Ne vidim nikog ko ih moze zaustavit prema naslovu prvaka. Cak ni City koji je svemirski brod za ostale timove PL
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ne volim se isticat
Mi smo Divovi a oni su kao veci klubDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 dec 2022, 20:03Šampionski fudbal bi bio rutinski pobijediti veći klub iz Manchester-a.
Bio sam barem 60% u pravu za Hallanda. Ne znam što, al nekako remeti City iako je dao bilion golova
Arsenal: Newcastle, Tottenham i Manchester United.
U sljedećih 7 utakmica Arsenal igra: Tottenham, Newcastle, United, City
I Švicarac u središnjici? Trener Španjolac? Arteta se usavršavao kod Pepa
Najbitnije je tu odigrat pametno sto se tice odmora igraca prije tekme sa Cityem, jer bukvalno ne vjerujem u ovaj City da ce uzet preko 12-13 bodova u narednim tekmama, a Arsenal ako nabere isti broj bodova i dobijemo tu tekmu kuci protiv Citya, mislim da cemo bit u ozbiljnoj pole poziciji pred zadnjih 15ak tekmi. Isto se samo nadam da Arteta nece uletit u "Pep modus", te protiv istog krenut u neku samoubilacku misiju, tipa 3 stopera nazad, igra bez napadaca ili slicno.
Ma kakav Arteta i njegovo eksperimentisanje, ako ista njegov problem je susta suprotnost. On nikako ne miksa sastav a kamoli formacijuAshburtonG je napisao/la: ↑31 dec 2022, 22:59Najbitnije je tu odigrat pametno sto se tice odmora igraca prije tekme sa Cityem, jer bukvalno ne vjerujem u ovaj City da ce uzet preko 12-13 bodova u narednim tekmama, a Arsenal ako nabere isti broj bodova i dobijemo tu tekmu kuci protiv Citya, mislim da cemo bit u ozbiljnoj pole poziciji pred zadnjih 15ak tekmi. Isto se samo nadam da Arteta nece uletit u "Pep modus", te protiv istog krenut u neku samoubilacku misiju, tipa 3 stopera nazad, igra bez napadaca ili slicno.
Mi nakon Citya imamo solidan raspored za uvezat par pobjeda, pa se onda nakon toga momacki poklat sa Liverpoolom.
Momci jos ne osjecaju pritisak, a sve sto sezona bude odmicala, to ce se vise osjetit umor i neiskustvo. Imali smo paklenu srecu da je SP pao pred Bozic, jer su nasi vec disali na skrgama u zadnje 2-3 tekme prije pauze.
Nadam se da ce Arteta pametno odradit i prelazni rok. Sigurno nam trebaju minimalno dva dobra igraca za rotaciju i jacanje konkurencije.
Pa i Arsenal ima jako yeben raspored u januaru nista se nece rijesiti a pogotovo ne u januaruemir_ je napisao/la: ↑01 jan 2023, 11:55Ne znam da li je do onog kilavog drugog poluvremena ili je Pep trenutno u banani. Ocekivao sam da ce pauzu za SP iskoristiti da se malo dozove a on krenuo sa paralelnim projektima:
1)Lewis novi Kimich
2)Grealish u inat hejterima
Najjace oruzje godinama je odsjekao sa tezistem u sredini terena gdje sve lopte idu Kevinu kako bi isforsirao pas za Erlinga.
To ide u 2 od 4 tekme. Za titulu je to malo.
7 bodova nije puno ali sa ovim rasporedom u januaru moglo bi se sve rijesiti kada je u pitanju titula.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.