Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

pazzoetoogol
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la pazzoetoogol » 20 feb 2011, 14:46

JuveSissoko je napisao/la:kukali ste ko pizde 10 godina od kad pratim Juve, sve do 2006, kukavelj na sve strane, krivi vam bili sto Ronaldo sam sebi sjebe koljeno dok biciklo radi, dotle je taj kompleks isao , Poborski vam spuca dva gola, mi vam krivi, Ronaldo place na klupi,Juve vam kriv, pa moralo se nesto uradit, iskoristio se telecom italia u prave svrhe ,hajd zdravo
dobro, ok...al kakav danas kompleks juve imamo, mislim stvarno :roll:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 feb 2011, 15:27

SRAMOTA ! BRUKA ! NAMJESTENO ! SUDIJE GURAJU MILAN !

Robinho rukom igro kod gola...

Hvala ti Boze za ovo !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 15:31

Interista di cuore je napisao/la:SRAMOTA ! BRUKA ! NAMJESTENO ! SUDIJE GURAJU MILAN !

Hvala ti Boze za ovo !
daj sliku ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 feb 2011, 15:31

Interista di cuore je napisao/la:SRAMOTA ! BRUKA ! NAMJESTENO ! SUDIJE GURAJU MILAN !

Hvala ti Boze za ovo !
Nisam znao da ti je drago kad ga Milan zabije.

Inace ruka je bila 90% ali prevelika guzva sumnjam da je mogao ovo vidjeti ali eto namjesteno.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 feb 2011, 15:33

vidim cist je italijanski fudbal i najjaca je liga na svijetu, dobili ste sto ste trazili, grazie :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 feb 2011, 15:34

nije stvar u tome,stvar je da sudije grijese ! da se Inter ne gura ko sto pojedinci zele da prikazu ovdje ;)

ovo je inace bilo ironicno gore :lol:

i da,drago mi je sto ste dali ovakav go,pa makar i dobili danas,samo da se vidi da se grijesi svima...i zato sto je sinoc napravljena onakva hampa radi gola,eto to je to.

imate pozdrav...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 15:36

evo robinjo pokazao da je smirio loptu prsima, znači sve je regularno heheh :mrgreen:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 feb 2011, 15:37

Interista di cuore je napisao/la:nije stvar u tome,stvar je da sudije grijese ! da se Inter ne gura ko sto pojedinci zele da prikazu ovdje ;)

ovo je inace bilo ironicno gore :lol:

i da,drago mi je sto ste dali ovakav go,pa makar i dobili danas,samo da se vidi da se grijesi svima...i zato sto je sinoc napravljena onakva hampa radi gola,eto to je to.

imate pozdrav...
Onaj gol sto je Ranocchia dao bi vidjela budala, a ne sudija.. brate lik bio u golu skoro i kaze sudija nije ofsajd, a ovdje je bila guzva u sesnestercu i ono niko nije mogao vidjeti, ja na streamu nisam vidio,tek na usporenom snimku... tako da ...

8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 feb 2011, 15:39

ahh sto stoperi u Romi valjaju golove :mrgreen:

Burdisso i Mexes ubice :D 8-)

:lol:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 feb 2011, 15:41

ajde ba ne kaki,i Interov go je brzo odigrana akcija,mozda je to zafrkalo sudiju :lol: :lol: :lol:

greska je greska,al je.bo vas greske vise,drago mi je da ste ovako dali go,niste ni svjesni koliko...

prestanite gledat utakmice da bi vidjeli neku gresku,gresaka je bilo i uvijek ce ih bit i to je to.Sudije grijese svugdje,ali se to samo u italijanskoj ligi potencira do maximuma.

ja sam danas molio Boga da Milan da neregularan go,samo da vidite ono sto se zna,shit happens...

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 20 feb 2011, 15:42

ma ja sudija nije vidio prevelika guzva i slicna njesra...a u jucerasnjem slucaju ono se vidjelo iz aviona :oops:

ja sto nemogu toga :evil:

[youtube][/youtube]

SRAMOTA :oops: CAK JE I KOMENTATOR VIDIO A TROJICA SUDIJA NE :oops:
Zadnja izmjena: pazzoetoogol, dana/u 20 feb 2011, 15:45, ukupno mijenjano 2 puta.
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 feb 2011, 15:43

Interista di cuore je napisao/la:ajde ba ne kaki,i Interov go je brzo odigrana akcija,mozda je to zafrkalo sudiju :lol: :lol: :lol:

greska je greska,al je.bo vas greske vise,drago mi je da ste ovako dali go,niste ni svjesni koliko...

prestanite gledat utakmice da bi vidjeli neku gresku,gresaka je bilo i uvijek ce ih bit i to je to.Sudije grijese svugdje,ali se to samo u italijanskoj ligi potencira do maximuma.

ja sam danas molio Boga da Milan da neregularan go,samo da vidite ono sto se zna,shit happens...
Hajde molim te ali realno mi reci da li je moguce da sudija ne vidi igraca koji je skoro pa u golu iza golmana cak?

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 feb 2011, 15:45

A_d_0 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:ajde ba ne kaki,i Interov go je brzo odigrana akcija,mozda je to zafrkalo sudiju :lol: :lol: :lol:

Hajde molim te ali realno mi reci da li je moguce da sudija ne vidi igraca koji je skoro pa u golu iza golmana cak?

ma ne sporim ja uopste to da je jucerasnji go neregularan i da je sudija pogrijesio,samo odgovaram robovi88@ sto kaze bila guzva,i ono je bila guzva i sudija je mozda kasnio jer je na brzinu izveden prekid...al greska je greska i to je to.

al de da prestanemo pricat o tom sudjenju,jer nema smisla...greske su prisutne i sastavni su dio fudbala,samo ih ne treba ovoliko potencirat...ha ya.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 feb 2011, 15:50

Evo ja jos gledam snimak i nemogu sa sigurnoscu reci da je ovo ruka. Uzmimo da je ruka. Sudijska greska. Ali realno ovo je bilo tece uociti 340 puta nego onaj sinocnji gol. Nego dzaba se mi raspravljamo ovdje nece se ponistiti ni Interu gol a ni Milanu.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 feb 2011, 15:51

A_d_0 je napisao/la:Evo ja jos gledam snimak i nemogu sa sigurnoscu reci da je ovo ruka. Uzmimo da je ruka. Sudijska greska. Ali realno ovo je bilo tece uociti 340 puta nego onaj sinocnji gol. Nego dzaba se mi raspravljamo ovdje nece se ponistiti ni Interu gol a ni Milanu.
to je to...

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 20 feb 2011, 15:51

A_d_0 je napisao/la:Evo ja jos gledam snimak i nemogu sa sigurnoscu reci da je ovo ruka. Uzmimo da je ruka. Sudijska greska. Ali realno ovo je bilo tece uociti 340 puta nego onaj sinocnji gol. Nego dzaba se mi raspravljamo ovdje nece se ponistiti ni Interu gol a ni Milanu.
u pravu si i ja mislim da je prsima smirio loptu

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 feb 2011, 15:51

ja mogu sa sigurnošću reći da je ruka, bicepsom je smirio, nemam sad vremena izrezaću sliku kasnije, a ako neko stavi i ranije tim bolje

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 20 feb 2011, 15:53

hahahah čuj bila gužva.... bravoo idolu 8-) ...
kakva gužva iz svemira se vidilo da je rukom primiro loptu, ali šta ćemo sad...
niti me zanima što je ovako gol dao niti je bitno... sudija je pogriješio, dešava se....

btw ja sam sinoć tvrdio da je naš gol čist sve dok Ranocchia nije priznao da ga je lopta malo okrznula u sinoćnjem intervjuu.... ja sam sinoć pogledao replay 10ak puta i nisam mogao vidit da je Ranocchia dirao loptu, čak je i na službenoj stranici Calcia gol pripisan Kharji koji je upucao loptu pred gol...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 feb 2011, 15:54

jest ba ruka,al jbs je tamo...gol je gol i to je to.

bitno je da ste se vec danas uvjerili da se greske desavaju svima i da se Inter ne "gura"...to mi je drago :mrgreen:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 feb 2011, 15:56

Interista di cuore je napisao/la:jest ba ruka,al jbs je tamo...gol je gol i to je to.

bitno je da ste se vec danas uvjerili da se greske desavaju svima i da se Inter ne "gura"...to mi je drago :mrgreen:
To jos nije dokazano :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 0 gostiju.