Kockarima sa periferije Tuzle inače ne odgovaram na postove, ali evo još ovaj put ću, iskačeš li još uvijek pred žene iz žbunja ili ipak elegantna verzija košulja/sako?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
0 šuteva za 100 minuta fudbala ekipi Nottingham Forresta je žalosno, čisto sumnjam da mogu gdje ugrabiti koji bod s ovom igromCipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jan 2023, 22:25Ne nakupe li dosta bodova u sljedećih 5, ispadaju vrlo vjerojatno. Već su sad 4 boda od sigurne zone.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 22:23Dugo veću skupinu sa više limitiranih igrača na jednom mjestu nisam vidio od ovog Southamptona, pa pola ovog rostera bi jedva imalo mjesta u ekipama poput Salernitane i Braunschweiga, kod druge polovice je IQ u rangu prosječnog igrača M:Tel Premier lige BiH, strašno kako loša ekipa, zasluženo ispadaju u Championship
Pomjesao si me s nekim drug. Vec se bojim za tvoje zdravlje. Ne odgovaras na postove a smori me redovno. Vidi se da sam ti idol.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 22:25Kockarima sa periferije Tuzle inače ne odgovaram na postove, ali evo još ovaj put ću, iskačeš li još uvijek pred žene iz žbunja ili ipak elegantna verzija košulja/sako?
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
I Ralph je i takvu skupinu hendlao jako dobro. Drago mi je što će ispasti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 22:23Dugo veću skupinu sa više limitiranih igrača na jednom mjestu nisam vidio od ovog Southamptona, pa pola ovog rostera bi jedva imalo mjesta u ekipama poput Salernitane i Braunschweiga, kod druge polovice je IQ u rangu prosječnog igrača M:Tel Premier lige BiH, strašno kako loša ekipa, zasluženo ispadaju u Championship
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jesu se koke raspucale, hajmo jos leeds.
Na areni svrsavaju zbog sotona, sta ces moraju, al soton je sam sebi kriv.
Na areni svrsavaju zbog sotona, sta ces moraju, al soton je sam sebi kriv.
CPOJ
-
- Kontakt:
Jel vas strah?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Velika greška je njegova smjena, s njim su barem uvijek imali siguran opstanak ili sredinu tabeleArvid je napisao/la: ↑04 jan 2023, 22:32I Ralph je i takvu skupinu hendlao jako dobro. Drago mi je što će ispasti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 22:23Dugo veću skupinu sa više limitiranih igrača na jednom mjestu nisam vidio od ovog Southamptona, pa pola ovog rostera bi jedva imalo mjesta u ekipama poput Salernitane i Braunschweiga, kod druge polovice je IQ u rangu prosječnog igrača M:Tel Premier lige BiH, strašno kako loša ekipa, zasluženo ispadaju u Championship
Zahvali mi se što sam maknuo Kanea iz fantazija

Southampton i Leicester bas nejasne poteze povukli. Ne mozes se u nba opustiti i zajebavati. Ne razumijem nikako.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kanea nikad ne micem sa fantasya.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Alex Ferguson ima više trofeja nego Liverpool!topnik1 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 20:47Koji od dva kluba je trofejniji Liverpul ili Man Utd ,koje ti nebuloze pricas majko milasamirr je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:47Nebuloze totalne, najjači su ovi navijači Liverpoola, mi smo ovo mi smo ono, a od ozbiljnih trofeja imaju osvojenu 1LP i 1EL, slijedi im povratak u realnost i neko 8.mjesto gdje realno i pripadaju. Dok je kod nas Ferguson postavio ljestvicu visoko i naravno da nismo zadovoljni rezultatima nakon njegovog odlaska. Dok je kod njih ovo što radi Klop nesto sasvim novo pa nije ni čudo sto su se ovoliko digli..AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:21Ole mu ostavio?![]()
Ljetos otišlo 10 igrača. Kupljeno je 6.
Sada još treba 5 da ode i da se kupi novih 5.
Kod ETH-a će iz Oleove ere na kraju u ozbiljnim kombinacijama ostati samo Bruno Fernandes, Rashford i Varane.![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
A ti bi da privatizuješ temu malo ? Nije ovo tvoj forum ima da piše ko šta hoce vezano za temu bitno je da nije spam. Tebi ide prijava posta jer vrijedjas druge forumaše nazivaš ih padobrancima nije to fino.. Šta trebamo da svršavamo svi na neki Liverpool koji ima dva ozbiljna trofeja u zadnjih nekoliko godina i to u dvije različite sezone , to je ta dominacija vi ste veliki Mitomani!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Da, to sam totalno zaboravio reci, vidi se da ima talenta i da ce ako popravi neke svoje nedostatke biti jedna jaka jaka masinaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jan 2023, 22:22Vidi se da ima talenta, samo da ojača za duele.
Kakva je Kane klasa![]()
Za Kanea nemam rijeci, ujedno mi je i mnogo zao sto mu moji Spursi nisu pruzili nijednu titulu... #enicout
-
- Kontakt:
Ma nema čvrstinu u duelima, treba mu mišićne mase. I kad prima duge lopte i pokušava izgraditi napad, nekad mu nedostaje pribranosti. Ali zna izvrtiti igrača na malom prostoru, isplati se davati mu priliku, pogotovo dok je Kuluševski ozlijeđen. Sarr, Skipp, Sess, Spence, Gil, ili ih posuditi ili im davati šansu.
ENIC-u dajem još ovaj rok, ne može se reći da ne ulažu u tim nakon što je stadion izgrađen. Ako sad zeznu, neka idu što se mene tiče.
Samke se uzrujao
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
A body huda sinoc roman sastavio, kako sta treba se radit.
Wade će vam dobit srčku, već bio najavljen kao veliko pojačanje

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma možda sad i nije tolika klasa 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.