FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sta uradi nesretnik pa dobi crveni? Nije Lahoz toliko lud…
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kakav sou Lahoza, strasno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Baš nije dobar frajer.
Posaljite ga vise u penziju **** vam on majku.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nevjerovatno. Najveci attention whore medju sucima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
lewa standardno, pedri uzasan od pocetka do kraja, ali xavi ne pomislja da ga vadi iz igre
espanyol je bio bezopasan, ali, izvesti u posljednjoj liniji jordija albu, marcosa alonsa i sergija roberta je van svake pameti
espanyol je bio bezopasan, ali, izvesti u posljednjoj liniji jordija albu, marcosa alonsa i sergija roberta je van svake pameti
- ElCartel11
- Kontakt:
Tipicna Barca poslednje 4 sezone.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Xavi je ovdje glavni krivac. Izvedes odbranu Alba, Alonso, Christensen i Roberto. Tri bivsa i jedan solidan defanzivac. I ocekujes da ne poklone protivniku barem jedan gol.
Napad je bio sramotan, pogotovo krila. Dembele nije dobar u glavu, treba to nabiti nogom na ljeto.
Lahoz je sramota cak i za prosjecnog sudiju u nasoj ligi. Nevjerovatno da ga jos drze.
Napad je bio sramotan, pogotovo krila. Dembele nije dobar u glavu, treba to nabiti nogom na ljeto.
Lahoz je sramota cak i za prosjecnog sudiju u nasoj ligi. Nevjerovatno da ga jos drze.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
...zbog ovakvih sudijskih lakrdija i muljavina i dobiju po pichki od Japana. Reprezentacija im je u rangu Srbije, Kameruna i Velsa
Džeri Drejk
Kako je Xavi kriv za masakr Lahoza ?
Frajer je divljao citavu utakmicu, dijelio kartone, izmišljao penale, napravio cirkus i naravno oteo Barci dva boda.
Frajer je divljao citavu utakmicu, dijelio kartone, izmišljao penale, napravio cirkus i naravno oteo Barci dva boda.
Jel realno da ova Madridska kujica kad god sudi yebe nas usta.Pa ovaj lik ne moze na parkingu djeci suditi, yebo pleme usta.
Kakav je ono penal , ovo je nesto novo.Dajte im titulu yebem Vam mame
Kakav je ono penal , ovo je nesto novo.Dajte im titulu yebem Vam mame
Ovo sviro penal?!
Pa hljeb te yebo i onda mi dodju ona djeca s posebnim potrebama sto navijaju za real i govore o nekakvim navlacenjima protiv njih!
Katastrofa, za ovo je uzeo vagon para
Džeri Drejk
Pa vidiš da mu je stao na ahilovu dok je ovaj probao skočiti, nemoj gledati loptu. Doduše i ruka na leđima mu je dodatno odmogla.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Zadatak odrađen,Perezu i onako nikad nije bilo teško ulagati u sudije.
Laki je malo nervozan
Remember, remember the 5th of November.
I ovaj Xavi glumi nekog vizionara i znalca , frajeru ovaj Pedri isto slina se vucara po terenu al’ ne bi ga zamjenio nema sanse.Lik beskoristan prakticno ali mora biti na terenu.
Sta kaze Dembele najbolji zadnjih 30 godina, aj u qrac krasni.
Sta kaze Dembele najbolji zadnjih 30 godina, aj u qrac krasni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.