja nemaju pojma o životu i sami ne znaju šta je Sarajevo.
Niko, ali niko nije imao podrsku kao Fedja.
Niko nije dozivio da ide iz poraza u poraz, i pokoji X, i da od 90% ljudi na stadionima na kojima smo igrali te utakmice, dobije podrsku. Izuzetak je Doboj Kakanj, gdje grupa nije organizovano dosla na tribine, i gdje sam Fedja napravio kiks, jer je doveo poslije utakmice, i tog poraza, igrace pred tribinu, na kojoj je ostalo 20-30 isfrustriranih likova, i koji su iskalili svoj bijes zbog poraza od Igmana. Sve druge utakmice, i poslije poraza ispracani su pjesmom podrske, i hrabrenjem!
Kakva laz jbt. I neka neko onda ovog lika uzme za ozbiljno.
Pa vidim digla se hajka da smo amateri i debili zbog toga što se Mirvić slikao sa Renanom, a kao nema od tog ništa.
Nećemo mi nikoga puno oštetiti ako bude bojkot. Novac od ulaznica ti služi da pokriješ troškove utakmice mimo derbija i nekih jačih ali to opet na kraju nije jaka cifra. Za fan shop se možemo svi složiti da ne kupujemo mada opet to nije toliko veliki iznos jer nisi bio u europi, sezona prolazi i nemaš neke rezultate, loša je atmosfera i sl. svakako raja ne kupuje. Mislim da to nema smisla kad imaš investitora i našu prosječnu posjetu sa ovim rezultatima, nema nekog značaja.guadalupe je napisao/la: ↑05 jan 2023, 14:29Pa klix koji je isto fkzeljeznicar.ba stranica, satro iz pouzdanih izvora pise da ce biti bojkot, mozda i bude za sta niko nije ali po djepu im je najgori udarac, ova glupaca odgovara za marketing i da privuce raju da kupuje u fan shopu i dolazi na utakmice. Na nama je da dodjemo u nedjelju i svi se ukljucimo da vidimo sta i kako dalje sa ovim debilima.
Ma mislim da je @Cora u pravu, bolje bojkot nego 1-2 hiljade ljudi na stadionu, taman svi psovali i tjerali 90 minuta. Samo ce se steci dojam da nemas kriticnu masu da napravis pritisak na bilo.koga. A bio bojkot ili ne, ogroman broj navijaca nece htjeti da ide na utakmice u ovim okolnostima.MortemHz je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:55Nećemo mi nikoga puno oštetiti ako bude bojkot. Novac od ulaznica ti služi da pokriješ troškove utakmice mimo derbija i nekih jačih ali to opet na kraju nije jaka cifra. Za fan shop se možemo svi složiti da ne kupujemo mada opet to nije toliko veliki iznos jer nisi bio u europi, sezona prolazi i nemaš neke rezultate, loša je atmosfera i sl. svakako raja ne kupuje. Mislim da to nema smisla kad imaš investitora i našu prosječnu posjetu sa ovim rezultatima, nema nekog značaja.guadalupe je napisao/la: ↑05 jan 2023, 14:29Pa klix koji je isto fkzeljeznicar.ba stranica, satro iz pouzdanih izvora pise da ce biti bojkot, mozda i bude za sta niko nije ali po djepu im je najgori udarac, ova glupaca odgovara za marketing i da privuce raju da kupuje u fan shopu i dolazi na utakmice. Na nama je da dodjemo u nedjelju i svi se ukljucimo da vidimo sta i kako dalje sa ovim debilima.
Dobro bi se iznenadio da znas koliko fan shop donosi para, najveci prihodi su im od toga. Samo na clanskim od nas su uzeli preko 150 k , tako da se ne bi slozio da nema nekog znacaja.MortemHz je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:55Nećemo mi nikoga puno oštetiti ako bude bojkot. Novac od ulaznica ti služi da pokriješ troškove utakmice mimo derbija i nekih jačih ali to opet na kraju nije jaka cifra. Za fan shop se možemo svi složiti da ne kupujemo mada opet to nije toliko veliki iznos jer nisi bio u europi, sezona prolazi i nemaš neke rezultate, loša je atmosfera i sl. svakako raja ne kupuje. Mislim da to nema smisla kad imaš investitora i našu prosječnu posjetu sa ovim rezultatima, nema nekog značaja.guadalupe je napisao/la: ↑05 jan 2023, 14:29Pa klix koji je isto fkzeljeznicar.ba stranica, satro iz pouzdanih izvora pise da ce biti bojkot, mozda i bude za sta niko nije ali po djepu im je najgori udarac, ova glupaca odgovara za marketing i da privuce raju da kupuje u fan shopu i dolazi na utakmice. Na nama je da dodjemo u nedjelju i svi se ukljucimo da vidimo sta i kako dalje sa ovim debilima.
Ma uzme brate nego više mislim kako investitor to može nadomjestiti ili bi samo smanjili budžet za tu cifru što bi nam samo naštetilo. Evo realno, prihod od članskih ove godine bi svakako drastično pao, ako ne i tri puta. Isto važi i za fan shop, nemaš rezultate i ne igraš europu pa samim tim i interes drastično pada. Ja nisam ništa kupio/naručio pola godine ako ne i više a prije sam makar jednu stvar svaki mjesec, vjerujem da nisam jedini. Ne kažem da ne znači nikako ali nije nešto što bi im predstavljalo problem.guadalupe je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:02Dobro bi se iznenadio da znas koliko fan shop donosi para, najveci prihodi su im od toga. Samo na clanskim od nas su uzeli preko 150 k , tako da se ne bi slozio da nema nekog znacaja.MortemHz je napisao/la: ↑05 jan 2023, 15:55Nećemo mi nikoga puno oštetiti ako bude bojkot. Novac od ulaznica ti služi da pokriješ troškove utakmice mimo derbija i nekih jačih ali to opet na kraju nije jaka cifra. Za fan shop se možemo svi složiti da ne kupujemo mada opet to nije toliko veliki iznos jer nisi bio u europi, sezona prolazi i nemaš neke rezultate, loša je atmosfera i sl. svakako raja ne kupuje. Mislim da to nema smisla kad imaš investitora i našu prosječnu posjetu sa ovim rezultatima, nema nekog značaja.guadalupe je napisao/la: ↑05 jan 2023, 14:29Pa klix koji je isto fkzeljeznicar.ba stranica, satro iz pouzdanih izvora pise da ce biti bojkot, mozda i bude za sta niko nije ali po djepu im je najgori udarac, ova glupaca odgovara za marketing i da privuce raju da kupuje u fan shopu i dolazi na utakmice. Na nama je da dodjemo u nedjelju i svi se ukljucimo da vidimo sta i kako dalje sa ovim debilima.
Ovo je maligno, netko namjerno kvari atmosferu i ozbiljno želi da poremeti odnose izmedju kluba i navijača. Isto kao da je nekome u cilju da se ne plasiramo u Evropu, sa mogućnosti da se investitori povuku. Pravi se atmosfera da, i kada se nešto uradi dobro, nista ne valja i da treba tjerati. Iskreno, ja ću ići na utakmice kao što sam išao, samo sad sa istoka idem na zapad. Rudejmo se malom broju clanski, propalim transferima i sta sve ne, a predstavljamo se kao navijači kluba.
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 11 gostiju.