Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nema vise ovakvih Trance stvari. Chicane 

Samo rokaj.
RIP TAKEOFF
RIP TAKEOFF
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jedino ako nisi jeo u Srebreniku, Tuzli i Zenicibombaysaphire je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:51Bravo , kod Beska u Sarajevu jedino i jedem ćevape .
Za mene Hari broj 1 u državi što se tiče ćevapa![]()
Hari je bas precjenjen i navikan bas kao i Brajlovic u SA
Tamo samo kompleksasi idu
U SA nigdje cevapi ne valjaju, kvalitet mesa uzasan
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Beko023 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 21:45Jedino ako nisi jeo u Srebreniku, Tuzli i Zenicibombaysaphire je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:51Bravo , kod Beska u Sarajevu jedino i jedem ćevape .

sljedeci put kad budes dolazio u Sarajevo kupice ti sarajlije shell il castrol motorno ulje jer si navikao da ti somun bude uronjen u to

jesi trol al los vala u Tuzli i Zenici mu dobar cevap jedino ako si prije toga bio na hrani za macke onda ti je to dobro

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Beko023 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 21:45Jedino ako nisi jeo u Srebreniku, Tuzli i Zenicibombaysaphire je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:51Bravo , kod Beska u Sarajevu jedino i jedem ćevape .

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Felixians4
- Kontakt:
OK,ako je netko/nešto precijenjen,ne znači da je slab. I obratno
Jaaah dobri su cevapi stavi ti somun tanak i tvrd ko smigl papir, kvalitet mesa ko da opanke jedes, proljev, ili poljev isto ti je jer ne postoji suho ko barut
Luk na kockice isjecen ko da kerove jbt dan
Samo Sarajlijama i valjaju cevapi u SA jer na bolje nisu ni navikli
Samo Srebrenik Tuzla i NicaZe, uzivancija, milina.. vrijedi svake marke
Luk na kockice isjecen ko da kerove jbt dan

Samo Sarajlijama i valjaju cevapi u SA jer na bolje nisu ni navikli
Samo Srebrenik Tuzla i NicaZe, uzivancija, milina.. vrijedi svake marke
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Ja sam u Sarajevu jeo ćevape na 3 mjesta i svaki put sam požalio 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Napiši koja, ako su 2 od ta 3 mjesta Mrkva i Željo onda možda nemaš tako loš ukus

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja sam jeo bukvalno na svakom poznatijem,jbt u Mostaru sam jeo bolje neki restoran blizu mosta, a Mostar vazi za grad koji i ne zna bas dobre cevape pravit
Hari nije los ali jest precjenjen u Travniku
Nije u top 3 koje sam naveo
Ali ljudi su navikli na pola somuna smigl papira gdje se stavljaju cevapi od opanaka i luk osjecen za kerove

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znam ko je samo dosao na genijalnu ideju, pa da bukira Dubiozu za dogadjaj poput Nove godine. Ljudima je svaka pjesma negativa, ironija, sociopatija i sve ostalo sto ljudima najmanje treba za upad u novu godinu, koliko god to obiljezavanje i bilo besmisleno.
Mozda se gradonacelnica prepala da i nju ne pocnu prozivat, pa ih se tako rijesila do kraja zivota.

Osim toga, ljudi imaju repertoar od 5-6 poznatih pjesama koje vrte godinama. Da ne bude zabune, ja ih volim isto slusat, volim avangardnu muziku i sve sto izlazi iz kalupa, pogotovo u umjetnosti, ali nikako mi nije njihov repertoar za ono sto bi proslava Nove godine trebala predstavljat.
Dovedi ih na SFF, na neke skupove, proteste ili slicno, gdje se propagira aktivizam, a ne za jedinu noc u godini gdje raja zaboravi na sva sranja oko sebe i zeli samo da se opusti.
Na barščaršiji su bila dva mjesta,jedan je Željo to se sjećam.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 jan 2023, 22:06Napiši koja, ako su 2 od ta 3 mjesta Mrkva i Željo onda možda nemaš tako loš ukus![]()
Meni je sami taj način serviranja nešto što ne otvara apetit,ne znam.Beko023 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 22:06Ja sam jeo bukvalno na svakom poznatijem,jbt u Mostaru sam jeo bolje neki restoran blizu mosta, a Mostar vazi za grad koji i ne zna bas dobre cevape pravit
Ali ljudi su navikli na pola somuna smigl papira gdje se stavljaju cevapi od opanaka i luk osjecen za kerove![]()
Suha lepina je bila u Želji kad sam jeo,čini mi se..ono jedem ćevap i brašno mi se lijepi po jeziku

Ljudi su malo zatucani kod nasRosicky je napisao/la: ↑01 jan 2023, 22:14Na barščaršiji su bila dva mjesta,jedan je Željo to se sjećam.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 jan 2023, 22:06Napiši koja, ako su 2 od ta 3 mjesta Mrkva i Željo onda možda nemaš tako loš ukus![]()
Meni je sami taj način serviranja nešto što ne otvara apetit,ne znam.Beko023 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 22:06Ja sam jeo bukvalno na svakom poznatijem,jbt u Mostaru sam jeo bolje neki restoran blizu mosta, a Mostar vazi za grad koji i ne zna bas dobre cevape pravit
Ali ljudi su navikli na pola somuna smigl papira gdje se stavljaju cevapi od opanaka i luk osjecen za kerove![]()
Suha lepina je bila u Želji kad sam jeo,čini mi se..ono jedem ćevap i brašno mi se lijepi po jeziku![]()
Kad kazes da ne valjaju cevapi da nisu Bog zna sta misle da imas nesto protiv Sarajeva i gradjana sto je van pameti
Ja licno obozavam doci u SA, ali hrana nije nesto realno
Somun mi se nigdje nije dojmio, kvalitet mesa jos manje i tjt
Ovo nije moje misljenje svi tako misle
Samo sto Sarajlije nisu navikle na bolje
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Tjt, slažem se u potpunosti.AshburtonG je napisao/la: ↑01 jan 2023, 22:11Ne znam ko je samo dosao na genijalnu ideju, pa da bukira Dubiozu za dogadjaj poput Nove godine. Ljudima je svaka pjesma negativa, ironija, sociopatija i sve ostalo sto ljudima najmanje treba za upad u novu godinu, koliko god to obiljezavanje i bilo besmisleno.
Mozda se gradonacelnica prepala da i nju ne pocnu prozivat, pa ih se tako rijesila do kraja zivota.![]()
Osim toga, ljudi imaju repertoar od 5-6 poznatih pjesama koje vrte godinama. Da ne bude zabune, ja ih volim isto slusat, volim avangardnu muziku i sve sto izlazi iz kalupa, pogotovo u umjetnosti, ali nikako mi nije njihov repertoar za ono sto bi proslava Nove godine trebala predstavljat.
Dovedi ih na SFF, na neke skupove, proteste ili slicno, gdje se propagira aktivizam, a ne za jedinu noc u godini gdje raja zaboravi na sva sranja oko sebe i zeli samo da se opusti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.