FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 jan 2023, 18:54

Osttribine je napisao/la:
04 jan 2023, 15:34
NajvecaRadosti je napisao/la:
04 jan 2023, 14:35
f0rest1946 je napisao/la:
04 jan 2023, 14:06

Valjda poslije prozivke ce se sve znati kao i na ljeto sto je bilo..

Dobro bi bilo Suljica i Dizdarevica se rijesiti.
Poslije oni penala sa Celikom Belmina ne mogu ocima vise ali ne bi volio da ode.Onda bi morali traziti i golmana sto bi nam bezveze uzelo jos vremena kojeg ionako nemamo puno jer bar jednog stopera smo vec trebali potpisati.Sacekati malo,cim prva ponuda stigne prihvatiti i dovidjenja.Suljic ostaje gotovo pa sigurno

Igracki kadar se mora rijesiti do Antalije,sve poslije je kasno jer ces opet imati situaciju kao sa Avramom koji se vec u aprilu teze povrijedio
Poslije onih penal "intervencija" i smijanja u penal seriji vise mi ga Dizdarević prismrdio golu ne bi, prve prilike ga se treba rijesiti zbog onakvog odnosa prema klubu, i ako je nejasna odluka onog sto "Arteta od njega prepisuje" sto ce mu uopste Dizdarević u onoj utakmici u prvih 11.

P.S. sretna nova godina svim pitarima uz novu nafa ovaj patnju :D
To ni meni jos nije jasno.Izabere najjaci sastav ali ipak promjeni golmana koji je u odlicnoj formi,sto to samo on zna.Evo bas sad gledam,Sahinovic je bio najavljen na zvanicnoj stranici kao starter,tek kad je krenula utakmica ja skontao da ne brani on nego Belmin

Jos pred kraj ima jednu izmjenu,umjesto da prepise ono sto je uradio protiv nas u finalu i uvede golmana koji je provjereno bolji na penalima on pravi neku glupu izmjenu mislim Kobiljar u 90.min

@GiS ma top je i ovaj Francis,igra sve u napad,dobar ucinak,nije star sve divno samo ne znam jel nasi znaju da je 5 stranaca plafon a da smo mi vec popunjeni :D
Osim ako ne planiraju neku ludost izvesti npr.prodati Musu i Ikica a sa Avramom i Cirjakom raskinuti :D :mrgreen:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 04 jan 2023, 19:03

04 jan 2023, 18:54
Osttribine je napisao/la:
04 jan 2023, 15:34
04 jan 2023, 14:35

Poslije oni penala sa Celikom Belmina ne mogu ocima vise ali ne bi volio da ode.Onda bi morali traziti i golmana sto bi nam bezveze uzelo jos vremena kojeg ionako nemamo puno jer bar jednog stopera smo vec trebali potpisati.Sacekati malo,cim prva ponuda stigne prihvatiti i dovidjenja.Suljic ostaje gotovo pa sigurno

Igracki kadar se mora rijesiti do Antalije,sve poslije je kasno jer ces opet imati situaciju kao sa Avramom koji se vec u aprilu teze povrijedio
Poslije onih penal "intervencija" i smijanja u penal seriji vise mi ga Dizdarević prismrdio golu ne bi, prve prilike ga se treba rijesiti zbog onakvog odnosa prema klubu, i ako je nejasna odluka onog sto "Arteta od njega prepisuje" sto ce mu uopste Dizdarević u onoj utakmici u prvih 11.

P.S. sretna nova godina svim pitarima uz novu nafa ovaj patnju :D
To ni meni jos nije jasno.Izabere najjaci sastav ali ipak promjeni golmana koji je u odlicnoj formi,sto to samo on zna.Evo bas sad gledam,Sahinovic je bio najavljen na zvanicnoj stranici kao starter,tek kad je krenula utakmica ja skontao da ne brani on nego Belmin

Jos pred kraj ima jednu izmjenu,umjesto da prepise ono sto je uradio protiv nas u finalu i uvede golmana koji je provjereno bolji na penalima on pravi neku glupu izmjenu mislim Kobiljar u 90.min

@GiS ma top je i ovaj Francis,igra sve u napad,dobar ucinak,nije star sve divno samo ne znam jel nasi znaju da je 5 stranaca plafon a da smo mi vec popunjeni :D
Osim ako ne planiraju neku ludost izvesti npr.prodati Musu i Ikica a sa Avramom i Cirjakom raskinuti :D :mrgreen:
Na kraju će doći neki lijevi koji se nisu ni spominjali

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 04 jan 2023, 19:11

Kaunas je napisao/la:
04 jan 2023, 18:46
donDondon je napisao/la:
04 jan 2023, 14:36
Kaunas je napisao/la:
04 jan 2023, 13:51

I Sahinovic definitivno bar da bude medju 3, momak je veci talenat od Vladana.
tacno kad ovako nesto procitam,prekrstio bih se desetak puta,ovo ko Pidrin otac kad je komentariso po fb
Jbt ko da sam rekao Kenan Dervisagic ili Mak Varesanovic. Kazem za momka koji ima potencijal da bude vrhunski golman, a ti jos pises kao da nam se sa jedinicu bore Dudek i Jens Lehmann pa ono kao preseravanje a ne polusposobni Kenan Piric koji je redovan na spisku.
Ma brate Piric ipak ima neku karijeru, nemoj da se zanosimo s golmanom od 18 godina koji nije dokazan ni u nasoj ligi, a kamoli gdje dalje. Ok, potencijal je, ali imao je par teskih gluposti i kikseva i nije apsolutno ni blizu A reprezentacije.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 04 jan 2023, 19:22

spezial je napisao/la:
04 jan 2023, 19:11
Kaunas je napisao/la:
donDondon je napisao/la:

tacno kad ovako nesto procitam,prekrstio bih se desetak puta,ovo ko Pidrin otac kad je komentariso po fb
Jbt ko da sam rekao Kenan Dervisagic ili Mak Varesanovic. Kazem za momka koji ima potencijal da bude vrhunski golman, a ti jos pises kao da nam se sa jedinicu bore Dudek i Jens Lehmann pa ono kao preseravanje a ne polusposobni Kenan Piric koji je redovan na spisku.
Ma brate Piric ipak ima neku karijeru, nemoj da se zanosimo s golmanom od 18 godina koji nije dokazan ni u nasoj ligi, a kamoli gdje dalje. Ok, potencijal je, ali imao je par teskih gluposti i kikseva i nije apsolutno ni blizu A reprezentacije.
Slazem se, ali od Pirica nemas nista covjek nikad nece biti prvi golman repke to je vec sad jasno, to sto sjedi na klupi kao 3. golman ne donosi apsolutno nista kad nece biti jedinica. Treci golman treba bas da bude neko kao Sahinovic ili kao sto je Vladan trebao da bude jos dok je bio kod nas, to ce mu donijeti dodatno iskustvo u stasavanju jer potencijal ima.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 04 jan 2023, 23:08

Šehic je nesto negodovao zbog odlaska Peteva, sad Hadzija neka zovne Vladana i odmah ga na go zacementira.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 jan 2023, 00:10

siroliver69 je napisao/la:
04 jan 2023, 23:08
Šehic je nesto negodovao zbog odlaska Peteva, sad Hadzija neka zovne Vladana i odmah ga na go zacementira.
Apsolutno se slažem, Hadžibegić je svakako obecao da ce obici naše igrače po Evropi, taman da ode do Poljske i kaže Vladanu da ce biti blindiran na golu dok je on selektor.U Srbiji ce teško i do klupe dobaciti, svakako im je VMS prvi golman narednih 10 godina.
Što se tice Šehića, nije odvratnija njuška bila u reprezentaciji od njenog postanka, nadam se da ce ga Faruk odmah otpisati.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 jan 2023, 00:13

Niko ne kaze da Sahinovic nije potencijal, ni da su Piric i Vasilj za njega Cech i Van der Saar. Al treba spustit malo lopticu, momak ima pola godine seniorskog fudbala u 5. ekipi najgore evropske lige (ne doslovno, da me bukvalisti ne citiraju sa nekim Gibraltarima i Maltama - a vjerujem da su i oni organizacijski bolji, uz manje kriminala i to). Mlad je Muhamed, ima vremena za njega. Ne sjecam se da je ikad iko iz nase lige pozvan za A reprezentaciju prije 18. rodjendana. I kad su pozivali iz nase lige (a da nije bilo 1000% menadzerski kao Danilovic npr), to budu bas igraci koji dominiraju u tom trenutku, kao Bilbija, Stevanovic itd.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 jan 2023, 01:26

ubipara je napisao/la:
04 jan 2023, 18:18
Nadam se da ce novi selektor pozvati Vladaba u repku sto prije. Ne bi valjalo da nam srbija ispred nosa uzme najskupljeg igraca trenutno
Sta ce nam vlasi koji svojom drzavom smatraju susjednu nam drzavu,ako nece igrat srcem za Bosnu ( a nece)nek pici za Srbiju papak.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 05 jan 2023, 07:53

Sanchez1987 je napisao/la:
05 jan 2023, 01:26
ubipara je napisao/la:
Nadam se da ce novi selektor pozvati Vladaba u repku sto prije. Ne bi valjalo da nam srbija ispred nosa uzme najskupljeg igraca trenutno
Sta ce nam vlasi koji svojom drzavom smatraju susjednu nam drzavu,ako nece igrat srcem za Bosnu ( a nece)nek pici za Srbiju papak.
Izvini, a gdje si pročitao, njegovu izjavu, da neće da brani za BiH? Momak jos na instagram profilu ima slike u dresu Bosne i Hercegovine, nasjedas na novinske natpise, koje plaća Piricev menadzer, gdje kažu eto on hoće za Srbiju, isto tako se forsira Ćetković iz Borca, za koga je Šahinović sad golmančina, a da ne govorim za Vladana. Vladan je momak koji niti jednom riječju nije, nikada, nista loše rekao za BH, momak koji je sve svojim radom postigao i nikada nije guran od bilo koga... Najbolji poslijeratni golman u Bosni i Hercegovini, a možda najbolji golman koji je ikada branio za Sarajevo, a to će pokazati ekipa za koju će sad potpisati... Kako znamo naše poniziti i popljuvati, to je čudo. Pročitamo na nekom Ž portalu i odmah se toga uhvatimo. Fuj!
Evo i oni tebe selame!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 05 jan 2023, 08:37

Hajde Faruk prvo nek ti bude otici do Vladana i pozovi ga da igra/brani za BiH. Ako hoce da ga slavimo a ako nece da otvorimo legalno sedam dana pljuvanja pa da nastavimo dalje o FKS.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 05 jan 2023, 08:44

obrijanopile je napisao/la:
05 jan 2023, 07:53
ubipara je napisao/la:
Izvini, a gdje si pročitao, njegovu izjavu, da neće da brani za BiH? Momak jos na instagram profilu ima slike u dresu Bosne i Hercegovine, nasjedas na novinske natpise, koje plaća Piricev menadzer, gdje kažu eto on hoće za Srbiju, isto tako se forsira Ćetković iz Borca, za koga je Šahinović sad golmančina, a da ne govorim za Vladana. Vladan je momak koji niti jednom riječju nije, nikada, nista loše rekao za BH, momak koji je sve svojim radom postigao i nikada nije guran od bilo koga... Najbolji poslijeratni golman u Bosni i Hercegovini, a možda najbolji golman koji je ikada branio za Sarajevo, a to će pokazati ekipa za koju će sad potpisati... Kako znamo naše poniziti i popljuvati, to je čudo. Pročitamo na nekom Ž portalu i odmah se toga uhvatimo. Fuj!
💯

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jan 2023, 09:00

spezial je napisao/la:
04 jan 2023, 19:11
Kaunas je napisao/la:
donDondon je napisao/la:

Ovako ste i za Kovu isto pricali,sprdali nas koji smo govorili da je ogroman talenat i najbolji golman lige. Sta ocekujes od Sahinovica da sa 18 nema greska? To ima na igrici samo

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 05 jan 2023, 09:14

svidja mi se ovo sto niko nista ne zna ,ocekujem samo da oscvane jos jedan jak potpis a da niko nije ni pomislio na to
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 05 jan 2023, 09:51

donDondon je napisao/la:
05 jan 2023, 09:14
svidja mi se ovo sto niko nista ne zna ,ocekujem samo da oscvane jos jedan jak potpis a da niko nije ni pomislio na to
;-)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2023, 10:04

Lucas je napisao/la:
04 jan 2023, 17:17
Nirton je napisao/la:
04 jan 2023, 17:11
Ja se nadam Fatosu Beqiraju.
Irfan Hadžić slobodan igrač, još domaci :rol:
Nama je realnost onaj iz Igmana.
Dao najviše golova u jesenjem dijelu :think:
Koševo Zapad

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 jan 2023, 10:48

ubipara je napisao/la:
Cuj gdje si procitao da nece a frajer se nije odazvao na okupljanje (odbio poziv BiH ) nista nisam rekao za kvalitet golman je vrhunski,al ako je rodjeni Bosanac a zeli da igra za srbiju za mene je gofno od covjeka i nabijem ga na tuki taman da je kao Oliver Kahn,zbog takvih i jest drzava u Khurcu koji ovdje zive i bogate se a zele da je nema,ili je ne priznaju kao svoju.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 jan 2023, 11:05

5.1 ni pojacanja ni clanskih. Bagro nesposobna
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 jan 2023, 11:11

I dalje stoji " 00000005 Aktivnih članova " :bow:

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 05 jan 2023, 11:16

05 jan 2023, 10:48

Cuj gdje si procitao da nece a frajer se nije odazvao na okupljanje (odbio poziv BiH ) nista nisam rekao za kvalitet golman je vrhunski,al ako je rodjeni Bosanac a zeli da igra za srbiju za mene je gofno od covjeka i nabijem ga na tuki taman da je kao Oliver Kahn,zbog takvih i jest drzava u Khurcu koji ovdje zive i bogate se a zele da je nema,ili je ne priznaju kao svoju.
Fino je rekao da je ranije planirao vjenčanje, i da nije mogao pomjeriti te da je o svemu obavijestio Savez. Sto mislis da su ga pozvali? Je li ti stvarno misliš da Vico voli našu reprezentaciju? Pa njemu je u cilju da otjeraju svakog igrača koji je kvalitet od nas, zajedno sa Misimovicem. I opet ti kažem daj mi jednu njegovu izjavu da je rekao da ne želi igrati za BiH, a hoće za Srbiju. A izjava da je obavijestio savez da ne moze se odazvati zbog planiranih obaveza mozes lako naći...Izvinjavam se sto kvarim temu, ja neću više o ovom pisati...
Evo i oni tebe selame!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jan 2023, 11:26

Zukanovic je napisao/la:
05 jan 2023, 11:11
I dalje stoji " 00000005 Aktivnih članova " :bow:
Puno im je i to, mamu im nesposobnu, bahatu. Ni marke u klub!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 7 gostiju.