Ja sam isto presvukao volan , 80 KM sam platio . Ako hoćeš , poslati ću ti broj .kraljttbvb je napisao/la: ↑31 dec 2022, 07:36Gdje ovo ima?
Kod mene se volan od sunca poceo habati, nista puno, ali mi ovaj na slici kod tebe pravo fino izgleda, tacno bih i ja svoj volan mogao presvuci...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Nemaš šta čekati , naruči odmah . Ja sam prije pola godine baš preko Ali Express-a naručio , ekstra je leglaRobust je napisao/la: ↑31 dec 2022, 00:11nije sa vojnickog zena bila neg iz SG znam da su muhanate na gorivo zato samo ga i na petrolu tocimbombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2022, 23:49Bravo za izborRobust je napisao/la: ↑30 dec 2022, 23:13
normalno da je benzinjara 1.2 ljuta masina 2013 godište presla 120 milja , zena bila prvi vlasnik odrzavala ga u ovlaštenom servisu , u avgustu odradila veliki servis promjenila lanac i sve u vezi toga , selen blokove isto tako , nov akumulator stavila, presvukla volan ja samo nabacio nove hankook zimske gume u maji i tjt sipaj i vozi
a cijena da ti ne spominjem nasmijao bi se jer ga se zena rjesavala jer joj je novo auto stizalo![]()
Ti motori su neuništivi , prave kosilice imali smo mi te Fabie ma ljepota živa , smiješne za održavanje a klijenti prezadovoljni bili . Jedini problem bio što se konstantno check-engine palio , zbog loše kvalitete goriva![]()
Realno fali tu multimedija dobra i to je to![]()
Je li ta žena možda sa Vojničkog i jesu li zadnja 3 broja registracije 273 ?
nasao sam ovu foru za multimediju imitacija prave stvari al sa android auto i carplay moram jos procackati da vidim koliko je dobra stvar u pitanju![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
80 kmbombaysaphire je napisao/la: ↑31 dec 2022, 08:27Ja sam isto presvukao volan , 80 KM sam platio . Ako hoćeš , poslati ću ti broj .kraljttbvb je napisao/la: ↑31 dec 2022, 07:36Gdje ovo ima?
Kod mene se volan od sunca poceo habati, nista puno, ali mi ovaj na slici kod tebe pravo fino izgleda, tacno bih i ja svoj volan mogao presvuci...
Meni lik za 25 presvukao volan i to ga vrh uradio
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dajte brojeve od presvlačenja u pp.
Najbitnije mi je da volan nije klizav. Nema mi ništa gore kad mi operu auto, pa mi volan namazu onim nekim sredstvom, u krivini motam, a volan klizi kroz ruke. Ružan osjećaj pravo.
Najbitnije mi je da volan nije klizav. Nema mi ništa gore kad mi operu auto, pa mi volan namazu onim nekim sredstvom, u krivini motam, a volan klizi kroz ruke. Ružan osjećaj pravo.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne bi da kvarim zabavu ali motori VW Grupacije tacnije 1.2 i 1.4 TSI imali su serijski problem pogonskog lanca, sto su iz VW-a priznali te preuzeli dio troskova zamjene kod velikog broja vozila. Problem sto je taj lanac konstrukcijski sfuseren tako da vecinom ne moze preko 100k, a neki modeli su mijenjali i ranije. Zbog toga je na novijim motorima EA211 od 2012. u VW-u instaliran zupcasti remen.
Nazalost, Skode su pogodjene jer su problematicni motori EA111 ugradjivani do 2014. Nije problem sa MPI vec TSI.
I da, u normalnim okolnostima lanac je tako konstruisan i zamisljen da izdrzi preko 300 000 km. Svaka zamjena ispod 150k znaci da nesto nije ok. Nazalost nekada to znaci hronicno.
anfällige Steuerketten bei TSI-Motoren - zvanicno na stranici ADAC-a, za polovnjak Fabiju od 07- 14...
Nazalost, Skode su pogodjene jer su problematicni motori EA111 ugradjivani do 2014. Nije problem sa MPI vec TSI.
I da, u normalnim okolnostima lanac je tako konstruisan i zamisljen da izdrzi preko 300 000 km. Svaka zamjena ispod 150k znaci da nesto nije ok. Nazalost nekada to znaci hronicno.
anfällige Steuerketten bei TSI-Motoren - zvanicno na stranici ADAC-a, za polovnjak Fabiju od 07- 14...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Evo ti link od ovog bracekraljttbvb je napisao/la: ↑31 dec 2022, 08:53Dajte brojeve od presvlačenja u pp.
https://instagram.com/univerzalne?igshid=OGQ2MjdiOTE=
13 pro je skup al 13 obicna i nije pa gledam razlika izmedju obicne 13 i 12 pro u cemu je caka,a mene licno interesuje memorija,kamera i da sto manje koci
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakav je ovaj Moschino je li dosta postojan i kakva mu je aura? Jel se osjeti na kilometar ili moraš prici bliže da osjetis parfem?Robust je napisao/la: ↑30 dec 2022, 22:59
jesam vratio se pet dana ranije neg planirano neko porodicno sranje iskrslo bilo top malo sopinga , malo pive i odmora samo sam se napatio u putu krenuo iz Sarajeva u sedam ujutro dosao navecer u 12 na odredište
sat bogovski slusa nema sta zadovoljan samo tako, nema alkohola otisle pare za alkohol na parfem maloprije, ako sta naleti pice se ne slavi mi se nova godina potrosio sam boga oca zadnja dva mjeseca od kupovine auta do putovanja , a nakaniti se da slusam op op opa dolazi evropa
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Lik sere ljudima gdje će jesti za svoje pare hahahaahah
- Marsal
- Kontakt:
Kako poslati SMS za novogodišnji Bingo da učestvuješ u onom izvkačenju ili čemu već?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pošalješ serijski broj (onaj sa 12 cifri na dnu žutog listića) Lutriji BiH (091 412 601 ako si na BH Telecomu)
Ako si uradio kako treba doći će ti sa drugog broja potvrda
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- Marsal
- Kontakt:
Hvala brate puno

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nije valjda da se doslo do toga da se nova godina slavi uz Hazima Begagica

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Na kojem kanalu ce biti Saudijska liga?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- akisarajevo92
- Kontakt:

Don't believe the hype.
Jbt covjek kad god udje na ovu temu likovi fuckin stapice postavljaju
Onaj jedan levat 10x postavio jednu te istu sliku
Isto kao da ih niko sebi ne moze priustit, a u realnosti su stapici uzasan slatkis, nista posebno, prevara za 1.8€.
Onaj jedan levat 10x postavio jednu te istu sliku

Isto kao da ih niko sebi ne moze priustit, a u realnosti su stapici uzasan slatkis, nista posebno, prevara za 1.8€.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- JosephNongeBoende
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.