Slazem se, totalno nepotrebno, isto da u Sarajevu gdje 90% Bosnjaka neko postavi Isus je sin Boziji, nepotrebno. Ali je poenta da mozes i niko nistaRacioEmocionalan je napisao/la: ↑31 dec 2022, 22:14Sadrzaj ovog bilborda je dosta diskutabilan i paradoksalan neovisno o mjestu postavljanja.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
-
- Kontakt:
Hvala brateTekashi je napisao/la: ↑31 dec 2022, 22:14Kakav gospodin.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 21:42Jeste , samo umjesto kozijeg mlijeka viski i konjak , a umjesto krem štapića tompusi i cigarilosi![]()
![]()

Šta je na repertoaru večeras ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jagnjetina, piva i tequilabombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 22:21Hvala brateTekashi je napisao/la: ↑31 dec 2022, 22:14Kakav gospodin.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 21:42
Jeste , samo umjesto kozijeg mlijeka viski i konjak , a umjesto krem štapića tompusi i cigarilosi![]()
![]()
![]()
Kakvu sam pichku sad vidio.
- Felixians4
- Kontakt:
Jel moguce da cemo novu docekat bez marsala i arvida
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Pive pive pive pa presječeš tekilom , a ovdje beton ide rakija piva rakija piva

Joj teška janjetina majke mi , mene ubi . Čudna Nova godina , nema minusa , nema ❄ ni na vidiku ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A za "nagradno oduzimanje" probaj pivu presjeći s tim šetačem što si slikaobombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 23:03Pive pive pive pa presječeš tekilom , a ovdje beton ide rakija piva rakija piva![]()
Joj teška janjetina majke mi , mene ubi . Čudna Nova godina , nema minusa , nema ❄ ni na vidiku ...

- AshburtonG
- Kontakt:
Bombay, kakva je situacija u Sarajevu za kubanke? Montecristo No.4 prije svega? Ovdje u DE nema preko pola godine nigdje kupit, osim izvalit par puta vise od regularne cijene preko ebaya i slicnih preprodavacnica.
Oko 22.
Sad bi se roknuo.
Nesto najljepse sto sam vidio ikad. Kao grydi Jane Todorovic ljeta 2004og
Drmnem 3-4 pive pa onda shot Don Julio, i onda nakon svake pive drmnem julio. Mada sam oslabio u zadnje vrijeme, slabije pijem skroz, al' cu veceras lagano. A janjetina je extra pidloga i meza duze pijes. Jebga ja mezim nonstop dok pijem, zato mi treba 15 piva da me ufati. Ina raje samo roka ne mezi, ne mogu ja to.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 23:03Pive pive pive pa presječeš tekilom , a ovdje beton ide rakija piva rakija piva![]()
-
- Kontakt:
Da budem iskren qrčeva , ja sve što imam to mi arapi donose iz Dubaija . Ako hoćeš , naručiti ću i za tebe .AshburtonG je napisao/la: ↑31 dec 2022, 23:06Bombay, kakva je situacija u Sarajevu za kubanke? Montecristo No.4 prije svega? Ovdje u DE nema preko pola godine nigdje kupit, osim izvalit par puta vise od regularne cijene preko ebaya i slicnih preprodavacnica.
TVSA cigani
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Ahahhahah , vala moglo bi da nisam kući sa porodicom , kao i zadnjih 15 novih godina ...MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 dec 2022, 23:05A za "nagradno oduzimanje" probaj pivu presjeći s tim šetačem što si slikaobombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 23:03Pive pive pive pa presječeš tekilom , a ovdje beton ide rakija piva rakija piva![]()
Joj teška janjetina majke mi , mene ubi . Čudna Nova godina , nema minusa , nema ❄ ni na vidiku ...![]()
Kad se sjetim šta sam prije sve pio majko draga , Viško vino ( najgori alkohol ikada ) udarao sa Fantom shokatom , jednom miksao travaricu sa Guaranom

Kakav debil ...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa ja to odradim za zakucavanje i onda me žena fino smjesti u krevet. Klasični shutdownbombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 23:15Ahahhahah , vala moglo bi da nisam kući sa porodicom , kao i zadnjih 15 novih godina ...MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 dec 2022, 23:05A za "nagradno oduzimanje" probaj pivu presjeći s tim šetačem što si slikaobombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 23:03
Pive pive pive pa presječeš tekilom , a ovdje beton ide rakija piva rakija piva![]()
Joj teška janjetina majke mi , mene ubi . Čudna Nova godina , nema minusa , nema ❄ ni na vidiku ...![]()
Kad se sjetim šta sam prije sve pio majko draga , Viško vino ( najgori alkohol ikada ) udarao sa Fantom shokatom , jednom miksao travaricu sa Guaranom![]()
![]()
![]()
Kakav debil ...

Ali brlja je kulturnija, ona me ne zakuca ko šetač

Pokazi levatima kako se zivi. Sretna Nova.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 21:42Jeste , samo umjesto kozijeg mlijeka viski i konjak , a umjesto krem štapića tompusi i cigarilosiBeko023 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 19:30Ma sta ce njima je to dozivljajBundesliga je napisao/la: ↑31 dec 2022, 13:45Opraste vala s tim štapićima što jest jest. A Maršalu želim da osvoji jackpot![]()
Veceras u 00:00 mlijeko kozije i krem stapici![]()
![]()
![]()

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Šalje dubioza Zahu kod Zalihića na infuziju 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Felixians4
- Kontakt:
Zavidim ljudstvu
Jim Beam i pivo.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 22:21Hvala brateTekashi je napisao/la: ↑31 dec 2022, 22:14Kakav gospodin.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 21:42
Jeste , samo umjesto kozijeg mlijeka viski i konjak , a umjesto krem štapića tompusi i cigarilosi![]()
![]()
![]()
HAHAHAHHAAHHA sretna nova ljudi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, RacioEmocionalan i 103 gosta.