FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 05 jan 2023, 15:03

Shategabri je napisao/la:
05 jan 2023, 14:21
fks74 je napisao/la:
05 jan 2023, 12:37
MortemHz je napisao/la:
05 jan 2023, 12:30

Stid čega???
Stid što se klubu okreću leđa, zbig nekoga što radi u klubu. Treba jednom da se skonta, da je klub u privatnom vlasništvu i da mi ne možemo da se miješamo u sve i svašta. Čovječe, nama niko ne valja. Zadnjih 10 godina ko gid je bio u klubu nije nam valjao a kada dođu drugi opet ne valjaju, nego je bio bolji onaj prije njega. Ne može se ništa niti uraditi, kada non stop okrećemo leđa klubu i tražimo promjene.
Znači, da dovedu nekog Karadžićevog rođu u stručni štab, mi bi trebali šutjeti, jer nije naše da se miješamo?! Karikiram.
Ne bih se složio.
Ovo što su uradili, dovođenje Mirze, a gdje se bar 90% navijača s tim ne slaže je disrespekt od strane Mirvića kao vlasnika upravljačkih prava i predsjednika kluba.
Za kratko vrijeme je prešao put od raje sa navijačima do sad smo na Vi.
Nije tačno da nam niko ne valja, konkretno nam Mirza ne valja.
Evo s Feđom ih nismo okrenuli, naprotiv. Bili smo tu do zadnjeg, sve ispratili, kako se samo sezona otvorila na Koševu, max podrška, pa i u Zenici, navijačima se nema šta prigovoriti.
Ti ko da si prespavao jesenji dio polusezone.
I Feđa je imao podršku nekoliko kola dok se pobjeđivalo a poslije qrko. Niko nije uzeo u obzir razna dešavanja koja nam nisu išla na ruku, odmah se počelo psovati. Utakmica protiv Tuzle u Zenici možda je bio 2-3 minut, Suljiću lopta prolazi ispod noge, počinju salve psovki od majke, žene,sestre i čak djeteta i meni tada nije bilo do utakmice a kamoli njemu. Ja da sam bio na njegovom mjestu, ja bi odmah izašao. I sada bi ti isti ljudi da upravljaju klubom i određuju ko će raditi i kako.Sada tu tribinu čine djeca koja nemaju pojma o životu i sami ne znaju šta je Sarajevo.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 05 jan 2023, 15:06

Dobro, momci, polahko. Klix i ostali portali su prenijeli ono sto su Hz objavile u pozivu da se dodje u Kino. U pozivu ne pise nigdje da se ide u bojkot. To portali nagadjaju samo. Najlakse je ne ici na utakmice to bi mozda neko i volio. Bojkot moze biti na razne nacine a ne samo nece se ici na utakmice. Polahko vidjecemo u nedjelju navece sta ce biti.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 05 jan 2023, 15:10

Kimun je napisao/la:
05 jan 2023, 15:00
Ja nisam za bojkot jer mislim da Ismir to prvenstveno nije zasluzio. Mi nismo bojkotovali kad su nam igraci jeli virsle i nosili razlicite stucne, a sad bi kad sve funcionise u klubu dobor da bojkotujete. Dogovorite sastanak sa Ismirom i izadjite sa zahtjevima, i rjesite sve pricom. Mi moramo svim srcem stati na proljece uz klub, jer je ovo prelomni trenutak
Mudro zboris, ali mogu misliti na sta bi taj sastanak licio :D

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 05 jan 2023, 15:10

Bravo horde!!! 👏 Treba im yebati milu majku :opaopa: :opaopa:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 05 jan 2023, 15:11

Ako je vec odluceno da se ide u bojkot, ne vidim nikakvu logiku da se organizuje ovaj sastanak, jer sta se onda ima raspravljati i dogovarati. Ali opet, daleko od toga da je klix relevantan i da ima neke izvore, tako da vidjet cemo sta ce biti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2023, 15:11

fks74 je napisao/la:
05 jan 2023, 15:03
fks74 je napisao/la:

Stid što se klubu okreću leđa, zbig nekoga što radi u klubu. Treba jednom da se skonta, da je klub u privatnom vlasništvu i da mi ne možemo da se miješamo u sve i svašta. Čovječe, nama niko ne valja. Zadnjih 10 godina ko gid je bio u klubu nije nam valjao a kada dođu drugi opet ne valjaju, nego je bio bolji onaj prije njega. Ne može se ništa niti uraditi, kada non stop okrećemo leđa klubu i tražimo promjene.
Znači, da dovedu nekog Karadžićevog rođu u stručni štab, mi bi trebali šutjeti, jer nije naše da se miješamo?! Karikiram.
Ne bih se složio.
Ovo što su uradili, dovođenje Mirze, a gdje se bar 90% navijača s tim ne slaže je disrespekt od strane Mirvića kao vlasnika upravljačkih prava i predsjednika kluba.
Evo s Feđom ih nismo okrenuli, naprotiv. Bili smo tu do zadnjeg, sve ispratili, kako se samo sezona otvorila na Koševu, max podrška, pa i u Zenici, navijačima se nema šta prigovoriti.
I Feđa je imao podršku nekoliko kola dok se pobjeđivalo a poslije qrko. Niko nije uzeo u obzir razna dešavanja koja nam nisu išla na ruku, odmah se počelo psovati. Utakmica protiv Tuzle u Zenici možda je bio 2-3 minut, Suljiću lopta prolazi ispod noge, počinju salve psovki od majke, žene,sestre i čak djeteta i meni tada nije bilo do utakmice a kamoli njemu. Ja da sam bio na njegovom mjestu, ja bi odmah izašao. I sada bi ti isti ljudi da upravljaju klubom i određuju ko će raditi i kako.Sada tu tribinu čine djeca koja nemaju pojma o životu i sami ne znaju šta je Sarajevo.
Nije tačno, Feđa je imao podršku cijelo vrijeme.
Eh sad ti pričaš stvari i izvlačiš iz konteksta, toga kao sa Suljićem je uvijek bilo.
Pojedinci su takvi i ne možeš im zabraniti da ne budu takvi.

Da te pitam, kao navijač Sarajeva navijača Sarajeva, jel tebi Mirza kao trener dobro riješenje? Dugoročno riješenje? Riješenje koje će napraviti neki pomak? Recimo, izboriti Evropu možda? Ili iduće sezone titulu?
Koševo Zapad

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 05 jan 2023, 15:12

fks74 je napisao/la:
Najvise mrzim smetljare koji predstavljaju situaciju onakvom kakva ona nije. To sto neki pojedinac uzme i psuje Suljicu u 2-3 minuti, a pri tome ni u to ne vjerujem jer smo imali u tom trenutku tri pobjede zaredom, a kao sto ti rece, tek je pocela utakmica. :D

Nakon iste te utakmice im je pruzena podrska od strane sjevera, pa zatim i ostatka tribine. Sa kojom se ja licno nisam slozio, jer primiti pet komada od Tuzle mnogi treneri, a ni igraci ne bi ranije prezivjeli.

A ovo sve ostalo sto si napisao je gomila nebuloza i lazi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2023, 15:12

Koristila se hemijska u klubu maloprije :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 jan 2023, 15:12

Bojim se da iz ovoga ne izađe nešto najgore, što se jednom klubu može desiti. Sami sebi skačemo u stomak.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2023, 15:13

spezial je napisao/la:
05 jan 2023, 15:11
Ako je vec odluceno da se ide u bojkot, ne vidim nikakvu logiku da se organizuje ovaj sastanak, jer sta se onda ima raspravljati i dogovarati. Ali opet, daleko od toga da je klix relevantan i da ima neke izvore, tako da vidjet cemo sta ce biti.
Da, to se moglo i kratko, idemo u bojkot, objaviš i zdravo.
Šta imaš onda organizovati skup?
Koševo Zapad

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 05 jan 2023, 15:15

nokee je napisao/la:
05 jan 2023, 14:59
guadalupe je napisao/la:
05 jan 2023, 14:54
nokee je napisao/la:
05 jan 2023, 14:52
Evo volio bi da neko nadje podatak, iako je vjerovatno nemoguce. Ima li i jedan klub u regionu da ga vise bojkotuju navijaci? . Fuj ba! Cirkus prave oni ili one od kluba al ga pravimo i mi milijardu posto.
Sve stoji, nezadovoljstvo, ogorcenost, knedla u grlu al svako malo nesta bojkotovati, daaaj ba djeca nam se smiju. I nece mi nikakav balavac reci hocu li doci ili necu, zbog nekakve Ajle u klubu. A u nedjelju se abd zdravlja vidimo!
A kad se bojkotovao zadnji put dolazak na utakmice ?
2018 godina

A nek mi neko nadje podatak kad se je bojkotovalo na drugim BH stadionima?
Evo hajde, nije zvanicna informacija za bojkot al ja je sigurno necu ispostovati ako bude.
I bojim se da na tom sastanku neces moci do rijeci doci, a i pitanje je da li je to uopste cilj i kako je osmisljen sastanak..
Da nije možda 2018 bio sukob izmedju hordi kada su neki htjeli preuzeti Sjever, pa se nije islo nikako zbog toga a ne zbog kluba ? Nije lijepo lagati.

Pa ne tjera te niko da bojkotujea , niti su ikad horde ikoga na nesto tjerale , dodji uvjeri se da se ne bojis toliko.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 jan 2023, 15:18

05 jan 2023, 15:11
fks74 je napisao/la:

Ne bih se složio.
Nije tačno, Feđa je imao podršku cijelo vrijeme.
Eh sad ti pričaš stvari i izvlačiš iz konteksta, toga kao sa Suljićem je uvijek bilo.
Pojedinci su takvi i ne možeš im zabraniti da ne budu takvi.

Da te pitam, kao navijač Sarajeva navijača Sarajeva, jel tebi Mirza kao trener dobro riješenje? Dugoročno riješenje? Riješenje koje će napraviti neki pomak? Recimo, izboriti Evropu možda? Ili iduće sezone titulu?
Nije mi Mirza nikada bio izbor isto kao i mnogi drugi ali su svi do jednoga imali moju podršku i tako će biti i dalje. Možda jednostavno niko dobar nije htio doći, zbog stalnih promjena. A što je htio Prosinečki i on nije bolji od Mirze. Ovo kako su predstavili da im je cilj, meni se sviđa. Neće biti preveliki troškovi a prostor za igru će dobiti naša djeca.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 jan 2023, 15:19

Kakav glupan Allahu dragi...
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 05 jan 2023, 15:22

Poruka za štrumfovske medije

slika

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 jan 2023, 15:29

guadalupe je napisao/la:
05 jan 2023, 15:15
nokee je napisao/la:
guadalupe je napisao/la:
05 jan 2023, 14:54

A kad se bojkotovao zadnji put dolazak na utakmice ?
2018 godina

Evo hajde, nije zvanicna informacija za bojkot al ja je sigurno necu ispostovati ako bude.
I bojim se da na tom sastanku neces moci do rijeci doci, a i pitanje je da li je to uopste cilj i kako je osmisljen sastanak..
Da nije možda 2018 bio sukob izmedju hordi kada su neki htjeli preuzeti Sjever, pa se nije islo nikako zbog toga a ne zbog kluba ? Nije lijepo lagati.

Pa ne tjera te niko da bojkotujea , niti su ikad horde ikoga na nesto tjerale , dodji uvjeri se da se ne bojis toliko.
Evo da ti ne vrijedjam intelekt ali pricamo o bojkotu utakmica FKS, nije bitan razlog iatog. Znaci bojkotujemo utakmice i kad treba i kad ne treba. A konkretno 2018 ako vec pises nije razlog sukob hordi, to je bilo prije toga.. Tako da vidim pratis klub extra

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2023, 15:32

Hajde opustite se. Bitno je da ćemo prvi dan priprema u Butmiru imati i stopera ;)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BeYaZ
Kontakt:

Post Postao/la BeYaZ » 05 jan 2023, 15:32

Ko je spomenuo bojkot ? Vi što dižete medijske hajke ...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 05 jan 2023, 15:35

fks74 je napisao/la:

Kakva laz jbt.

Niko, ali niko nije imao podrsku kao Fedja.
Niko nije dozivio da ide iz poraza u poraz, i pokoji X, i da od 90% ljudi na stadionima na kojima smo igrali te utakmice, dobije podrsku. Izuzetak je Doboj Kakanj, gdje grupa nije organizovano dosla na tribine, i gdje sam Fedja napravio kiks, jer je doveo poslije utakmice, i tog poraza, igrace pred tribinu, na kojoj je ostalo 20-30 isfrustriranih likova, i koji su iskalili svoj bijes zbog poraza od Igmana. Sve druge utakmice, i poslije poraza ispracani su pjesmom podrske, i hrabrenjem!

Kakva laz jbt. I neka neko onda ovog lika uzme za ozbiljno.
- FKS -

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 05 jan 2023, 15:36

nokee je napisao/la:
05 jan 2023, 15:29
guadalupe je napisao/la:
05 jan 2023, 15:15
nokee je napisao/la:

2018 godina

Evo da ti ne vrijedjam intelekt ali pricamo o bojkotu utakmica FKS, nije bitan razlog iatog. Znaci bojkotujemo utakmice i kad treba i kad ne treba. A konkretno 2018 ako vec pises nije razlog sukob hordi, to je bilo prije toga.. Tako da vidim pratis klub extra
Ocito nisi upucen , selam. Ne trebamo se mi svakako prepirati, bitno je da smo svi ko jedan sta god se odluci, ako ne zelis naravno niko te ne tjera. Nisam ni ja za bojkot, ali ako grupa odluci i ako misli da je to najbolje ispostovat cu.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 jan 2023, 15:46

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 jan 2023, 15:12
Koristila se hemijska u klubu maloprije :kafa:
Ilija Martinovic :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia, r3m1 i 53 gosta.