Čisto da uporedimo koliko smo trenutno mali.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma svi naši stranci trenutno nisu nista bolji nego domaci. Tako da iskreno bilo bi bolje, da bi ih zamjenili sa novima boljima. Ali to se nece desiti tako, da i da imaš jednog stranca viška nema veze uvijek imas neke povrede i kartone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:23Martinovic je dobar igrac ali i 6.stranac.Pavlovic bi nam taman legao ali sto kazes malo je realan...Jozo Simunovic je slobodan igrac jos od ljeta,a ima nase papire.Ja bi probao jos jednom sa Vukoticem ili MihojevicemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:02Mislim da je Martinović dogovoren. E sad, ko bi mogao još uz njega to je već drugo pitanje. Iskreno, Milić iz Dinama je sasvim dobar stoper. Mislim da je kvalitetniji od onog Alija Suljića. Svakako da je Pavlović najbolji izbor, ali mislim da nema od tog ništa, preskup je to igrač za nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2023, 13:477 dana do prozivke.Ima li kakvog stopera na vidiku?
Renane fataj let ziv bio![]()
I Milic je takodjer stranac.Nazalost nemamo prostora da ih gomilamo u ovom trenutku.Jedino da vide da sa nekim raskinu tipa Avram ili Cirjak
Čirjaka ne bi dirao ako nemamo priliku dovesti boljeg veznjaka stranca, a ako može, hvala lijepo i doviđenja.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:31Ma svi naši stranci trenutno nisu nista bolji nego domaci. Tako da iskreno bilo bi bolje, da bi ih zamjenili sa novima boljima. Ali to se nece desiti tako, da i da imaš jednog stranca viška nema veze uvijek imas neke povrede i kartone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:23Martinovic je dobar igrac ali i 6.stranac.Pavlovic bi nam taman legao ali sto kazes malo je realan...Jozo Simunovic je slobodan igrac jos od ljeta,a ima nase papire.Ja bi probao jos jednom sa Vukoticem ili MihojevicemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:02
Mislim da je Martinović dogovoren. E sad, ko bi mogao još uz njega to je već drugo pitanje. Iskreno, Milić iz Dinama je sasvim dobar stoper. Mislim da je kvalitetniji od onog Alija Suljića. Svakako da je Pavlović najbolji izbor, ali mislim da nema od tog ništa, preskup je to igrač za nas.
I Milic je takodjer stranac.Nazalost nemamo prostora da ih gomilamo u ovom trenutku.Jedino da vide da sa nekim raskinu tipa Avram ili Cirjak
Ali da definitivno kad bi birao od stranaca redoslijedom bi mi letjeli vani Cirjak, Avramovski, Musa, Ikic.
Malo ti je glupa usporedba kad se zna, da na Balkanu ne može niko sa Hajdukom sto se tiče navijača. Pa cijela Dalmacija je za Hajduk, a Dalmacija ti broji negdje blizu milion stanovnika.
Ljudi još nisu objavili ništa za članstvo
Ma sta znam mozda sam lud ili živim u oblacima, ali bi Cirjaka nogirao i doveo ovog:GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:37Čirjaka ne bi dirao ako nemamo priliku dovesti boljeg veznjaka stranca, a ako može, hvala lijepo i doviđenja.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:31Ma svi naši stranci trenutno nisu nista bolji nego domaci. Tako da iskreno bilo bi bolje, da bi ih zamjenili sa novima boljima. Ali to se nece desiti tako, da i da imaš jednog stranca viška nema veze uvijek imas neke povrede i kartone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:23
Martinovic je dobar igrac ali i 6.stranac.Pavlovic bi nam taman legao ali sto kazes malo je realan...Jozo Simunovic je slobodan igrac jos od ljeta,a ima nase papire.Ja bi probao jos jednom sa Vukoticem ili Mihojevicem
Ali da definitivno kad bi birao od stranaca redoslijedom bi mi letjeli vani Cirjak, Avramovski, Musa, Ikic.
Daniel će uvijek imati sitne povrede, a nekad i veće, to bi bez razmišljanja.
Muse bi se riješio ako dogovorimo Vešovića koji je ipak kvalitetniji od Muse.
Nek smo bar tu 11ku riješili na vrijeme, Renan bi trebao biti ubica.
Naravno da se ne može upoređivati konkretno 5000 - 5. Mi bismo možda drugi dan nove godine trebali biti na 100-200 članova uzimajući u ozbir sve faktore. Stvar je u tome da mi nismo ni počeli sa akcijom.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:38Malo ti je glupa usporedba kad se zna, da na Balkanu ne može niko sa Hajdukom sto se tiče navijača. Pa cijela Dalmacija je za Hajduk, a Dalmacija ti broji negdje blizu milion stanovnika.
Jednostavno je to na tom području jedini klub koji nesto vrijedi i zato takvo brojevi. Da ima tu jos jedan klub kao oni brojevi bi se prepolovili logično.
Pa na domacim utakmicama ih u prosjeku ove sezone ima oko 17 milja. Nas toliko nema ni na derbiju sa konama. Dalje nemamo sta pričati.
To je bila samo kratka posudba zbog rata u Ukrajini.Vjerovatno je trazio bilo sta samo da ostane u formi par mjeseci.Meni je poznat iz Maribora gdje je bio dobar kad su osvojili titulu.Bilo je tu i par poziva u reprezentaciju.Po meni dobar igrac eh sad da li je dovoljno dobar za stranca to je vec pitanje,jer i Drobarov je proglasen najboljim stoperom Bugarske lige pa znamo kako je prosao ovdje...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:01Martinovic dobar igracNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:23Martinovic je dobar igrac ali i 6.stranac.Pavlovic bi nam taman legao ali sto kazes malo je realan...Jozo Simunovic je slobodan igrac jos od ljeta,a ima nase papire.Ja bi probao jos jednom sa Vukoticem ili MihojevicemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:02
Mislim da je Martinović dogovoren. E sad, ko bi mogao još uz njega to je već drugo pitanje. Iskreno, Milić iz Dinama je sasvim dobar stoper. Mislim da je kvalitetniji od onog Alija Suljića. Svakako da je Pavlović najbolji izbor, ali mislim da nema od tog ništa, preskup je to igrač za nas.
I Milic je takodjer stranac.Nazalost nemamo prostora da ih gomilamo u ovom trenutku.Jedino da vide da sa nekim raskinu tipa Avram ili Cirjakkoliko je dobar da je za Decic igro al hajd ako vam je dibar kao Dudic bice opet ista prica
Istog sam misljenja, najpametnije im je u ovakvoj situaciji da rade u tisini.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2023, 18:23Ko hoce obnoviti ce, a sad da rade neku reklamu od toga nema ništa. Svi bojkotuju, negativni su tako da poziv za clanstvo realno sad i nema koristi.
Eventualno bi mogli objaviti tajming vraćanja članskih.fera je napisao/la: ↑02 jan 2023, 18:29Istog sam misljenja, najpametnije im je u ovakvoj situaciji da rade u tisini.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2023, 18:23Ko hoce obnoviti ce, a sad da rade neku reklamu od toga nema ništa. Svi bojkotuju, negativni su tako da poziv za clanstvo realno sad i nema koristi.
Vjerujem da bi sad neka kampanja za clanske samo proizvela kontraefekat.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Rodman i 262 gosta.