Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Cinjenica je da je Sejo klasicna podrinjska seljacina ali je i cinjenica da mu je hrana u restoranu top. Onaj novi lokal na carsji "Kod Punice" je doduse bezobrazno preskup, lepina sa kajmakom i suhim mesom je cener iako ruku na srce onaj kajmak mu je brutalan.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zivim na Ilidzi i iz prve ruke mogu potvrditi da je lik dobar insan, svjedocio sam nekoliko puta kad je izasao u susret ljudima kojima je trebala pomoc a da to uopste nije morao, tako da prica da to radi samo pred kamerama ne pije vodu
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
I ja sam se šokirao dok nisam sračuno u glavi da za kući napravit lepinu istog sadržaja treba jedno 5 maraka minimum. Bezobrazno je skupa suhovina danas pa i kajmak a nama je to u glavi kao hrana onako za snack ko čips. A gdje je tu prije svega renta na onakvom mjestu pa sve ostaloEpidaurus je napisao/la: ↑03 jan 2023, 20:10Cinjenica je da je Sejo klasicna podrinjska seljacina ali je i cinjenica da mu je hrana u restoranu top. Onaj novi lokal na carsji "Kod Punice" je doduse bezobrazno preskup, lepina sa kajmakom i suhim mesom je cener iako ruku na srce onaj kajmak mu je brutalan.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ondje ide 100tinjak grama kajmaka i 50ak grama suhog mesa koje je po mom misljenju daleko od vrhunskog. Sve ok, lokacija je top plus taj brend koji je on razvio al cener za onu lepinu s kajmakom i suhim mesom je debelo preskupo.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2023, 21:43I ja sam se šokirao dok nisam sračuno u glavi da za kući napravit lepinu istog sadržaja treba jedno 5 maraka minimum. Bezobrazno je skupa suhovina danas pa i kajmak a nama je to u glavi kao hrana onako za snack ko čips. A gdje je tu prije svega renta na onakvom mjestu pa sve ostaloEpidaurus je napisao/la: ↑03 jan 2023, 20:10Cinjenica je da je Sejo klasicna podrinjska seljacina ali je i cinjenica da mu je hrana u restoranu top. Onaj novi lokal na carsji "Kod Punice" je doduse bezobrazno preskup, lepina sa kajmakom i suhim mesom je cener iako ruku na srce onaj kajmak mu je brutalan.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 20:15Zivim na Ilidzi i iz prve ruke mogu potvrditi da je lik dobar insan, svjedocio sam nekoliko puta kad je izasao u susret ljudima kojima je trebala pomoc a da to uopste nije morao, tako da prica da to radi samo pred kamerama ne pije vodu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
pa placas i ime otvori ti pored njega isti koncept prodaji istu stvar al jeftiniju pet maraka , ponovno ne bi imao ni prometa kao on tako je kako jeEpidaurus je napisao/la: ↑03 jan 2023, 21:53Ondje ide 100tinjak grama kajmaka i 50ak grama suhog mesa koje je po mom misljenju daleko od vrhunskog. Sve ok, lokacija je top plus taj brend koji je on razvio al cener za onu lepinu s kajmakom i suhim mesom je debelo preskupo.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2023, 21:43I ja sam se šokirao dok nisam sračuno u glavi da za kući napravit lepinu istog sadržaja treba jedno 5 maraka minimum. Bezobrazno je skupa suhovina danas pa i kajmak a nama je to u glavi kao hrana onako za snack ko čips. A gdje je tu prije svega renta na onakvom mjestu pa sve ostaloEpidaurus je napisao/la: ↑03 jan 2023, 20:10Cinjenica je da je Sejo klasicna podrinjska seljacina ali je i cinjenica da mu je hrana u restoranu top. Onaj novi lokal na carsji "Kod Punice" je doduse bezobrazno preskup, lepina sa kajmakom i suhim mesom je cener iako ruku na srce onaj kajmak mu je brutalan.
a i suho je skupo ove godine samo tako ja kilogram placao po cijenama 35-40 keka al zato bi ga mrtva usta jela
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima li neko iskustva sa korištenjem Stripe-a? Trebao bih par informacija
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- numanumaye22
- Kontakt:

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- JosephNongeBoende
buse sami sebi gume za nove zimske i besplatnu veceru
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kakav mozak moras biti da izbusis nekome gume samo zato sto je iz druge drzave. Pa stavi se samo u poziciju da dodjes turisticki negdje sa porodicom i da te neko tako izj*be, malo je reci da zasluzuju malj u glavu na vrijeme, jer od takvih lobanja nece nista dobro izaci. I na sve to sto j*bes sam svom gradu turizam, jer se za ovakve stvari daleko procuje.
Nikada necu zaboraviti kad su iste lobanje u Novom Sadu izbusile gume autima sa vukovarskom registracijom, da bi se na kraju ispostavilo da su to auta od Srba koji zive u okolini Vukovara. Znaci pod paravanom nekog patriotizma i bez imalo mozga si napravio stetu "svojim" ljudima, kakva ironija.
Nikada necu zaboraviti kad su iste lobanje u Novom Sadu izbusile gume autima sa vukovarskom registracijom, da bi se na kraju ispostavilo da su to auta od Srba koji zive u okolini Vukovara. Znaci pod paravanom nekog patriotizma i bez imalo mozga si napravio stetu "svojim" ljudima, kakva ironija.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ni meni to nije jasno. Razumio bih da je lik imao miris za auto s likom Ratka Mladica ili neku provokaciju na autu, ali samo iz razloga sto vidis srbijanske tablice ovo uradit, definitivno je iznad mog nivoa rezonovanja. Ima mnogo Bosnjaka koji zive i rade po cijeloj Srbiji, a pogotovo u Beogradu.
Neki mentol je ovo uradio ili se vlasnik auta privatno zamjerio nekome, pa su tablice svakako nebitne.
Neki mentol je ovo uradio ili se vlasnik auta privatno zamjerio nekome, pa su tablice svakako nebitne.
- JosephNongeBoende
ma to neko htio Sandzaklijama busit, ali pomijesao tablice Novog Pazara i Novog Sada
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
JosephNongeBoende je napisao/la: ↑04 jan 2023, 12:50ma to neko htio Sandzaklijama busit, ali pomijesao tablice Novog Pazara i Novog Sada

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ljubomora je bolest.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 10:28Najjaca mu je da ustaje u 4 i radi 20 sati i tako svaki dan![]()
Sejo je alkoholicar a znamo da alkoholicari ne ustaju u 4
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Sarajevski zutari i korisnici cakija i nozeva u svom elementuJosephNongeBoende je napisao/la: ↑04 jan 2023, 12:18buse sami sebi gume za nove zimske i besplatnu veceru
To se nigdje drugo ne desava nego samo u glavnom gradu
Previse nacionalista i onih koji su sa brda sisli
Malo je jos pravih Sarajlija u gradu
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- numanumaye22
- Kontakt:
Zasto ljubomora, niko mu nije negirao uspjeh. Ali ako ti vjerujes da on ustaje u 4 i radi do 00, kad dodjes u njegove godine, uz litru loze na dan, probaj pa vidi jel ostvarivo svaki dan.Beko023 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:36Ljubomora je bolest.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 10:28Najjaca mu je da ustaje u 4 i radi 20 sati i tako svaki dan![]()
Sejo je alkoholicar a znamo da alkoholicari ne ustaju u 4

- numanumaye22
- Kontakt:
Ne samo to, nego novogodisnja noc, svi slave nekako na svoj nacin, uz familiju/partnere, prijatelje i ti odes trazis strane registracije da to uradis. Definitivno nema bolesnijih i napacenijih ljudi od nas sa Balkana. Nerealno nesto, mislim da ce nas za 100 godina izucavati kao narod.dscile je napisao/la: ↑04 jan 2023, 12:32Kakav mozak moras biti da izbusis nekome gume samo zato sto je iz druge drzave. Pa stavi se samo u poziciju da dodjes turisticki negdje sa porodicom i da te neko tako izj*be, malo je reci da zasluzuju malj u glavu na vrijeme, jer od takvih lobanja nece nista dobro izaci. I na sve to sto j*bes sam svom gradu turizam, jer se za ovakve stvari daleko procuje.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa vjeruj da je tako, pogotovo te gazde lokala, restorana, on se tu non stop vrti.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:55Zasto ljubomora, niko mu nije negirao uspjeh. Ali ako ti vjerujes da on ustaje u 4 i radi do 00, kad dodjes u njegove godine, uz litru loze na dan, probaj pa vidi jel ostvarivo svaki dan.Beko023 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:36Ljubomora je bolest.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 10:28
Najjaca mu je da ustaje u 4 i radi 20 sati i tako svaki dan![]()
Sejo je alkoholicar a znamo da alkoholicari ne ustaju u 4![]()
Malo boba (bosanski vuk s vol strita

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: alemsa, JHam, kraljttbvb i 16 gostiju.