Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Christian Vieri: "Edin je jednostavno druga kategorija napadača. Među 10 je najboljih u posljednjih 10 godina.
Da kojim slučajem igra u Real Madridu, zabijao bi po 30 golova u sezoni bez dileme."
Da kojim slučajem igra u Real Madridu, zabijao bi po 30 golova u sezoni bez dileme."
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Minimum dva dana zalosti kad se oprosti

Danas opet spasio Inter

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bolje se kreće nego ikada u životu. Trči ko konj. Bolji je od svih na terenu. Babukaaaa
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 04 jan 2023, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ono kad svaki potez, svaki pas, svaki dodir s loptom ima smisla.
Kakav čarobnjak.
Kakav čarobnjak.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Gigant bosanski 

Upravo tako.
Ovo je utakmica gdje novi mladi napadači trebaju 90 minuta sjediti i gledati kako se napadač kreće i igra u polju. Nestvarno dobar.

Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 04 jan 2023, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo trpaj babuka

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
trpa lola na svim poljima:-)
I doci ce u repku u kojoj raspali Hadzibegic treba nesto da mu govori kako treba...
joj poslije ovih izmjena me strah da ce 2 do kraja primiti, a ne samo jedan:-)
Grande Edin
Ljepota sto nisu zabili 2.gol i sto je Edinov odlučio pobjednika.
Ova utakmica je bila biti ili ne biti.
U odličnoj formi je i trenutno se nametnuo kao glavna karika u vrhu napada Intera.
Nadam se da je izašao iz predostroznosti i da nije riječ ni o kakvom istegnucu i povredi.
U odličnoj formi je i trenutno se nametnuo kao glavna karika u vrhu napada Intera.
Nadam se da je izašao iz predostroznosti i da nije riječ ni o kakvom istegnucu i povredi.
Samo grcevi rekao jehurem je napisao/la: ↑04 jan 2023, 23:17Ljepota sto nisu zabili 2.gol i sto je Edinov odlučio pobjednika.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
I ja sam cuo da kaze "cramps" sudiji ja msm, dobro jesoccerfan je napisao/la: ↑04 jan 2023, 23:48Samo grcevi rekao jehurem je napisao/la: ↑04 jan 2023, 23:17Ljepota sto nisu zabili 2.gol i sto je Edinov odlučio pobjednika.
Nadam se da je izašao iz predostroznosti i da nije riječ ni o kakvom istegnucu i povredi.on sa jednom nosom Moze igrati ako treba
![]()

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- unitarista
- Kontakt:
"Raspali" Hadžibegić je imao ozbiljnu fudbalsku karijeru, sad kakav je trener manje-više me i ne zanima. Lično mislim ako budemo imali dobre igrače u budućnosti, da će svako sa njima napraviti rezultat. Od govana se pita ne pravi, a mi smo u zadnjih par godina imali govana na pretek.
nisam čiko sa avatara.