Znači zbog ovoga je Kobe poginuo ...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bgt, koji su to tvoji razlozi?BosniaBoston je napisao/la: ↑02 jan 2023, 20:00Kod gorespomenutog Seje u Zenici (ne smeta mi poljev pa sam uzeo sa njim( su mi pristojni ćevapi ali im “fali ono nešto” da udju u top tier kategoriju sa Hodzicem i Peticom.
Isto, samo iz drugih razlogaMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jan 2023, 19:14U želji nikad nisam pojeo ćevap, niti ću. Prije bih otišao na klempetinu kod Pajića u Lukavicu![]()
![]()

Čujem da se raja žali da im se bukvalno viri u oval jesu li pojeli, ono bukvalno te tjera iz ćevabžinice čim pojedeš.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa jer jednostavno ne valjaju a kod tebe je animozitet navijacke prirodeMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jan 2023, 22:01Bgt, koji su to tvoji razlozi?BosniaBoston je napisao/la: ↑02 jan 2023, 20:00Kod gorespomenutog Seje u Zenici (ne smeta mi poljev pa sam uzeo sa njim( su mi pristojni ćevapi ali im “fali ono nešto” da udju u top tier kategoriju sa Hodzicem i Peticom.
Isto, samo iz drugih razlogaMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jan 2023, 19:14U želji nikad nisam pojeo ćevap, niti ću. Prije bih otišao na klempetinu kod Pajića u Lukavicu![]()
![]()
Čujem da se raja žali da im se bukvalno viri u oval jesu li pojeli, ono bukvalno te tjera iz ćevabžinice čim pojedeš.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
vidis ja kao zeljovac ne gumo onog gore gledanja u tanjir kod onih gladnih ociju i kad mi smjesti totalne strance za sto, lijepi Ferhatović najbolji cevap na carsiji imaju , a u ostatku besko je bog otac, a najgori pored svih zmajeva , venera i mrkva dobrinja sta je ono i pseca hrana je ukusnija od onogaMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jan 2023, 22:01Bgt, koji su to tvoji razlozi?BosniaBoston je napisao/la: ↑02 jan 2023, 20:00Kod gorespomenutog Seje u Zenici (ne smeta mi poljev pa sam uzeo sa njim( su mi pristojni ćevapi ali im “fali ono nešto” da udju u top tier kategoriju sa Hodzicem i Peticom.
![]()

-
- Kontakt:
Ima li ko da je jeo ove pizze ???
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma i kod Ferhatovića ti smjeste strance za stol. A u zadnje vrijeme i oni su me razočarali sa kvalitetom proizvoda. Tako da što se mene tiče, svaka se ćevabdžinica na Baščaršiji može komotno zatvoriti. Mrkva u SCC mi je skroz ok, i tamo dalje od mene Besko i Zmaj.Robust je napisao/la: ↑02 jan 2023, 22:13vidis ja kao zeljovac ne gumo onog gore gledanja u tanjir kod onih gladnih ociju i kad mi smjesti totalne strance za sto, lijepi Ferhatović najbolji cevap na carsiji imaju , a u ostatku besko je bog otac, a najgori pored svih zmajeva , venera i mrkva dobrinja sta je ono i pseca hrana je ukusnija od onogaMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jan 2023, 22:01Bgt, koji su to tvoji razlozi?BosniaBoston je napisao/la: ↑02 jan 2023, 20:00Kod gorespomenutog Seje u Zenici (ne smeta mi poljev pa sam uzeo sa njim( su mi pristojni ćevapi ali im “fali ono nešto” da udju u top tier kategoriju sa Hodzicem i Peticom.
Isto, samo iz drugih razloga![]()
Čujem da se raja žali da im se bukvalno viri u oval jesu li pojeli, ono bukvalno te tjera iz ćevabžinice čim pojedeš.![]()
@BosniaBoston, nek si mi to rekao da kad me neko upita zašto ne jedem u želji jednostavno kažem ne valjaju i to je to

+1
Zmaj ili Besko. Cevapi
Besko ima brutalno dobru pljeskavicu, btw.
Zmaj ili Besko. Cevapi
Besko ima brutalno dobru pljeskavicu, btw.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- JosephNongeBoende
ma treba se odreci onog anella, nikakvog hajra od njega ovdjeL-Train je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:14Nema veze,lego sam ja 7 dana za tebe.JosephNongeBoende je napisao/la: ↑26 dec 2022, 17:11ono kad u pravo vrijeme odradis trodnevnu 100%-tnu internet detoksikaciju i izbjegnes isto tako 100%-tni trajni ban![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Jesi me onda spasio...
Bosfor

- MaroonBjelave
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jan 2023, 22:42Ma najbolje mjesto, bez feninga provizije haha

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ova je top

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tanka pizza je originale. One americke debele izbjegavati u sirokom luku.
Odlicne ali skupe
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.