English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Norveški luđak ne misli stat, sve će rekorde srušit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jos 14 do izjednacenja rekorda

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
22 utakmice još ni pola sezone nije prošlo, nekih 40-45 komada je realnost ako nastavi ovako i ne bude previše odmarao, i to više niko nikad oborit neće

Everton baš prava ciganska ekipa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa jbo me pas ako je ova utskmica imala 20 minuta aktivne igre, ne moze se sastavit 10 minuta bez prekida od 5 minuta
Uzasan sudijski trojac
Uzasan sudijski trojac
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Drugo poluvrijeme nije bilo 3 min igre
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gray kakva golčina hahahaha
Uh golcine
Stoperi smijesni ispali
Stoperi smijesni ispali
Brate, no hate, ali tebi sve ekipe izuzev cityja i arsenala ciganske izgleda. Svako malo cujem taj pridjev od tebe. Ko god pruzi otpor cityju ciganska ekipa

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma smijesna prica to za ciganske ekipe, prvi je Haland trebao dobiti crveni za onaj start iz obijesti. Prosle sezone su dali crveni Xhaki za start na Kanselu a nije ga dotako
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ne mislim da hoće, ali počinjem prihvaćati da možda hoće...
Ne mislim uopšte na stil igre i taj otpor neki što pričaš, nego ljudi imaju toliko odvratnih njuški u ekipi da je to čudo, potpuno nevezano za fudbalFinn je napisao/la: ↑31 dec 2022, 17:28Brate, no hate, ali tebi sve ekipe izuzev cityja i arsenala ciganske izgleda. Svako malo cujem taj pridjev od tebe. Ko god pruzi otpor cityju ciganska ekipa![]()

Inače utakmica za ku.rac, sudija veze s vezom nema
Volio bih da Everton ispadne, ovo poslovanje sto su radili godinama mora doci na naplatu
Ne znam sto ne bi bio. Tako makar djeluje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Bravo sudija 
Ajmo Erlinže

Ajmo Erlinže
-
- Kontakt:
11 minuta nadoknade pleme im jbm.
- CROtorious
- Kontakt:
Sucu radio namjestali bar 7min.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Pa bio prekid zbog slusalica nije se igralo 6-7min samo zbog toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.