Na ljeto su svi dosli na vrijeme prije priprema i opet smo bili goli kGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:59Ma smiješno i amaterski je da dolaze igrači u Antaliji.
Osim ako ne želimo nove Daniele. Jednostavno igrači moraju doći do Antalije, bude li opet igrača novih koji su pred Zrinjski tek na 70% fizičke spreme i u nikakvoj formi, pishaj nas onda.
Dovedi bar jednog stopera do priprema i Renan, to je onda ok. I do Međugorja sredi još jednog stopera i lijevo krilo. Tokom pripremnih u Međugorju dovedi lijevog beka, eto nek desno krilo dođe i npr veznjak u Antaliji. Uglavnom, 90% ekipe mora biti riješeno do završnih priprema.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/francis-k ... ler/358237GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:17Pa mislim da je Martinović dogovoren, ali treba nam još jedan stoper. Doduše ovo za Martinovića ću vjerovati kad ga s dresom vidim na zvaničnoj. I pored njega nam opet jedan stoper trebaf0rest1946 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:04Stopera bar jednom na vrijeme da dovedemo da se uigra a ne uvjek pred kraj priprema jbtGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:51
Samo Renana doveliAli red bi bio bar jednog stopera do priprema dovesti, ybt samo Traku imamo i ne znam je li Aničić spreman za priprema.
![]()
Da je Vukotica dovesti kako bih nam legao malo je reci.![]()
PS, mogao bi doći još jedan garonja iz Žalgirisa, da ne bude Renan sam![]()

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:11https://www.transfermarkt.com/francis-k ... ler/358237GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:17Pa mislim da je Martinović dogovoren, ali treba nam još jedan stoper. Doduše ovo za Martinovića ću vjerovati kad ga s dresom vidim na zvaničnoj. I pored njega nam opet jedan stoper trebaf0rest1946 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:04
Stopera bar jednom na vrijeme da dovedemo da se uigra a ne uvjek pred kraj priprema jbt![]()
Da je Vukotica dovesti kako bih nam legao malo je reci.![]()
PS, mogao bi doći još jedan garonja iz Žalgirisa, da ne bude Renan sam![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Osttribine
- Kontakt:
Poslije onih penal "intervencija" i smijanja u penal seriji vise mi ga Dizdarević prismrdio golu ne bi, prve prilike ga se treba rijesiti zbog onakvog odnosa prema klubu, i ako je nejasna odluka onog sto "Arteta od njega prepisuje" sto ce mu uopste Dizdarević u onoj utakmici u prvih 11.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:35Poslije oni penala sa Celikom Belmina ne mogu ocima vise ali ne bi volio da ode.Onda bi morali traziti i golmana sto bi nam bezveze uzelo jos vremena kojeg ionako nemamo puno jer bar jednog stopera smo vec trebali potpisati.Sacekati malo,cim prva ponuda stigne prihvatiti i dovidjenja.Suljic ostaje gotovo pa sigurnof0rest1946 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:06Valjda poslije prozivke ce se sve znati kao i na ljeto sto je bilo..
Dobro bi bilo Suljica i Dizdarevica se rijesiti.
Igracki kadar se mora rijesiti do Antalije,sve poslije je kasno jer ces opet imati situaciju kao sa Avramom koji se vec u aprilu teze povrijedio
P.S. sretna nova godina svim pitarima uz novu nafa ovaj patnju

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E yebi ga sad brate. I mi volimo poniziti svoje to je čudo veliko( ne govorim za tebe konkretno, nego generalno ).
Momak treba biti prvi izbor u juniorskoj repci, a shodno interesima jakih menadžera da ga uzmu u svoje ruke, neće se dugo zadržati u ovoj žabokrečina ligi.
Nije ni ovaj Francis los, nije ni nesto bas strasan al eto, vidim naigrao se na svim mogucim pozicijama, najucinkovitiji na desnom krilu, ma da bi prije da nadjemo neko dobro rijesenje lijevo
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Šahinović ima isti, ako ne isti, onda približan potencijal kao Kovačević. Stvar je samo što je Kova bio uporan da uspije. Rad, rad i samo rad. I naravno mu je puno pomoglo što je osvojio dvije titule. To mnogo znači. Može Šaha daleko dogurat, samo ako se fokusira na rad, mogli bi fine pare na njemu zaraditi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto bi se reklo ovaj drugi iz Zalgirisa i nije nesto specialno. Renan je stroj za njega 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja se nadam Fatosu Beqiraju.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ama da hoće samo šta krenuti da ae dešava ubi ova tišina
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobar je Francis pravo. U konferencijskoj ligi svaku je odigrao, neke čak i po 90 minuta.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 17:06Sto bi se reklo ovaj drugi iz Zalgirisa i nije nesto specialno. Renan je stroj za njega![]()
Većinom je ove sezone u Europi igrao na poziciji RM što je malo defenzivnija pozicija ipak, pa i nema neki učinak. Doduše protiv Slovana zadnje kolo je igrao u špicu i zabio jedini gol za svoj tim.
Primjera radi, u ligi je igrao često i na krilu, i ove sezone je zabio 7 golova i 9 asistencija imao.
Joj nemoj zivota ti, kad se sjetim kad smo ga prizivali ovdje da dodje ko da je bio Dzeko u najmanju ruku…

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
S obzirom da nam je Handžić bio špic s pravom smo ga prizivali
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zapratila ga Ajla na insta a prije nekoliko dana bila je u Gruziji tako da hmmm
https://www.transfermarkt.com/giorgi-gu ... ler/502682

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Joj Ajle i follow za follow taktike, svaki dan ovdje iskoči 5 fudbalera sa kojim se zapratila.Aduka87 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 18:11Zapratila ga Ajla na insta a prije nekoliko dana bila je u Gruziji tako da hmmm![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nadam se da ce novi selektor pozvati Vladaba u repku sto prije. Ne bi valjalo da nam srbija ispred nosa uzme najskupljeg igraca trenutno
Jbt ko da sam rekao Kenan Dervisagic ili Mak Varesanovic. Kazem za momka koji ima potencijal da bude vrhunski golman, a ti jos pises kao da nam se sa jedinicu bore Dudek i Jens Lehmann pa ono kao preseravanje a ne polusposobni Kenan Piric koji je redovan na spisku.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Domzale prodao mladog igraca u New York za 1.0 Mio €. sta radi Mirvic nek proda nase tamo. 

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, HyperOS, johntravolta123, mercurial, muhamedhulk i 103 gosta.