Jesam li ja protiv kluba ako me zanimaju rezultati i ono sto se radi ili ti i takvi kao ti kojeg ne zanimaju rezultati nego ko radi?leo1946 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:43napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:05Kako ih je glupaca kupila u par minuta videa, fascinanto. Cuj trebamo pustit Mirzu pa onda pljuvat, kume da je Murinjo, ono iz 2011. mu se ne prasta. A nije Murinjo. Bosnjo fkt nema stav i neke principe, da Mirza dobije prve dvije, parole bi mu pisali.
Da mozda i Radovana vratimo za psihologa, mozda se popravio u zatvoru, ne treba unaprijed pljuvat nikog, a?![]()
ne intersuje me nijedan rezultat dokle god su ovi ljudi u klubu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve mi znamo.
Principi majstore, principi. To sto ti dozvoljavas da te guze ovi influenseri kojima je na pameti fk sarajevo ko meni modrica maksima, to je tvoj problemcookiech je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:46Jesam li ja protiv kluba ako me zanimaju rezultati i ono sto se radi ili ti i takvi kao ti kojeg ne zanimaju rezultati nego ko radi?leo1946 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:43napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:05
Kako ih je glupaca kupila u par minuta videa, fascinanto. Cuj trebamo pustit Mirzu pa onda pljuvat, kume da je Murinjo, ono iz 2011. mu se ne prasta. A nije Murinjo. Bosnjo fkt nema stav i neke principe, da Mirza dobije prve dvije, parole bi mu pisali.
Da mozda i Radovana vratimo za psihologa, mozda se popravio u zatvoru, ne treba unaprijed pljuvat nikog, a?![]()
ne intersuje me nijedan rezultat dokle god su ovi ljudi u klubu
1946-1987
Bolji je igrač od Tomaševića, što jest jest.
Sta kaze neko vidjecemo vas nakon 4 vezane pobjede... Samo cu reci daj Boze da Mirza do kraja mandata uveze dvije a ne 4 pobjede.
You are someone else I am still right here
Moj jedini problem je to sto Sarajevo ne pravi ocekivane rezultate, moja zelja je uspjeh Sarajeva i dobra igra na terenu a to da cu zeljeti poraz da bi bilo na kraju "e jesam vam rekao" nikad se nece desit. Ako ce Sarajevo napraviti dobre rezultate, sto se mene tice neka ona ubleha ostane kao direktorica dozivotno
Ako su ti principi ispred uspjeha kluba, ti si nikakav navijac
Sve mi znamo.
- ElCartel11
- Kontakt:
E hoce se repka usreciti. Mislim kao covjeka ga gotivim stvarno, ali kao trener je ostao u 2000 i to danas neprolazi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- belosevic23
- Kontakt:
Zna li neko koliko je koštao novi stadion u Loznici kapaciteta 8500 mjesta, ne mogu nigdje da nadjem cifru. Zar je moguce da grad i klub poput Sarajeva ne moze sebi priustiti jedan ovakav stadion. Nama veci i ne treba.
-
- Kontakt:
Kvazi legende,cickovo ulje,Ajlah ocima ne mogu gledat,medjutim postoji neki visi prioritet a to je Sarajevo,znaju HZ to bolje od mene,sta god odluce podrzavam ali danas nije lako naci ziranta a ne nekog da ulaze pare u BH fudbal. Tesko je bit racionalan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kapacitet: 8.067 mestabelosevic23 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:02Zna li neko koliko je koštao novi stadion u Loznici kapaciteta 8500 mjesta, ne mogu nigdje da nadjem cifru. Zar je moguce da grad i klub poput Sarajeva ne moze sebi priustiti jedan ovakav stadion. Nama veci i ne treba.
Kategorizacija: UEFA 4 standard
Rok za završetak radova: februar 2023.
Bruto površina: 26.888 metara kvadratnih
Tribine: 4, sve su pokrivene
Glavni teren: Kombinacija prave i veštačke trave
Broj parking mesta: 265
Cena: $36M
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mozel neko postavit ovo sto je direktorica odgovarala na pitanja navijaca
- JavierBosnia
- Kontakt:
Srđan Mandić: "Tartan staza je potpuno uništena, morat će se tražiti rješenje u vidu nekog ili tepiha ili umjetna trava ili nešto da se dovede u red."
U sustini ostalo kaze da je omladinskom pogonu je uplaceno 100.000 KM i da ce jos 100.000 KM biti uplacena naredne godine i da su 550.000 KM dali u teren i da se to mora racunati kao pomoć klubu i da će tartan stazu oni srediti kako skontah. Kaze da skoro milion KM oni daju kroz pomoc, kroz odrzavanje stadiona i sl
U sustini ostalo kaze da je omladinskom pogonu je uplaceno 100.000 KM i da ce jos 100.000 KM biti uplacena naredne godine i da su 550.000 KM dali u teren i da se to mora racunati kao pomoć klubu i da će tartan stazu oni srediti kako skontah. Kaze da skoro milion KM oni daju kroz pomoc, kroz odrzavanje stadiona i sl
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Evo Mandić na TV SA objasnio oko stadiona. Mi smo postali smijurija od Kluba.
Sad bi naši kao da raskinu ugovor koji smo MI tražili, sastavljali i slavili do neba!
Strasno!
Sad bi naši kao da raskinu ugovor koji smo MI tražili, sastavljali i slavili do neba!
Strasno!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne može se računati jer to nije vlasništvo FK Sarajevo, oni ulažu u stadion koji je u njihovom posjedu kao što bi uložili u neku instituciju, zgradu i slično.JavierBosnia je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:33Srđan Mandić: "Tartan staza je potpuno uništena, morat će se tražiti rješenje u vidu nekog ili tepiha ili umjetna trava ili nešto da se dovede u red."
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kako su nesposobna vlast, dobro su i to uspjeliJavierBosnia je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:33Srđan Mandić: "Tartan staza je potpuno uništena, morat će se tražiti rješenje u vidu nekog ili tepiha ili umjetna trava ili nešto da se dovede u red."
SAZNAJEMO: Član UO FK Sarajevo podnio ostavku
FK Sarajevo trenutno radi na obnovi igračkog kadra i konsolidovanju poslovanja kluba.
Bordo tim je imao godinu za zaborav, a u Titovoj 38b se nadaju boljim izdanjima u proljetnom dijelu sezone.
Ipak, kako saznajemo, jedan od članova Upravnog odbora podnio je ostavku na svoju funkciju.
Hajrudin Kapetanović više neće biti član klupskog rukovodstva. Razlog za to je, kako nezvanično saznajemo, neslaganje sa određenim odlukama unutar kluba. Ostavku je, kako nam naš izvor tvrdi, podnio prije više od dvije sedmice.
Pokušali smo dobiti potvrdu ove vijesti, ali se Kapetanović nije javljao na naše pozive.
Inače, Kapetanović je angažiran oko Bordo kluba već duže od deceniju, što kao član struktura kluba, ali i kao zastupnik kluba u mnogim pravnim procesima.
FK Sarajevo trenutno radi na obnovi igračkog kadra i konsolidovanju poslovanja kluba.
Bordo tim je imao godinu za zaborav, a u Titovoj 38b se nadaju boljim izdanjima u proljetnom dijelu sezone.
Ipak, kako saznajemo, jedan od članova Upravnog odbora podnio je ostavku na svoju funkciju.
Hajrudin Kapetanović više neće biti član klupskog rukovodstva. Razlog za to je, kako nezvanično saznajemo, neslaganje sa određenim odlukama unutar kluba. Ostavku je, kako nam naš izvor tvrdi, podnio prije više od dvije sedmice.
Pokušali smo dobiti potvrdu ove vijesti, ali se Kapetanović nije javljao na naše pozive.
Inače, Kapetanović je angažiran oko Bordo kluba već duže od deceniju, što kao član struktura kluba, ali i kao zastupnik kluba u mnogim pravnim procesima.
"Prije dvije sedmice"...znaci kad su kosicu postavili za trenera. Pametan.Zukanovic je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:42SAZNAJEMO: Član UO FK Sarajevo podnio ostavku
Šteta što nam bas sad dolazi ovaj Bazilac iz Zalgirisa, jos jedan odlican igrac koji ce biti protrosen kod nas.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
zbog neslaganjabrojjedan je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:54"Prije dvije sedmice"...znaci kad su kosicu postavili za trenera. Pametan.Zukanovic je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:42SAZNAJEMO: Član UO FK Sarajevo podnio ostavku
steta jedini covjek koji je imao nasu podrsku
sad ce neka iz skf da uleti il i to preuzima Aylah
Naravno jer ugovor taj sto je Sabra i kompanija zajedno sa Mandicem potpisala je stetan za klub, Ajla je sinoc objasnila.
Pitanje oko stadiona premotaj na 39:00
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 30 dec 2022, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO