Vjerovatno je to stiklirano na ljeto za Tielemansa i vjerujem da ce doci for free.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 dec 2022, 21:27Mudryk-u je dovoljna jedna povreda da se raspadne na vecem nivou.
Joao Felix je primamljiv transfer ali ja bih radije nekog korpulentnijeg. Potreban nam je atleta u napadu. Daj za Ivan Toney-a 50-60 miliona.
Ali hajmo bataliti to na minut, pozicija DM-a je najveci prioritet za ljeto. Declan Rice bi se trebao po hitnom postupku dovesti.
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Daj da mi uzmemo Mudryka a za ostalo cemo lakoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 dec 2022, 21:27Mudryk-u je dovoljna jedna povreda da se raspadne na vecem nivou.
Joao Felix je primamljiv transfer ali ja bih radije nekog korpulentnijeg. Potreban nam je atleta u napadu. Daj za Ivan Toney-a 50-60 miliona.
Ali hajmo bataliti to na minut, pozicija DM-a je najveci prioritet za ljeto. Declan Rice bi se trebao po hitnom postupku dovesti.

Na ljeto ce se svakako trositi neka se isprse za Judea

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Iskreno, mogu samo da se nadam

Cini mi se da su onda iz Katara javljali da je prognoza mart. Mislim da se na ovo medicinsko osoblje moze vise racunati, tj prognoze su bile nekako tacne, a i brzo su se oporavljali igraci. Barem meni tako izgleda gledajuci zadnjih 10-ak godina.
Ne znam ko si druze, ali sretno i uzivaj

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Toney je meni savršen rotacioni igrač, koji može igrati i prvu postavu ako treba, i biti na klupi. Kad god ga gledam bio je silaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 dec 2022, 21:27Mudryk-u je dovoljna jedna povreda da se raspadne na vecem nivou.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ova saga sa Mudrikom će se razvući do kraja prelaznog roka. Mislim da Šahtar neće popustiti ni milimetar zbog sve ove pompe koja se digla. Da sam na Eduovom mjestu, odustao bih od transfera i okrenuo se drugoj opciji.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma sta ce odustajati ,daj im sta traze ( a ne traze sigurno puno vise od onoga sto su nasi ponudili)daj tih jos 20-ak miliona koliko traze zavrsi to i vozi dalje

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Balogun večeras 2 gola za Reims
A evo i Nuno zabi jedan za Marseille protiv Toulousea
I da, moj život je toliko očajan da sam gledao obe tekme uživo.
A evo i Nuno zabi jedan za Marseille protiv Toulousea
I da, moj život je toliko očajan da sam gledao obe tekme uživo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ne volim ucjenjivanje takve vrste općenito u životu, gdje vidiš da je neko zainteresovan za nešto i ti onda nabijaš neke sulude cifre. Ako se ne riješi kroz par dana, postaje mučenje a i nije nam u interesu. Mada sam pročitao jutros navodno da su se dogovorili, neko je tvitao pa poslije izbrisao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Balon 10 golova u Francuskoj. Dakle imat cemo najjaci roster CF-a u ligi sljedece sezone. Imas startera Jesus, i dvojicu vrlo dobrih izmjena, jokera kako hoces.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Yebaji ga i Lacazet u francuskoj ligi ima 10golova i 4 asistencije ,a kod nas prosle god zabio 4 gola u ligiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:41Balon 10 golova u Francuskoj. Dakle imat cemo najjaci roster CF-a u ligi sljedece sezone. Imas startera Jesus, i dvojicu vrlo dobrih izmjena, jokera kako hoces.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Balonu je samo 21, Lille za onog Jonathan Davida trazi 45-50 miliona.topnik1 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:42Yebaji ga i Lacazet u francuskoj ligi ima 10golova i 4 asistencije ,a kod nas prosle god zabio 4 gola u ligiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:41Balon 10 golova u Francuskoj. Dakle imat cemo najjaci roster CF-a u ligi sljedece sezone. Imas startera Jesus, i dvojicu vrlo dobrih izmjena, jokera kako hoces.![]()
Sljedece sezone ces imati dvojicu napadaca na klupi koji mozda vrijede oko 35-45 miliona.
⚜️~⚜️~⚜️
To svakako stoji jos i vinjenica da je trziste sto se tice napadaca jako oskudno nije na odmet imati dva mlada i dobra igraca u rotaciji uz to jos Nketiah moze pokriti i krilne pozicije .DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:45Balonu je samo 21, Lille za onog Jonathan Davida trazi 45-50 miliona.topnik1 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:42Yebaji ga i Lacazet u francuskoj ligi ima 10golova i 4 asistencije ,a kod nas prosle god zabio 4 gola u ligiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:41Balon 10 golova u Francuskoj. Dakle imat cemo najjaci roster CF-a u ligi sljedece sezone. Imas startera Jesus, i dvojicu vrlo dobrih izmjena, jokera kako hoces.![]()
Sljedece sezone ces imati dvojicu napadaca na klupi koji mozda vrijede oko 35-45 miliona.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A sto De Zerbi nahvali ovog Mudryka kaze buduci Balon dor haha
Sada kad nam ga Sahtjor jos zakajmaci
Sada kad nam ga Sahtjor jos zakajmaci
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Šahtar je bezobrazan. Trebate se povući i sačekati ljeto, tada će se spustiti na zemlju i shvatiti da neće nikog napraviti budalom, a s obzirom na krizu biće vjerovatno dostupan za dosta pristupačniju cijenu. Kao Liverpool sa Gakpom. Tome dodati i to da je momak već odredio svoju sudbinu ka Arsenalu, on je najmanji problem.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo je jedino sto sam pogledao od njega i odlucio sam da ga vrijedi dovesti.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Tetovaza na vratu je jak indikator da je persona bilde
Pozdrav ekipa,
Vidim pise se o mogucem dolasku Benzeme…mislienje?
Smatram ukoliko stigne sad na zimu da bi prvo mjesto trebalo biti izgledno
Vidim pise se o mogucem dolasku Benzeme…mislienje?
Smatram ukoliko stigne sad na zimu da bi prvo mjesto trebalo biti izgledno
- Marsal
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.