prestani odmah ne moras cekatiFinn je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:10Tacno cu prestati pratiti fudbal ako arsenal osvoji. Koljes se sa cityjem godinama, izgubis dvije titule koje bi u normalnim uslovima osvojio i ovi sad da uskoce i iskoriste mozda jednu slabiju sezonu cityja.
Nista protiv arsenala, isto bih napisao i da je bilo koja druga ekipa uletila.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: English Premier League
A ne znam, opet je arsenal nekako od ovog ostatka najvećih najgotivnija ekipa, teže bi mi palo da united osvoji ove sezone.topnik1 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:12Na kraju ce nama navijacima Arsenala biti isto kao sto je bilo i vama ,bio si dobar ali si ostao suha qrcaFinn je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:10Tacno cu prestati pratiti fudbal ako arsenal osvoji. Koljes se sa cityjem godinama, izgubis dvije titule koje bi u normalnim uslovima osvojio i ovi sad da uskoce i iskoriste mozda jednu slabiju sezonu cityja.
Nista protiv arsenala, isto bih napisao i da je bilo koja druga ekipa uletila.![]()

Ma Arsenal rijetko gotivna ekipa ,i navijaci su im prava raja ,ko ih **** nek osvojeFinn je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:13A ne znam, opet je arsenal nekako od ovog ostatka najvećih najgotivnija ekipa, teže bi mi palo da united osvoji ove sezone.topnik1 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:12Na kraju ce nama navijacima Arsenala biti isto kao sto je bilo i vama ,bio si dobar ali si ostao suha qrcaFinn je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:10Tacno cu prestati pratiti fudbal ako arsenal osvoji. Koljes se sa cityjem godinama, izgubis dvije titule koje bi u normalnim uslovima osvojio i ovi sad da uskoce i iskoriste mozda jednu slabiju sezonu cityja.
Nista protiv arsenala, isto bih napisao i da je bilo koja druga ekipa uletila.![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
City više nema sve u svojim rukama kad pogledaš 

-
- Kontakt:
Zanimljivo pitanje
Prije da ce Liverpool sigurno u top 4 a za preostalo mjesto da se bore dva Uniteda.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
- Kontakt:
Brighton bez MacAllistera i Caiceda 

Arsenal bez Jesusa. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
A Arsenal prvi, Tottenham drugi ili Arsenal 17. a Tottenham 18.?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:19Da biram između Arsenal prvi, a Tottenham drugi ili Arsenal 16., a Tottenham 17., uzimam drugu opciju.

-
- Kontakt:
Ne tražim opravdanja, samo mi je žao što Brighton vjv nema šanse 
@Eltigre tu bi razmislio

@Eltigre tu bi razmislio

Ne, naravno, nego da ce Mitar biti najbolji strijalac ikada u PL za jednu sezonu od igraca s ovih prostora.
Ide to na 20+. Kazem zbog ovog Gastona, da se ne sekira sto je covjek promasio penal...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Luzerski mentalitet navijaca Tottenhama kicking inCipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:25Ne tražim opravdanja, samo mi je žao što Brighton vjv nema šanse
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Saka ljepoto.
City igra bzvz čitavu sezonu. Kevin - Haaland i tjt.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sto smo vako jaki hehe
-
- Kontakt:
Slažem seharden je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:31Ogromno nogometno znanje navijaca Tottenhama kicking inCipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:25Ne tražim opravdanja, samo mi je žao što Brighton vjv nema šanse