Frajer u završnici igrao sa tri defanzivna vezna i tri stopera protiv Bologne

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Frajer u završnici igrao sa tri defanzivna vezna i tri stopera protiv Bologne
Gotovo je to vec, momak se odlucio i igrat ce za BiH.
Veća sigurnost nazad nego što je Bijele kuće u Washingtonu
Fakat, ono je bilo bas za neke teske preparete. Fudbala i qurca jbt.
Ono sto sam juce mogao da vidim, najvise podsjeca na Matica. Fakticki Matic junior.Cartman je napisao/la: ↑05 jan 2023, 12:40Koji je tip igraca Tahirovic? Vidim neki kazu Brozovic, neki Mctominay. Jadna nam majka ako je ovaj zadnji.![]()
Sto se tice igranja za nas, 99% sam siguran da ce se to desit. Procitao sam onaj svedski clanak i izmedju redova je se moglo procitat "To nije problem za selektora A-reprezentacije, imamo tamo neke birokrate za to i oni su pricali s njim prije par mjeseci, ne znam sta je sad situacija". Dosta su arogantni u odnosu sa igracima, tako da je to prednost za nas. Klix je javio da ce igrat za nas, dosta ozbiljan portal za nase prilike po meni.
Zato ga Jozo i gotivi, Matic je kod Joze izgledao ko BuskecHansestadt je napisao/la: ↑05 jan 2023, 13:12Ono sto sam juce mogao da vidim, najvise podsjeca na Matica. Fakticki Matic junior.Cartman je napisao/la: ↑05 jan 2023, 12:40Koji je tip igraca Tahirovic? Vidim neki kazu Brozovic, neki Mctominay. Jadna nam majka ako je ovaj zadnji.![]()
Sto se tice igranja za nas, 99% sam siguran da ce se to desit. Procitao sam onaj svedski clanak i izmedju redova je se moglo procitat "To nije problem za selektora A-reprezentacije, imamo tamo neke birokrate za to i oni su pricali s njim prije par mjeseci, ne znam sta je sad situacija". Dosta su arogantni u odnosu sa igracima, tako da je to prednost za nas. Klix je javio da ce igrat za nas, dosta ozbiljan portal za nase prilike po meni.
Ma po obicaju se pretjeruje, ne radimo mi uopste toliko lose po pitanju te omladine u inostranstvu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jan 2023, 13:01Iznenadjujuce je kako smo kod Tahirovica brzinski reagovali. Doduse kada te Special One otvoreno hvali, ne moze biti bolja referenca.
Ma Miske radi odlican posao, ja sam ga uvijek po tom pitanju hvalioizdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 jan 2023, 17:34Ma po obicaju se pretjeruje, ne radimo mi uopste toliko lose po pitanju te omladine u inostranstvu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jan 2023, 13:01Iznenadjujuce je kako smo kod Tahirovica brzinski reagovali. Doduse kada te Special One otvoreno hvali, ne moze biti bolja referenca.
Džeko, Krunić i .....Recimo, u Italiji imamo dva-tri igrača
Srećom pričao je o Tahiroviću sinoć
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 29 gostiju.