Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Joj @beko loze te na svim poljima, al' neka kad places adminu, k'o tuzibaba. Tako to ide, posebno ove Sarajlije to im nikad stati nece, zive za mashineriju lozione
- JosephNongeBoende
Moët, ako domacin bozu ne podvali, obzirom da docekujem u Istanbulubombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 13:59Šta se pije večeras ? Je li vrhunsko vino ?![]()

od 3.1. sam u Rimu par noci, tu ce ici vrhunska kapljica insAllah

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
to nikad nece biti jasno ljudima van Sarajeva koliko je nama dusa naloziti nekoga , a da to bude zajenbancija i ismijavanje

nigdje veceg meraka neg nafurati levata da je neko i nesta pa ga cekati da se izofira

Jesam ja dobri su pravo. Od svih novih lasta proizvoda jedino mi se štrudle ne sviđaju ostalo je mi je sve top.
Istina je da su skuplji od konkurencije, ali su baš dobri proizvodi.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Ove volim umočiti ujutro u kafu, meni najbolji

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Najčešće kupujem ova 2 lastina proizvoda.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvi su ovi kolutići?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
ko koristi IPTV ima prenos Al Nassra na SSC Extra 1 kanalu 

Don't believe the hype.
Uh, ovo izgleda dosta dobro.
- akisarajevo92
- Kontakt:
svratio maloprije da kupim jos Lastinih krem stapica ali onih sa bijelom cokoladom, a kad ono bas njih nema, i to u nekoliko prodavnica bas njih nema
odvadite malo, ostavite i meni
odvadite malo, ostavite i meni
Don't believe the hype.
Ja ne volim krem stapice, Jadro i sl. vafel sranja.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Strudla sa smokvom vala i nije nešto, koliko je skupa...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Smokva im je trademark proizvod, zato je na cijeni. Slažem se da je prije rebranda bila bolja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dobri su pogotovo uz čaj ili kafu

Pa tito vas yebo stavite sliku u spoiler kad se citirate po 6 puta sa 2 slike 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Reklama domaćem brendu

a što se krem štapića sa vanilijom tiče, tek su ih pustili u prodaju pa većina trgovina još uvijek nema na stanju.
Ma sta ce njima je to dozivljajBundesliga je napisao/la: ↑31 dec 2022, 13:45Opraste vala s tim štapićima što jest jest. A Maršalu želim da osvoji jackpot![]()
Veceras u 00:00 mlijeko kozije i krem stapici

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.