Nema glupljeg lika u Bosni. Ne znam što ga SDP trpi, bukvalno je frajer glup ko quracbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 10:25Ovo što je Nikšić izjavio treba ga javno objesiti
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jes ako si niko i nista, logicno da ako si slab izvodjac neces neke pare uzimati. Jala je najstrimovaniji izvodjac na spotifyju na Balkanu. Znaci sta je Drake gore, ovaj je ovdje. Pa ti vidi je li laz. Ne uzima milione, ali uzima jako dobre pare.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jbt Asim Bajrić vozi Panameru a sin novu BMW 7-icu, a da Jala nema za Ferrarija 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Inače u Dubaiju ne hapse šta li ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 01:10Ljudima u crnom iz centra svijeta (čitaj Amerike) zasigurno je zasmetalo što je postao jedan od najpoznatijih ljudi na svijetu i kakav influence ima na sve, vjerujem da će mu napakovat nešto, da je bio pametan pa ostao u Dubaiju do kraja života
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako kojim slučajem izgube vlast za 4 godine, on će biti glavni krivac. Frajer nije kapacitet ni za opštinsko vijeće ne znam ko ga gura višeBrokula je napisao/la: ↑30 dec 2022, 10:51Nema glupljeg lika u Bosni. Ne znam što ga SDP trpi, bukvalno je frajer glup ko quracbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 10:25Ovo što je Nikšić izjavio treba ga javno objesiti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Samo jedna bitna napomena: Nikšić je iz Konjica, te se on ne može ni kandidovati za opštinsko vijeće, nego samo za gradsko.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:11Ako kojim slučajem izgube vlast za 4 godine, on će biti glavni krivac. Frajer nije kapacitet ni za opštinsko vijeće ne znam ko ga gura višeBrokula je napisao/la: ↑30 dec 2022, 10:51Nema glupljeg lika u Bosni. Ne znam što ga SDP trpi, bukvalno je frajer glup ko quracbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 10:25Ovo što je Nikšić izjavio treba ga javno objesiti

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ali pazi recenice i teorije, uhapsen jer je zasmetao jer ima takav influence. Pa sto ne hapse onda sve druge influencere jace od njega, a ima ih na bacanje?bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:07Inače u Dubaiju ne hapse šta li ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 01:10Ljudima u crnom iz centra svijeta (čitaj Amerike) zasigurno je zasmetalo što je postao jedan od najpoznatijih ljudi na svijetu i kakav influence ima na sve, vjerujem da će mu napakovat nešto, da je bio pametan pa ostao u Dubaiju do kraja života
Znalo se od ranije da je pobjegao u Rumuniju zbog labavijih zakona, sam priznao. Znaci radio sto je zabranjeno, nema drugi razlog.
-
- Kontakt:
Justin je napisao/la: ↑30 dec 2022, 01:04Krem stapici na akciji u Bingu.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 dec 2022, 23:32U petak se završava tender za bazu , jedva čekam da vidim šta će biti![]()
![]()

Hvala brate .

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nit branim Tatea nit ga plaho pratim ali teško da ima jacih influsensera od njeg u ovom momentu. Mozda ima praćenijih ali utjecaj koji on ima na milione mladih je nevjerovatan
#Punoljetstvo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jeste, sigurno da ima neki jači influencer od njega, koju god platformu otvoriš vidjet ćeš njega, najviše googlean čovjek planete
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Znam Jalu čitav život, ne lično ali smo praktično komšije i upoznat sam sa njegovom pojavom cijeli život. Privatno je isti kao i prije ove popularnosti. Normala lik za kojeg su svi složni po pitanju boldiranog iz tvog posta tako da su te priče o njemu neutemeljene i glupe. Što se već ne može reći za njegovog kompanjona.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Hapse li u Dubaiju ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:30Jeste, sigurno da ima neki jači influencer od njega, koju god platformu otvoriš vidjet ćeš njega, najviše googlean čovjek planete
Baboedinglupan
-
- Kontakt:
Apsolutno , Buba je jedan kreten debeli odvratniArvid je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:41Znam Jalu čitav život, ne lično ali smo praktično komšije i upoznat sam sa njegovom pojavom cijeli život. Privatno je isti kao i prije ove popularnosti. Normala lik za kojeg su svi složni po pitanju boldiranog iz tvog posta tako da su te priče o njemu neutemeljene i glupe. Što se već ne može reći za njegovog kompanjona.

Jala kod druga mehaničara kad god dođe 150-200 KM na kafu da , kulturno se sa svima pozdravi i priupita . Ni sekunde nafuran .
Još kad bi ovaj kreten kako nestao po rumunjskim zatvorima bilo bi super 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja bih uzeo 13ku, 12 Pro mi je zadnja opcija tu. 13 Pro idealan al ako ti je preskup, neces se ni sa 13kom pokajati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
hapse naravno nisu do prije nekoliko godina do tada je Dubai bio meka i medina za kriminalce al otkako su potpisali ugovore sa europolom, interpolom i DEA ni tamo vise kriminalci nisu sigurni pa europol je uhapsio gacanina a ne Dubai policijabombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:43Hapse li u Dubaiju ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:30Jeste, sigurno da ima neki jači influencer od njega, koju god platformu otvoriš vidjet ćeš njega, najviše googlean čovjek planete

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma koji li si tiArvid je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:41Znam Jalu čitav život, ne lično ali smo praktično komšije i upoznat sam sa njegovom pojavom cijeli život. Privatno je isti kao i prije ove popularnosti. Normala lik za kojeg su svi složni po pitanju boldiranog iz tvog posta tako da su te priče o njemu neutemeljene i glupe. Što se već ne može reći za njegovog kompanjona.

Prosjek je 3 centa po streamu, top izvodjaci imaju do 5 centi. Ne ulazim u to da li lik ima para ili ne, vjerovatno da ima, ali od spotify ne uzima neke pare.Finn je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:03Jes ako si niko i nista, logicno da ako si slab izvodjac neces neke pare uzimati. Jala je najstrimovaniji izvodjac na spotifyju na Balkanu. Znaci sta je Drake gore, ovaj je ovdje. Pa ti vidi je li laz. Ne uzima milione, ali uzima jako dobre pare.

Amerikanac sve zna
U sve se razumije
Eto ti znas koliko Jala zaradjuje
Ne budi ljubomoran i zavidan
U sve se razumije
Eto ti znas koliko Jala zaradjuje
Ne budi ljubomoran i zavidan
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 8 gostiju.