English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nahajpan previse. Veznjak nam treba al ne mozes bit pametan s njim. Moze ispast top a lahko i flop.
Dobro je vidjeti da nisu tačne one informacije što su se u početku pisale da nude 130 ili koliko već. Bezobrazlucima treba stati u kraj, i ovih 80 je previše.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Šahtar traži 100 miliona za lika koji nema 50 poštenih utakmica u nogama jer " i Antony i Grealish su koštali isto toliko". Znam da Arsenal neće platit ali će uletit budaletina poput ovog Čelzijevog vlasnika i iskeširati taj novac. Smiješno je da danas potencijalni talenti koštaju 100 miliona
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Imam dobar filing za tog mudryka al 100miliona ne vjeruju ni oni da ce dobit
Znaci sampanjac ostaje u regalu zasad

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pisao sam na vašoj temi, tako se PSV ljetos kofrčio za Gakpa, pa kad su vidjeli da njihovu maštu slabo ko za ozbiljno uzima sletili su na zemlju i vratili se u realnost. Mislim da će tako i Šahtar na ljeto.Brokula je napisao/la: ↑05 jan 2023, 09:57Šahtar traži 100 miliona za lika koji nema 50 poštenih utakmica u nogama jer " i Antony i Grealish su koštali isto toliko". Znam da Arsenal neće platit ali će uletit budaletina poput ovog Čelzijevog vlasnika i iskeširati taj novac. Smiješno je da danas potencijalni talenti koštaju 100 miliona
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne pamtim kad sam vidio jednog igrača u običnoj i ne pretjerano bitnoj premijerligaškoj utakmici da se ovako rasplakao.
Bome bome, mrtvi United se ne sali. Golemo ako je istina.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Najveci klub u Engleskoj iducu sezonu osvaja sve. Cak ni gradski rival City nece imati pretjerano velike sanse. United ce da grmi. 

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
United ne bi osvojio ni skotski premiership da se tamo takmici.
4-IN-A-ROW
Divota te je čitati, piši češće.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zbog ove izjave cemo vas razvalit 14.01. na OT i pogurati Arsenal prema zasluzenoj tituli.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ne bi se mi ljutili ni da bude neki miroljubivi remiAlanSmith14 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 12:14Zbog ove izjave cemo vas razvalit 14.01. na OT i pogurati Arsenal prema zasluzenoj tituli.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Uletim ponekad da neznalicama objasnim neke stvari. Trebaju se znati granice, smijesno je uporedjivati United sa ovom buranijom.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
-
- Kontakt:
Onda resetirajte na EmiratesuAlanSmith14 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 12:14Zbog ove izjave cemo vas razvalit 14.01. na OT i pogurati Arsenal prema zasluzenoj tituli.

Ten Hag je pljuvan i tjeran već nakon dvije utakmice no čovjek je uspio dovesti ekipu u top 4 vidi se nova harmonija u timu što se automatski odrazilo na igre.Vjerujem da će izboriti CL.
Najviše me iznenadio Arsenal i Arteta mislio sam da će pasti ali ne vidim naznake pada u igri.Gledao sam ih protiv svraka veoma dobra igra jedino što fali ovoj ekipi je kvalitetan napadač.Nadam se da će izgurati do kraja.
Liverpool po onom što sam vidio teško može u top 4 previše osciliraju.
Najviše me iznenadio Arsenal i Arteta mislio sam da će pasti ali ne vidim naznake pada u igri.Gledao sam ih protiv svraka veoma dobra igra jedino što fali ovoj ekipi je kvalitetan napadač.Nadam se da će izgurati do kraja.
Liverpool po onom što sam vidio teško može u top 4 previše osciliraju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ko je pljuvao Ten Haga? Oni sto su ga pljuvali tad, pljuju i sad i pljuvat ce i kad bi sva takmicenja na svijetu osvojio.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oršić u Southampton 

- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.