Da se pita tebe i slicne, sad bismo bili pred gasenjem i vjerovatno rasparcanom imovinom. Itekako sam ponosan sto se opiremo takvima.Hulahopka je napisao/la: ↑02 jan 2023, 10:20Zamisli, ponosan si što nam je klub pomozi.ba. Što licima sve samo ne fudbalski klub. Bog ti dao pamet. Uvijek kažem dobri smo kakve navijace imamo realno.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam tačno imena ali je očigledno da nam treba špic, imamo sad samo 2 krila u ekipi (Amoah i Santos) jer je Gasal povrijeđen na duži period plus Sedad kao improvizirano krilo je također otišao. Dodatni problem je što su Subašić i Gasal U-21 igrači i što su ostali samo Muftić koji je golman, Beća i Drina od U-21 igrača koji su igrali ovu prvu polusezonu.Bersaga je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:20Trebala bi biti sljedeći ponedjeljak, 09.01. Čekamo da se nešto desi, previše je tiho. Odlasci/dolasci, plan priprema, potpisivanje novih ugovora koje je Bekrić najavio. Da možeš dovesti 3 igrača, koga bi Braco izabrao za ovaj zimski rok, da je dobar a jeftin![]()
Mišljenje o lijevom beku sam nedavno dao na temi o transferima:
Sada klub def.treba da dovede neko bum pojacanje,jer treba da nam se nekako oduzi za ove sve akcije....u suprotnom mislim da clanske koje se trebaju obnoviti za jedno mjesec ce doziviti fijasko....jer je raja istrosena...puno su navijaci dali U ovo godinu dana preko pola milijona samo na akcije prikupljanja ...ne racunam novce od prodaje karata...zato Uprava na vama je red obezbijedite i dovedite neko pojacanje....a navijaci ce se opet oduziti...
Nadam se da će pripreme odraditi kod nas, nema potrebe ići bilo gdje vani realno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Medjugorje majka gospe mi
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Sad si prešao na ovaj profil da me smaras, valjda ti ofirno više s drugih? Koliko to jadan ne bio imaš profila? Pratili ovo moderacija?cala je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:38Da se pita tebe i slicne, sad bismo bili pred gasenjem i vjerovatno rasparcanom imovinom. Itekako sam ponosan sto se opiremo takvima.
Slavisa Radovic LB slobodan, valjao bi nam ne moze biti losiji od Vege..
To je to

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- dubioza144
- Kontakt:
Imal kome da danas nismo cestitali rodjendan
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nasa liga je toliko nazadna da ni jedan moderan bek u njoj nije i ne moze uspjeti. Da bi se to promijenilo, jedna ekipa mora da promijeni percepciju stopera, zadnjeg veznog i krila, a to vuce i ostale pozicije automatski. Ko god je pokusao nesto slicno (mislim na trenere) vrlo brzo je otjeran, a za tako nesto treba vremena i strpljenja.braco je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:43Ne znam tačno imena ali je očigledno da nam treba špic, imamo sad samo 2 krila u ekipi (Amoah i Santos) jer je Gasal povrijeđen na duži period plus Sedad kao improvizirano krilo je također otišao. Dodatni problem je što su Subašić i Gasal U-21 igrači i što su ostali samo Muftić koji je golman, Beća i Drina od U-21 igrača koji su igrali ovu prvu polusezonu.Bersaga je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:20Trebala bi biti sljedeći ponedjeljak, 09.01. Čekamo da se nešto desi, previše je tiho. Odlasci/dolasci, plan priprema, potpisivanje novih ugovora koje je Bekrić najavio. Da možeš dovesti 3 igrača, koga bi Braco izabrao za ovaj zimski rok, da je dobar a jeftin![]()
Mišljenje o lijevom beku sam nedavno dao na temi o transferima:
Evo još neke zanimljive stvari:
Ukratko, to moze uraditi tim koji ima haos puno novca, dakle ni jedan tim u nasoj ligi ne moze dovesti hrpu takvih igraca, ili klub koji nema velika ocekivanja a stabilan je, kao npr. Posusje i pokrenuti revoluciju.
Opcija broj 2 je da i dalje ostajemo nazadni, igramo fudbal koji se igrao prije 20 i kusur godina i dovodimo bekove skladno tom vremenu, mozda osvojis ligu ili kup i u Europi ti neki osrednji ili cak omaleni tim ocita lekciju, pa se hvatas za glavu i pitas zasto.
Ja sam ovdje pisao o Eldaru Sehicu, branio ga, govorio kako je najmoderniji bek koji je ikad igrao za Zelju i da su svi njegovi nedostaci zapravo nedostaci ostatka ekipe, ali su se ljudi kako ovdje tako i na stadionu i u klubu smijali i govorili kako je propalitet. Daleko od toga da je svjetska klasa, ali tog momka smo mogli dobro unovciti jer su ga pratili razni skauti, skolovani i strucni ljudi, koji prate odredjene kvalitete kod igraca koje zahtjeva moderan klub a ne (ne)kvalitete koji se gaje u nasoj ligi
-
- Kontakt:
Hoce li biti kakvih pojacanja? Nekako se skroz slabo pise
- manijacikonjic87
- Kontakt:
hvala bogu vise. pojacanja ce bit da se sje*u svi. vazduh trepti kao da nebo goriHansestadt je napisao/la: ↑03 jan 2023, 12:49Hoce li biti kakvih pojacanja? Nekako se skroz slabo pise

Mi smo Željini, Željo je naš !
jesi to i ti postao insajdermanijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 13:18hvala bogu vise. pojacanja ce bit da se sje*u svi. vazduh trepti kao da nebo goriHansestadt je napisao/la: ↑03 jan 2023, 12:49Hoce li biti kakvih pojacanja? Nekako se skroz slabo pise![]()

-
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑27 dec 2022, 22:58Eldinzastavnik22 je napisao/la: ↑27 dec 2022, 20:58U pravu si , rijec je o 500k iznosu i nije niko od bivsih igraca niti clanova uprave. Sredstva uplacena Poreskoj i jedan dio za licencu.

E jeste i steta. Evo Radovic raskinuo ugovor u Latviji. Odma novinarcici pisu za prelazak u Sarajevo.Hansestadt je napisao/la: ↑03 jan 2023, 12:49Hoce li biti kakvih pojacanja? Nekako se skroz slabo pise

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Nadam se prijatelju, da nas malo obraduju. Zasluzili smo.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 13:18hvala bogu vise. pojacanja ce bit da se sje*u svi. vazduh trepti kao da nebo goriHansestadt je napisao/la: ↑03 jan 2023, 12:49Hoce li biti kakvih pojacanja? Nekako se skroz slabo pise![]()
Hoće pucat cirevi priznaj? U najgoroj ligi svijeta,ljudi hoce modernog beka da dovedemomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 13:18hvala bogu vise. pojacanja ce bit da se sje*u svi. vazduh trepti kao da nebo goriHansestadt je napisao/la: ↑03 jan 2023, 12:49Hoce li biti kakvih pojacanja? Nekako se skroz slabo pise![]()

Insajderu iz Konjica
, igramo li s Igmanom dole u ligi ili cemo morati put Kaknja?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Uzimamo kup.Ostalo se zvizdi.Imacemo lagan raspored u Evropi tj doguracemo do 3 predkola.Dosta za ovu godinu.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer i 44 gosta.