Ovi zimski transferi su cirkus. Odriozola, Blind itd
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Serdar Tasci

Sjeo bi nam Blind, kvalitet i iskustvo. Mene vise brine pozicija napadaca, biti ce iznimno veliko iznenadjenje ako se osvoji LP sa EMCM. Fino bi bilo da uleti tu neko, jos uz novog golmana taman.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
-
- Kontakt:
Za njeg sam i zaboravio

Imao dogovoren transfer u zamislte Antwerpen.
Presudio je Brazzin poziv u zadnji cas.

Presudio je Brazzin poziv u zadnji cas.

Ovo je za momentalnog otkaza
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jest kad bi se ti pitao.U zimskom prelaznom roku se ne mogu očekivati neki spektakularni transferi jer niko neće pustiti igrača u pola sezone ako je važan u timu.
Blindu je istekao ugovor i odmah je kontaktiran da popuni ovu prazninu do ljeta nakon povrede Hernandeza što je sasvim u redu.
Na ljeto će se tražiti desni bek i napadač.U Nubela nisam nešto siguran da je on kvalitet i pravi naslijednik Neuera.Čuj ti momka on traži garancije da će igrati pa momčino nemaš garanciju ni da ćeš se sutra probuditi.
Blindu je istekao ugovor i odmah je kontaktiran da popuni ovu prazninu do ljeta nakon povrede Hernandeza što je sasvim u redu.
Na ljeto će se tražiti desni bek i napadač.U Nubela nisam nešto siguran da je on kvalitet i pravi naslijednik Neuera.Čuj ti momka on traži garancije da će igrati pa momčino nemaš garanciju ni da ćeš se sutra probuditi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Što bi dolazio ako će 99% vremena grijati klupu, ovako igra u solidnom klubu i boli ga briga.
-
- Kontakt:
Ma ja treba garantovati mjesto u prvih 11 čovjeku koji je profesionalni fudbaler a išao skijati i razbio se 

Ja sam rekao da je Neuer napravio epsku glupost to znaju i u klubu ali se takođe zna šta on znači za klub.
Nubelu jedina prednost što je mlad i ništa više ako je tako onda druže ostani u Monacu oni ti mogu garantovati minute.
Nubelu jedina prednost što je mlad i ništa više ako je tako onda druže ostani u Monacu oni ti mogu garantovati minute.
Nubelu su obecali minutazu, a dali mu kitu i poslali ga na pozajmicu. Sad kad im treba lik ih odyebo.
Zato ce iskesirati 5 mil. za covjeka kome istice ugovor za 6 mjeseci.
Genijalan potez.
Zato ce iskesirati 5 mil. za covjeka kome istice ugovor za 6 mjeseci.
Genijalan potez.

Nubelu su rekli imaćeš minutažu u nekim utakmicama a on je želio više vremena za igru zato je bio sporazum da ga pošalju na posudbu.Momak se umislio da može kroz 2 sezone maknuti Neuera sa gola što je naučna fantastika.Sad je nešto digao nos i počeo tražiti neke garancije.
Mislim da Nubel čak nije ni od Ulrajha nešto kvalitetniji. Ko želi gledati ponovo epizode Rensing i Kraft nek se vrati u prošlost jer to sada kako stvari stoje neće dobiti.
Što se Blinda tiče u bobu igrač koji nam je trebao sad. Standardan u Ajaxu, odigrao dobro SP standardan i u repki. Odlično će doći za rotaciju u gustom rasporedu.
Za bracu nema praznika, radi kao da sutra ne postoji, braco je legenda
Što se Blinda tiče u bobu igrač koji nam je trebao sad. Standardan u Ajaxu, odigrao dobro SP standardan i u repki. Odlično će doći za rotaciju u gustom rasporedu.
Za bracu nema praznika, radi kao da sutra ne postoji, braco je legenda
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 05 jan 2023, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ko sisa Nubela, nije za Bayerna vec za te znj klubove. Radije bih gledao Ulreicha nego malog bezobraznika. Njemci ne znaju skijati, ne znam zasto je Neuer pokusavao. Ali navikli smo osakaceni ulaziti u KO fazu LP svake godine. Nadam se da ce sve doci na svoje.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Kako ne znaju. Gdje je Nojrojter, martin Smit i sven hanavald.Beko023 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 13:35Ko sisa Nubela, nije za Bayerna vec za te znj klubove. Radije bih gledao Ulreicha nego malog bezobraznika. Njemci ne znaju skijati, ne znam zasto je Neuer pokusavao. Ali navikli smo osakaceni ulaziti u KO fazu LP svake godine. Nadam se da ce sve doci na svoje.
Samo je Hanavald institucija. Ali on je Ski-skakac.Klare je napisao/la: ↑05 jan 2023, 13:36Kako ne znaju. Gdje je Nojrojter, martin Smit i sven hanavald.Beko023 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 13:35Ko sisa Nubela, nije za Bayerna vec za te znj klubove. Radije bih gledao Ulreicha nego malog bezobraznika. Njemci ne znaju skijati, ne znam zasto je Neuer pokusavao. Ali navikli smo osakaceni ulaziti u KO fazu LP svake godine. Nadam se da ce sve doci na svoje.

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Nekima nikad ugoditi.
Hasan dovede standardnog reprezentativca Nizozemske kao zamjenu za Daviesa i opet ne valja. Valja je trebao Cancela dovesti da bi neki bili zadovoljni
Hasan dovede standardnog reprezentativca Nizozemske kao zamjenu za Daviesa i opet ne valja. Valja je trebao Cancela dovesti da bi neki bili zadovoljni

- Centre forward
- Kontakt:
Ako je istina da je Blind Džunior doš'o na par mjeseci bez mogućnosti da se produži ugovor onda mi to nema smisla, posebno sa njegove strane. Možda konta da će "explodirat'" pa sebi omogućiti neki veći transfer pred kraj karijere, jer nije on više tako mlad. Nisam ga gled'o od kako je igr'o u Jedinstvu, priznajem, al' on je univerzalac, pa može poslužiti.
Manu je sa ovim skijanjem napravio pravu pometnju u ekipi. K'o balavac neki.
Manu je sa ovim skijanjem napravio pravu pometnju u ekipi. K'o balavac neki.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerovatno ce i golman biti zavrsen u naredna 24 sata jer ekipa sutra putuje za Dohu a u avionu bi se trebala naci nova jedinica.
Stanisic je uprkos svemu planiran za roster i nece ici na posudbu.
Sa prvim timom ide nekoliko omladinaca medju kojima su Ibrahimovic, Janitzek, Zvonarek...
Stanisic je uprkos svemu planiran za roster i nece ici na posudbu.
Sa prvim timom ide nekoliko omladinaca medju kojima su Ibrahimovic, Janitzek, Zvonarek...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Naravno da nema smisla:Centre forward je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:07Ako je istina da je Blind Džunior doš'o na par mjeseci bez mogućnosti da se produži ugovor onda mi to nema smisla, posebno sa njegove strane.
Daley Blind (32) will join FC Bayern on a free transfer on a 6-month deal until the end of the season with an option for another year...
Traje to već duže, zahvaljujući njemu Nubel nije ni pokazao da li nešto zna jer je gospodin morao igrati svaku utakmicu.Centre forward je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:07Manu je sa ovim skijanjem napravio pravu pometnju u ekipi. K'o balavac neki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.