Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
doktor
genijalniji pas odavno nisam vidio plus ono proigravanje za Martinelija u prvom kroz noge Dunku
genijalniji pas odavno nisam vidio plus ono proigravanje za Martinelija u prvom kroz noge Dunku
Partey izasao, sad mozemo odahnut 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zahebavaju se u odbrani citavo vrijeme
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kako nam je klupa slaba
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva bol u qrcu nakon 0-3. Sreca ovo nas VAR spasi, bio sam ubijedjen da ce nam uvaljat i cetvrti, da je bio regularan gol.
Ja sam uvijek opusten samo volim kritikovat gluposti

Lijep zavrsetak godine. Konkurent kiksao, Arsenal pobijedio
aBd da se ovako nastavi sljedece godine

aBd da se ovako nastavi sljedece godine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gunneri moji dobri, neka vam je sretna nova godina, da iduća bude najuspješnija svima nama i da se okitimo titulom opet napokon 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sve najbolje, Gooneri. 
43/48 bodova.
14 pobjeda nakon 16 utakmica. Toliko smo pobjeda imali u cijeloj 2019-20.
40 datih golova nakon 16 utakmica. U cijeloj 2020-21 smo dali 55.
14 golova primljeno u 16 utakmica. Prošle sezone smo u prvih 16 utakmica primili 22 gola.
Prvi put imamo +7 pred drugoplasiranim još od 2003-04. Prošli put kad smo imali šansu za to Deulofeu nam je dao gol za 1-1 (2013-14).
Pobijedimo li Svrake, Pep i Haaland idu kod brata Pottera sa cenerom minusa.

43/48 bodova.
14 pobjeda nakon 16 utakmica. Toliko smo pobjeda imali u cijeloj 2019-20.
40 datih golova nakon 16 utakmica. U cijeloj 2020-21 smo dali 55.
14 golova primljeno u 16 utakmica. Prošle sezone smo u prvih 16 utakmica primili 22 gola.
Prvi put imamo +7 pred drugoplasiranim još od 2003-04. Prošli put kad smo imali šansu za to Deulofeu nam je dao gol za 1-1 (2013-14).
Pobijedimo li Svrake, Pep i Haaland idu kod brata Pottera sa cenerom minusa.
Gledam baš ovaj naš "start" sezone je drugi najbolji u historiji lige. Više bodova nakon 16 kola su imali samo City i Liverpool u onim njihovim nenormalnim sezonama gdje je City osvojio preko 100 bodova, a Liverpool imao tipa 25 pobjeda nakon 26 utakmica. Oni su ostvarili 46 boda, a mi smo na skromna 43 

City je osvojio tačno 100 bodova.Brokula je napisao/la: ↑01 jan 2023, 11:37Gledam baš ovaj naš "start" sezone je drugi najbolji u historiji lige. Više bodova nakon 16 kola su imali samo City i Liverpool u onim njihovim nenormalnim sezonama gdje je City osvojio preko 100 bodova, a Liverpool imao tipa 25 pobjeda nakon 26 utakmica. Oni su ostvarili 46 boda, a mi smo na skromna 43![]()

Jedini tim koji je imao 40+ nakon 16 utakmica i ostao bez titule je Liverpool (42, 2018-19).
Ali svi koji su imali 43 su osvojiliArtetitis je napisao/la: ↑01 jan 2023, 14:41City je osvojio tačno 100 bodova.Brokula je napisao/la: ↑01 jan 2023, 11:37Gledam baš ovaj naš "start" sezone je drugi najbolji u historiji lige. Više bodova nakon 16 kola su imali samo City i Liverpool u onim njihovim nenormalnim sezonama gdje je City osvojio preko 100 bodova, a Liverpool imao tipa 25 pobjeda nakon 26 utakmica. Oni su ostvarili 46 boda, a mi smo na skromna 43![]()
Jedini tim koji je imao 40+ nakon 16 utakmica i ostao bez titule je Liverpool (42, 2018-19).

- QUARTERBACK
- Kontakt:
gledam lens psg, ovaj seko fofana je stroj na sredini, kad bi ovog nekako doveli vidim iz cityeve skole bio na posudbi u fulhamu znaci zivio u engleskoj i u londonu lako bi se prilagodio 
usutili smo se oko veznjaka skroz, uzdali se da nece biti povreda parteya i xhake i da nenara pokrije ponekad

usutili smo se oko veznjaka skroz, uzdali se da nece biti povreda parteya i xhake i da nenara pokrije ponekad
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nuno opet dao gol za marsej, iskreno tierney je u xadnje vrijeme kritican ni sjena igraca kakav je bio kad je tek dosao, nunu vratiti sljedece sezone glat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.