To ni meni jos nije jasno.Izabere najjaci sastav ali ipak promjeni golmana koji je u odlicnoj formi,sto to samo on zna.Evo bas sad gledam,Sahinovic je bio najavljen na zvanicnoj stranici kao starter,tek kad je krenula utakmica ja skontao da ne brani on nego BelminOsttribine je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:34Poslije onih penal "intervencija" i smijanja u penal seriji vise mi ga Dizdarević prismrdio golu ne bi, prve prilike ga se treba rijesiti zbog onakvog odnosa prema klubu, i ako je nejasna odluka onog sto "Arteta od njega prepisuje" sto ce mu uopste Dizdarević u onoj utakmici u prvih 11.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:35Poslije oni penala sa Celikom Belmina ne mogu ocima vise ali ne bi volio da ode.Onda bi morali traziti i golmana sto bi nam bezveze uzelo jos vremena kojeg ionako nemamo puno jer bar jednog stopera smo vec trebali potpisati.Sacekati malo,cim prva ponuda stigne prihvatiti i dovidjenja.Suljic ostaje gotovo pa sigurnof0rest1946 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:06
Valjda poslije prozivke ce se sve znati kao i na ljeto sto je bilo..
Dobro bi bilo Suljica i Dizdarevica se rijesiti.
Igracki kadar se mora rijesiti do Antalije,sve poslije je kasno jer ces opet imati situaciju kao sa Avramom koji se vec u aprilu teze povrijedio
P.S. sretna nova godina svim pitarima uz novu nafa ovaj patnju![]()
Jos pred kraj ima jednu izmjenu,umjesto da prepise ono sto je uradio protiv nas u finalu i uvede golmana koji je provjereno bolji na penalima on pravi neku glupu izmjenu mislim Kobiljar u 90.min
@GiS ma top je i ovaj Francis,igra sve u napad,dobar ucinak,nije star sve divno samo ne znam jel nasi znaju da je 5 stranaca plafon a da smo mi vec popunjeni

Osim ako ne planiraju neku ludost izvesti npr.prodati Musu i Ikica a sa Avramom i Cirjakom raskinuti