Nisam odavno jeo u Vanni, prije je bio burger klasični.
šah mat je ok ništa specijalno za te pare.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam odavno jeo u Vanni, prije je bio burger klasični.
Ma govorim jer ljudi valjda misle ako se ukine Mc da ce svi prestati jesti brzu hranu sto je smijesno. Ovdje prije McDonaldsa fast fooda bilo na svakom koraku, a ima ih i sad. Jednostavno takvo podneblje gdje se brza hrana cesto jede, a i nezdrava. I ako odes u restoran ljudi jedu cevape recimo. Zavisi gdje jedes, negdje je meso dobro, negdje da Bog sacuva. Dosta ih se i pokvari, valja jedno vrijeme i onda odjednom katastrofa. A sve zbog pohlepe, vlasnici gledaju kako da sto vise zarade a sto manje potrose. U McDonaldsu se tesko mozes najesti, oni burgeri isto zrak da jedes. U Bosni imas i loseg mesa vjeruj sto se uvozi iz Brazila, Argentine pa stoji smrznuto Bog dragi zna koliko vremena. A ima stvarno finog mesa u mesnicama, ali je i cijena sad paprena.alemsa je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:29Pa imas i dobrih realno, ovi u SA imaju finog izbora sto se tice hrane. Onaj sah-mat je bolji (licno misljenje), nego bilo koji Mc. Ili onaj doner kod Kurte. U Usa je fast food kvalifikovan kao poor-people's food, i vecina je smece osim Chick-fil-A, oni koriste kvalitetno meso, ovi ostali prodaju plastiku, dok u BiH i u ff je meso dobro. Barem iz mog iskustva dole. Naravno nek jede ko sta hoce i gdje hoce, ovo je vise komentarisanje nego nametanje.Bundesliga je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:09Nit će ljudi prestati jesti brzu hranu jer ima milion fast foodova u državi![]()
U SCC-u jest očajan, ne znam kako je tolika razlika, ali je onaj kod Binga isti kao i oni u Splitu, Beogradu i Zadru, gdje sam jela. Identična piletina.
Moguce, meni je bilo ok, gdje god sam jeo. Nisam dobio zgaravicu nakon (ili kako se vec kaze heart-burn), cim pojedem nesto ne kvalitetno to mi se desi, i to je samo slucaj sa ff. Dok mi se i u BiH to nije desavalo nigdje. A jeo sam samo vani kad sam prije isao sam u BiH, od ff, do restorana pa nadalje. Kulin Dvor, gore na Ilidzi onaj Kilim, na carsiji sam sve isprobo, Cheers ona pizzeria isto dobra. Mislim da bolje uzgajate zivotinje za razliku od ovoh, gdje su dokazali da im pile bude jednako kao da ljudska beba ima 150 kila (pumpaju sterodima i cim sve ne). Znam da i po BiH daju koncetrat ali barem ono sto je dostiglo do mene he bilo ok. Jedino sto nisam probo je sushi u Sarsjevu, ovdje odem u Japanski restoran gdje su ono bukvalno iz Japana (slabo pricaju Eng), dole nisam probo.Bundesliga je napisao/la: ↑30 dec 2022, 17:12Ma govorim jer ljudi valjda misle ako se ukine Mc da ce svi prestati jesti brzu hranu sto je smijesno. Ovdje prije McDonaldsa fast fooda bilo na svakom koraku, a ima ih i sad. Jednostavno takvo podneblje gdje se brza hrana cesto jede, a i nezdrava. I ako odes u restoran ljudi jedu cevape recimo. Zavisi gdje jedes, negdje je meso dobro, negdje da Bog sacuva. Dosta ih se i pokvari, valja jedno vrijeme i onda odjednom katastrofa. A sve zbog pohlepe, vlasnici gledaju kako da sto vise zarade a sto manje potrose. U McDonaldsu se tesko mozes najesti, oni burgeri isto zrak da jedes. U Bosni imas i loseg mesa vjeruj sto se uvozi iz Brazila, Argentine pa stoji smrznuto Bog dragi zna koliko vremena. A ima stvarno finog mesa u mesnicama, ali je i cijena sad paprena.alemsa je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:29Pa imas i dobrih realno, ovi u SA imaju finog izbora sto se tice hrane. Onaj sah-mat je bolji (licno misljenje), nego bilo koji Mc. Ili onaj doner kod Kurte. U Usa je fast food kvalifikovan kao poor-people's food, i vecina je smece osim Chick-fil-A, oni koriste kvalitetno meso, ovi ostali prodaju plastiku, dok u BiH i u ff je meso dobro. Barem iz mog iskustva dole. Naravno nek jede ko sta hoce i gdje hoce, ovo je vise komentarisanje nego nametanje.Bundesliga je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:09Nit će ljudi prestati jesti brzu hranu jer ima milion fast foodova u državi![]()
Otac
To mozda jos praktikuju jedino oni koji imaju poremecaj u razvoju tkz.Saurman sindrom
Dok god je dobrog zdravlja mene i porodice, Elhamdulillah
Jesi mi još u mahali ili si odletioFoSte95 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 20:48Primače se kraj godine bgm, vrijeme kada se pravi rekapitulacija urađenog te planovi i želje za narednu![]()
Pa dragi moji forumaši kako vama prođe ova 2022?
Meni iskreno nije loša, vratio se treningu, uzelo se auto, neki poslovi se izmjenjali, zaradilo se pofino al se bgm i crnčilo ljetos![]()
A upravo tako zdravlje je pod broj jedan jer bez njega ništa drugo ne možeš ganjati.Derdiyok je napisao/la: ↑30 dec 2022, 21:00Jesi mi još u mahali ili si odletioFoSte95 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 20:48Primače se kraj godine bgm, vrijeme kada se pravi rekapitulacija urađenog te planovi i želje za narednu![]()
Meni iskreno nije loša, vratio se treningu, uzelo se auto, neki poslovi se izmjenjali, zaradilo se pofino al se bgm i crnčilo ljetos![]()
Ja ne znam šta bih ti rekao vala. Što se tiče posla tu i tamo, moglo bi bolje da se ulizujem ali ja nisam taj tip. Mene ubije nepravda i onda sam zaratio sa svima, sam protiv svih iako sam kao neki vođa jednog tima. Najradije bih promjenio posao ali gdjeČekam nešta ne bi li upao na jedan fakultet, ali to ćeš pitati kada bude kraj 2023. abd
Što se tiče ljubavnog života, tu sam negdje na granici sa Maršal mode-om. Nešta započnem pa stanem onda, nije mi to to, nemam volje ni živaca na milion strana, postao sam sebičan, samo gledam na sebe, a godine odoše. Ako ne nađem uskoro šta u Pazaru mogu komotno skočiti sa Memićevog mosta jer nije duboko
Jedino pozitivno što sam se kutarisao Golfa i što sam iskoristio godišnji da obletim do Bg-a i Sandžaka. Uzeo ga na silu, i džaba ti je, kad ti auto ne legne na prvu nije to to
Na kraju krajeva edindzeko je upravu. Sve je dobro dok je porodica živa i zdrava. Sve bude i prođe, ali eto, " Čovjek ti je, Foste, teški hajvan. I ono malo duše što ima, šejtan mu je dao da mu bude teže"
Nego, šta li ono malo legende radi ? Jel živo ?
Konto se podebljao, mnogo putovanja, mnogo odrađenih pripadnica ljepseg pola...
sta bih ti rekao na nekom privatnom nivou ocajno , sto se tice poslovna promjenio dva posla u ovoj godini , uzeo fabiju ljutu masinu 2013 godiste prije dva mjeseca, trosim kesh na sebe jer nemam male sa kojom bi se skrasio , jer su mi draze sjebane u glavu nego normalne i et , uzelo se dosta dobrih stvari, napilo se dosta i sto imam osjecaj da od svih ova je najbrze proslaFoSte95 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 20:48Primače se kraj godine bgm, vrijeme kada se pravi rekapitulacija urađenog te planovi i želje za narednu![]()
Ekstra godina, promjenio posao iako ni na starom nije bilo loše ali sam našao dosta bolji. I svašta još na poslovnom planu se dešavalo dobrog.FoSte95 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 20:48Primače se kraj godine bgm, vrijeme kada se pravi rekapitulacija urađenog te planovi i želje za narednu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.