Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Shategabri
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la Shategabri » 29 dec 2022, 15:36

StrikeWarzone je napisao/la:
29 dec 2022, 13:57
Shategabri je napisao/la:
26 dec 2022, 11:42
denimen99 je napisao/la:
26 dec 2022, 10:29

Zato što i Ruje, kao i ostatak planete su generalno pissduni, pušači nargile, tiktokeri i kada takvo ljudstvo pošalješ u lov, ili osvajanje teritorije.. izgibija
Takve nije ni poslao. Oni bi bili tek u trećem krugu.
U prvom je poslao nešto prof vojske i regrute.
U drugom šalje ove mobilisane, tu ima isto svašta.
Od starkerlja do bagre iz zatvora.
Najveći problem i onim najprofesionalnijim vojnicima je odsustvo morala i želje da ratuju.
Dosta njih se preispituje zašto mora ubijati Ukrajince, koji su im do jučer bili isti narod.
Na kraju krajeva, upali su im u zemlji i ruše, pale, ubijaju ih, sve za ćejf velikog cara.
Apsolutno pogrešno.
Bakhmut napada jedna od elitnijih jedinica pri vojsci ruskočetnika. Obučeni plaćenici WAGNER, teroristička organizacija koja ima svoje kampove za obuku širom svijeta. Imate mali milion klipova na twitteru o "wagnerskim poljima smrti oko Bakhmuta". Wagner ne mobiliše obične građane, seljake, nego ljude s kriminalnim dosjeima širom po zatvorima u Rusiji.
Dobro, koliko te jedinice broje? Vjerujem da oni jesu tamo gdje se vode najveće borbe, al generalno, veliki je front, dosta je ovih koje sam pobrojao.
To za wagnerovce se slažem.
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 dec 2022, 15:51

StrikeWarzone je napisao/la:
29 dec 2022, 13:57
Shategabri je napisao/la:
26 dec 2022, 11:42
denimen99 je napisao/la:
26 dec 2022, 10:29

Zato što i Ruje, kao i ostatak planete su generalno pissduni, pušači nargile, tiktokeri i kada takvo ljudstvo pošalješ u lov, ili osvajanje teritorije.. izgibija
Takve nije ni poslao. Oni bi bili tek u trećem krugu.
U prvom je poslao nešto prof vojske i regrute.
U drugom šalje ove mobilisane, tu ima isto svašta.
Od starkerlja do bagre iz zatvora.
Najveći problem i onim najprofesionalnijim vojnicima je odsustvo morala i želje da ratuju.
Dosta njih se preispituje zašto mora ubijati Ukrajince, koji su im do jučer bili isti narod.
Na kraju krajeva, upali su im u zemlji i ruše, pale, ubijaju ih, sve za ćejf velikog cara.
Apsolutno pogrešno.
Bakhmut napada jedna od elitnijih jedinica pri vojsci ruskočetnika. Obučeni plaćenici WAGNER, teroristička organizacija koja ima svoje kampove za obuku širom svijeta. Imate mali milion klipova na twitteru o "wagnerskim poljima smrti oko Bakhmuta". Wagner ne mobiliše obične građane, seljake, nego ljude s kriminalnim dosjeima širom po zatvorima u Rusiji.
Wagner mobiliše takve spodobe i to jeste istina ali mislim da se govori o generalnom broju vojnika. Veliki broj ljudi je mobilisano a da nemaju nikakvo iskustvo, broj ovih Wagnerovaca nije ogroman. Po redoslijedu ide, ako se ne varam, Prof. vojska - Mobilisani bez iskustva - Wagner grupa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 29 dec 2022, 17:47

Moj Morto, nije veliki broj kad su Ukrajinci napravili klaonicu kod Bakhmuta. Uvijek ih mlate istom taktikom, puste im pravac razvuku ih, onda raznesu iz zasjede.
Rusija gubi i izgubit će rat, to je neminovno. Pitanje je samo kada i s koliko Ukrajinskih žrtava.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 29 dec 2022, 23:06

Rusija ce izgubiti rat na tudjem teritoriju, ali na svom nikada, kao ni Amerika.

Kako god, opet sirotinja pati najvise, bogatasi sigurno nisu na liniji ni, ni rusi, ni ukrajinci.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 30 dec 2022, 00:03

Udaraju Ukrajinci opasno po Donjecku pitanje je dana kad ce uci na aerodrom. Presijecanjem Donjecka Ukrajincima se otvara front prema Krimu sa tri strane, a Rusima preostaje bjezanija ili lonac.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 dec 2022, 02:13

numanumaye22 je napisao/la:
29 dec 2022, 23:06
Rusija ce izgubiti rat na tudjem teritoriju, ali na svom nikada, kao ni Amerika.

Kako god, opet sirotinja pati najvise, bogatasi sigurno nisu na liniji ni, ni rusi, ni ukrajinci.
Po sirotinji opet najvise. Puna europa bogatih ukrajinaca, koji koriste situaciju i ovdje su kao "izbjeglice". Zive po hotelima, svaki dan im soping, autine se vozaju, nevjerovatno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 dec 2022, 07:44

No shit da država sa nuklearnim bombama u svom posjedu neće izgubiti rat na svom teritoriju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 30 dec 2022, 09:48

redbull93 je napisao/la:
30 dec 2022, 02:13

Po sirotinji opet najvise. Puna europa bogatih ukrajinaca, koji koriste situaciju i ovdje su kao "izbjeglice". Zive po hotelima, svaki dan im soping, autine se vozaju, nevjerovatno.
A i ovi manje bogati, Njemacka im sve zivo dala, ali opet ih dosta dodje ovdje i uzivaju sva prava a nece da rade.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 dec 2022, 10:14

Rat je csgo za bogatase a furanje za sirotinju.
Samo jos sirotinja i niskoedukovani ljudi su spremni uzeti pusku u ruke za tudji interes.Zivot se moze poceti graditi iznova u novoj sredini , steceno se moze izgubiti ali i obnoviti ali mozak hibiskusa je tesko razviti na visi nivo.
Svaka budala koja uzme pusku da brani medijske propagande i guranje prljavog vesa politicara je nista vise nego zaostao covjek.

Preko noci suzivot Ukra i Rusa postao nemoguc

Medijski aparat i nacin na koji se interesne strane sluze je mnogo jak ali i pronicljiv.Sve sto se danas kaze , interes je kroz koju godinu.

Nadam se da ce se ovo sranje okoncati cisto jer mi je zao stradanja.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 30 dec 2022, 11:11

redbull93 je napisao/la:
30 dec 2022, 02:13

Neki dan u Budimu iza Fisherman Bastiona elitni restoran, ispred 2 G klase nove i 2 GT-a nova ukrajinske table, muzika im svira oni piju lagano boli ih qrac.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 30 dec 2022, 16:27

I šta s tim, koji je prijedlog da se ovi u ukrajini manu oružja i puste ruse da rade šta hoće?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 dec 2022, 20:56

gruezi, tebe težak PTSP drma.

mišljenje se može iznjeti i normalno, bez gomile uvreda u svakom postu i nekih risto đogo style kovanica. Ne mora ti svaki post biti udica za ludake sa kontra strane. Ovako kako si krenuo ćeš sigurno uskoro biti udaljen sa teme.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 dec 2022, 22:44

admin je napisao/la:
30 dec 2022, 20:56

mišljenje se može iznjeti i normalno, bez gomile uvreda u svakom postu i nekih risto đogo style kovanica. Ne mora ti svaki post biti udica za ludake sa kontra strane. Ovako kako si krenuo ćeš sigurno uskoro biti udaljen sa teme.
Mislim da je vrijeme da se ova tema zaključa .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 30 dec 2022, 22:55

bombaysaphire je napisao/la:
30 dec 2022, 22:44
admin je napisao/la:

Daj jedan razlog sto je vrijeme da se zakljuca

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 dec 2022, 22:59

lol89 je napisao/la:
30 dec 2022, 22:55
admin je napisao/la:

Ja je ne čitam uopšte , samo kada vidim da je @admin napisao post onda uđem da vidim šta piše i uvijek ista priča , mogu zamisliti vrijeđanja i debilnih poređenja :puke:

Totalno nepotrebna tema na ovome forumu .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 dec 2022, 23:11

30 dec 2022, 22:59
lol89 je napisao/la:

Ja je ne čitam uopšte , samo kada vidim da je @admin napisao post onda uđem da vidim šta piše i uvijek ista priča , mogu zamisliti vrijeđanja i debilnih poređenja :puke:

Bukvalno nikakvog vrijedjanja nema, lupas po forumu po obicaju. Povremeno se stavljaju novosti i stanja sa terena.

Okej ne zanima te, uvijek mozes ne otvarati je i to je to
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 dec 2022, 23:13

Rat će potrajati dok Putin i njegov uži krug ljudi konačno ne shvate da su upali u američku igru zavadi pa vladaj.Testirali su vojnu i ekonomsku moć Rusije ograničili izvoz,pridobili neke zemlje u Nato koje u drugom slučaju ne bi nikad ušle u savez.Poljuljani ugled Amerike opet vratili u puni sjaj kao svjetskog policajca i borca za pravdu.Rusija platila visoku cijenu krvlju i ekonomski a jenkiji stigli još testirati novo naoružanje i vojne taktike sve preko leđa nesretne Ukrajine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 dec 2022, 23:29

Brokula je napisao/la:
30 dec 2022, 23:11
lol89 je napisao/la:

Bukvalno nikakvog vrijedjanja nema, lupas po forumu po obicaju. Povremeno se stavljaju novosti i stanja sa terena.

Pa ne otvaram i ne čitam , to sam i napisao . Čitajući postove od @admina na ovoj temi ne bih rekao da nema vrijeđanja , ali eto ako ti tako kažeš onda ok . Razumijem i da braniš ovu temu , jer si postao ekspert za ratna dešavanja ...

Ako ja lupam po običaju , nemoj me čitati stavi me na ignore i to je to .

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 dec 2022, 23:37

30 dec 2022, 23:29
Brokula je napisao/la:
30 dec 2022, 23:11

Pa ne otvaram i ne čitam , to sam i napisao . Čitajući postove od @admina na ovoj temi ne bih rekao da nema vrijeđanja , ali eto ako ti tako kažeš onda ok . Razumijem i da braniš ovu temu , jer si postao ekspert za ratna dešavanja ...

Ako ja lupam po običaju , nemoj me čitati stavi me na ignore i to je to .
Jest branim je jer sam postao ekspert za ratna desavanja lol

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 31 dec 2022, 08:14

Saurman je napisao/la:
30 dec 2022, 23:13
Rat će potrajati dok Putin i njegov uži krug ljudi konačno ne shvate da su upali u američku igru zavadi pa vladaj.Testirali su vojnu i ekonomsku moć Rusije ograničili izvoz,pridobili neke zemlje u Nato koje u drugom slučaju ne bi nikad ušle u savez.Poljuljani ugled Amerike opet vratili u puni sjaj kao svjetskog policajca i borca za pravdu.Rusija platila visoku cijenu krvlju i ekonomski a jenkiji stigli još testirati novo naoružanje i vojne taktike sve preko leđa nesretne Ukrajine.
Jest naravno. Američka igra je bila i devedesetih kada je joja krenuo za Bosnu, da siluje, kolje, ubija, pali ali zavede i vlada.
Vi ste navijači Bayerna izgleda svi ograničeni, neko manje neko više.
Koja Američka igra !?
Rusija izvršila AGRESIJU na Ukrajinu !
Ko je botoksinarog tjerao u rat ? Sad nek ispašta, doduše ne ispašta on, ispaštaju glupi rusi u gumenim opankama i jaknom iz 49' smrznuti u rovu, dok je on negdje u bunkeru na sigurnom.
Kakvo novo naoružanje !? Pa Ameri ništa od novog naoružanja nisu poslali. Poslali par HIMARS-a koji je preokrenuo rat u korist Ukrajine, par komada samo...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 52 gosta.