English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Perac na ruke i nemac pojma Shategabri smori citirajuci
Koliko god da ignorises ludaka on nastavlja..
Koliko god da ignorises ludaka on nastavlja..
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Kako moze biti veci klub koji ima manje trofeja sveukupno?Beko023 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:57United je dosta veci klub od Liverpula. Najveci u Engleskoj i top 5 u Evropi uz Real, Bayern, Juventus i Milan.samirr je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:47Nebuloze totalne, najjači su ovi navijači Liverpoola, mi smo ovo mi smo ono, a od ozbiljnih trofeja imaju osvojenu 1LP i 1EL, slijedi im povratak u realnost i neko 8.mjesto gdje realno i pripadaju. Dok je kod nas Ferguson postavio ljestvicu visoko i naravno da nismo zadovoljni rezultatima nakon njegovog odlaska. Dok je kod njih ovo što radi Klop nesto sasvim novo pa nije ni čudo sto su se ovoliko digli..AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:21Ole mu ostavio?![]()
Ljetos otišlo 10 igrača. Kupljeno je 6.
Sada još treba 5 da ode i da se kupi novih 5.
Kod ETH-a će iz Oleove ere na kraju u ozbiljnim kombinacijama ostati samo Bruno Fernandes, Rashford i Varane.![]()

Zar ti nisi neki dan plakao adminu da banuje neke likove jer su ti povrijedili osjećanja?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koji od dva kluba je trofejniji Liverpul ili Man Utd ,koje ti nebuloze pricas majko milasamirr je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:47Nebuloze totalne, najjači su ovi navijači Liverpoola, mi smo ovo mi smo ono, a od ozbiljnih trofeja imaju osvojenu 1LP i 1EL, slijedi im povratak u realnost i neko 8.mjesto gdje realno i pripadaju. Dok je kod nas Ferguson postavio ljestvicu visoko i naravno da nismo zadovoljni rezultatima nakon njegovog odlaska. Dok je kod njih ovo što radi Klop nesto sasvim novo pa nije ni čudo sto su se ovoliko digli..AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:21Ole mu ostavio?![]()
Ljetos otišlo 10 igrača. Kupljeno je 6.
Sada još treba 5 da ode i da se kupi novih 5.
Kod ETH-a će iz Oleove ere na kraju u ozbiljnim kombinacijama ostati samo Bruno Fernandes, Rashford i Varane.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
E nek si nam reko 
Najebo si kad Marsal puhne u svjecice ove godine

Najebo si kad Marsal puhne u svjecice ove godine

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma nek nam se kurсa napuši, šta god da piše. 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
West Ham 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nevjerovatno je kako Beko023 aka Goretzka aka Dimitrov aka Andrew uništi svaku temu na forumu na koju kroči, nadam se da ce mu neko ip ban lupiti, amin
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja pamtim onog Huseina, Madagaskar, dacho pogani
Momci dodju, bljesnu i nestanu.
Jedino mi fali forumas Jack.
Nadam se da je sve ok s njim.
Momci dodju, bljesnu i nestanu.
Jedino mi fali forumas Jack.
Nadam se da je sve ok s njim.
4-IN-A-ROW
Gledam Leeds WH covjek napravi ocigledan penal i sudija ne svira, WH ima sansu bolju od samog penala i covjek opuca ko pjetlic i fuli citav go, osramoti se poprilicno. Naravno VAR zove sudiju i svira penal. Da je igrac pogodio go da li bi onda sudija morao vratit i svirat penal? Fkt mi nije jasno.
Tužno na šta se Southampton doveo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svaki napad je doslovice daj loptu na desnu stranu gdje su najsporiji igrač lige Ward-Prowse i igrač sa najmanjim IQ u svijetu fudbala Walker-Pieters pa šta oni naprave, ne razumijem nikako ovo
Bryan Gil kao da odbija nabiti ikakvu masu pritom razvijati malo svoju snagu, kada nema puno prostora igraci ga bukvalno micaju sa lopte bez ikakvih problema...
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dugo veću skupinu sa više limitiranih igrača na jednom mjestu nisam vidio od ovog Southamptona, pa pola ovog rostera bi jedva imalo mjesta u ekipama poput Salernitane i Braunschweiga, kod druge polovice je IQ u rangu prosječnog igrača M:Tel Premier lige BiH, strašno kako loša ekipa, zasluženo ispadaju u Championship
Mora se priznati da tvoj diler dobar posao radi, ne uvaljuje ti svasta. Nadam se i ja da ces se skinuti s droge, amin babukababoedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 21:39Nevjerovatno je kako Beko023 aka Goretzka aka Dimitrov aka Andrew uništi svaku temu na forumu na koju kroči, nadam se da ce mu neko ip ban lupiti, amin

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
-
- Kontakt:
Ne nakupe li dosta bodova u sljedećih 5, ispadaju vrlo vjerojatno. Već su sad 4 boda od sigurne zone.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 22:23Dugo veću skupinu sa više limitiranih igrača na jednom mjestu nisam vidio od ovog Southamptona, pa pola ovog rostera bi jedva imalo mjesta u ekipama poput Salernitane i Braunschweiga, kod druge polovice je IQ u rangu prosječnog igrača M:Tel Premier lige BiH, strašno kako loša ekipa, zasluženo ispadaju u Championship
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.