Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 26 maj 2009, 11:09

Virtu4l je napisao/la:Iduce godine cete nas ponovo ovako gledati:

slika

;)
jes to pitao vidovitu dzemilu ili joj ti krades posao :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 26 maj 2009, 11:16

Virtu4l je napisao/la:Iduce godine cete nas ponovo ovako gledati:

slika

;)
Strasno volim ove "navijace" koji se vise zabave oko naseg omiljenog kluba, nego "svog". A vec je i vrijeme da priznate da ste vi svi u tajnosti najveci simpatizeri Liverpoola, ko prizna pola mu se doda :mrgreen: :mrgreen:

Ipak je Liverpool bio i ostao institucija za male plave ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2009, 12:06

'ajde sta se odmah palite k'o zippo, malo pozitivnog rivaliteta nije na odmet. Gledate nas s' ledja, pa sta? Eto barem sada necete igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, igraci ce Vam malo duze ostati na odmoru... ima jos pozitivnih stvari, o tom' po tom' ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 26 maj 2009, 13:15

Virtu4l je napisao/la:'ajde sta se odmah palite k'o zippo, malo pozitivnog rivaliteta nije na odmet. Gledate nas s' ledja, pa sta? Eto barem sada necete igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, igraci ce Vam malo duze ostati na odmoru... ima jos pozitivnih stvari, o tom' po tom' ;)
Hajd mi svega ti reci po cemu to FCL gleda u ledja Chelskiju ?
Po broju titula EP ?
Po broju titula LP ?
Po broju titula u uefa kupu ?

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 maj 2009, 13:29

TheScouser je napisao/la: A vec je i vrijeme da priznate da ste vi svi u tajnosti najveci simpatizeri Liverpoola, ko prizna pola mu se doda :mrgreen: :mrgreen:
Ja priznajem da sam simpatizer Liverpoola, ali sam naravno navijac ManUa. Gotivim sve engleske klubove, njihovu reprezentaciju, zemlju uopste. Tamo je fudbal bukvalno kao religija. Najbolji i najkulturniji navijaci na svijetu (nakon brojnih nemilih događaja u proslosti). U svakom takmicenju ih podrzavam. Izuzetak je bila ova sezona, kada sam stvarno prizeljkivao finale LP ManU - Barcelona. Ali ima vremena da opet gledam All English Final.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2009, 13:32

LFCBiH je napisao/la:Hajd mi svega ti reci po cemu to FCL gleda u ledja Chelskiju ?
Po broju titula EP ?
Po broju titula LP ?
Po broju titula u uefa kupu ?
Ma govorim o periodu od kada smo mi kolonizirani od strane Rusije :P
TheScouser je napisao/la: Strasno volim ove "navijace" koji se vise zabave oko naseg omiljenog kluba, nego "svog". A vec je i vrijeme da priznate da ste vi svi u tajnosti najveci simpatizeri Liverpoola, ko prizna pola mu se doda :mrgreen: :mrgreen:
Ma kod ovih mojih sve po starom, opet ce pokupovati pola Evrope, opet osvojiti 2-3 EPL za redom... k'o u stara dobra vremena ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 26 maj 2009, 14:18

Trasimaco je napisao/la:Ja priznajem da sam simpatizer Liverpoola, ali sam naravno navijac ManUa. Gotivim sve engleske klubove, njihovu reprezentaciju, zemlju uopste. Tamo je fudbal bukvalno kao religija. Najbolji i najkulturniji navijaci na svijetu (nakon brojnih nemilih događaja u proslosti). U svakom takmicenju ih podrzavam. Izuzetak je bila ova sezona, kada sam stvarno prizeljkivao finale LP ManU - Barcelona. Ali ima vremena da opet gledam All English Final.
Nisam mislio na tebe drug, al' nema veze, sve 'dure ;)
Virtu4l je napisao/la:Ma govorim o periodu od kada smo mi kolonizirani od strane Rusije :P

Ma kod ovih mojih sve po starom, opet ce pokupovati pola Evrope, opet osvojiti 2-3 EPL za redom... k'o u stara dobra vremena ;)
Tako vam je bilo i ove prosle-tekuce sezone pa smo vas razbili k'o beba zvecku, jes' dobro si, k'o u stara dobra vremena davnih 50-ih proslog vijeka :lol: :lol:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 26 maj 2009, 14:27

Kad je Liverpool osvojio zadnju titulu, kad zadnji trofej....

;) Puno pozdrava od Branislava Ivanovica

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 26 maj 2009, 15:05

trebevic je napisao/la:Kad je Liverpool osvojio zadnju titulu, kad zadnji trofej....

Hhahahahahhahahhahahhahahhahaa
Pa koliko ih imate u vitrinama ? Pokrij se dijete usima po glavi i ne laprdaj gluposti .....

Virtual to se za tebe fudbal u engleskoj igra odkad su vas rusi kolonizirali ?

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 maj 2009, 15:32

trebevic je napisao/la:Kad je Liverpool osvojio zadnju titulu, kad zadnji trofej....

To uopce nije smijesno, smijesan je abramovich...
A Ivanoviću svaka čast, igračina je, zato i jeste više na klupi nego što igra...
I svaka dalja rasprava je suvišna, zaista jeste... :mrgreen: :mrgreen:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 26 maj 2009, 15:46

Sta vi imate sta reci za chelsea i abramovicha? Pa ako i vas kupe kakvi seici,biti cete isti kao i oni. I vi razisljate kao i navijaci chelsea-ja. Oni su "kupili" titule...vi takodjer non-stop govorite treba para,para,para...pa i vi to pokusavate uraditi. Sto od Dossene,Babela,Arbeloe....ne naprave igracine? Zato sto oni to neznaju. Prije 3 mjeseca gotovo svi ste bili za otkaz Beniteza,a sad ga velicate kao da je neko velicanstvo. .ebes trenera koji priznaje da u ekipi samo 2 igraca vrijede. Bas ce obradovati druge igrace svog tima s tim.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 26 maj 2009, 16:08

majestic je napisao/la:Sta vi imate sta reci za chelsea i abramovicha? Pa ako i vas kupe kakvi seici,biti cete isti kao i oni. I vi razisljate kao i navijaci chelsea-ja. Oni su "kupili" titule...vi takodjer non-stop govorite treba para,para,para...pa i vi to pokusavate uraditi. Sto od Dossene,Babela,Arbeloe....ne naprave igracine? Zato sto oni to neznaju. Prije 3 mjeseca gotovo svi ste bili za otkaz Beniteza,a sad ga velicate kao da je neko velicanstvo. .ebes trenera koji priznaje da u ekipi samo 2 igraca vrijede. Bas ce obradovati druge igrace svog tima s tim.
Pa normalno da moramo razmisljati u tom pravcu kad je konkurencija tkava cisto posteno ..
A sto se tice Rafe tu grijesis jer u svakom poslu pa tako i trenerskom postoje dobre i lose kritike sve zavisno od rezultata ......

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 16:41

Čelzi ni za 30 godina neće imati trofeja kao Liverpool. Misle da novcem mogu kupiti sve.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 26 maj 2009, 18:59

Eto gledaj malkice i pari oci hahaha :)

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2600795/

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 26 maj 2009, 19:38

TheScouser je napisao/la:

strasan klip KAKAV IGRAC 8-)
Steven GERRARD

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 20:04

TheScouser je napisao/la:

Odličan klip. Genije od igrača.
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 26 maj 2009, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2009, 20:05

Najbolji napadac trenutno ^^
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 maj 2009, 20:49

Liverpool and England footballer Steven Gerrard has hinted at a future acting career after he retires from the game, including a wish to play James Bond on the big screen.

The midfielder told journalists at the Cannes film festival he could "follow in the footsteps" of Eric Cantona and Zinedine Zidane by moving into cinema.

"Who knows? I'm getting old as a footballer now, coming up to 29, maybe in years to come I'll go down that road," he told CNN.

When asked what genre he could see himself in, the Liverpool captain responded that he would "like to go down the Bond route, the all action hero type role," with wife Alex Curran as his Bond girl.

Gerrard is in Cannes to support the directors of British comedy Charles Noades RIP, who are close personal friends.

He said he was "laughing all the way through" the film at a preview screening and explained his trip to Cannes would go someway to returning the favour to his friends for watching him turn out for the Reds and the Three Lions.

Manchester United legend Cantona can next be seen in Ken Loach's Looking for Eric, while French icon Zidane starred in Zidane: A 21st Century Portrait.

e zamislite za par godina na TVu reklama...promocija filma stevena gerrarda....a tamo rafa producent... :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 27 maj 2009, 12:25

Aston Villa boss Martin O’Neil has admitted he would have to be open to selling midfielder Gareth Barry, who has been strongly linked with a move to Liverpool for two years.

Barry has one year remaining on his contract at Villa Park, after eleven years of service to the Birmingham club, but is thought to still be a top-target of Rafa Benitez’s, despite the Spaniard failing to capture his signature last summer.

And now O’Neil says he may have to be forced to let Barry go if a better offer comes along for the England international.

“We would like him to stay but we understand that he’s been at the club for 11 years,” O’Neill told the BBC.

“If someone came in with the offer of the Champions League, then that’s something that we would look at.”

E ovo bi bilo fantasticno nadam se da ce Bary konacno doci na Anfield !

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 27 maj 2009, 12:37

Ryan Babel has been told he can leave Liverpool.

Babel's agent, Winnie Haatrecht, has been told by Rafael Benitez he is free to talk to other clubs when the transfer window re-opens. The Reds will hope to get back most of the £11m they spent on Babel in 2007.

Ako vec decko nece igrati bolje je onda da i ode iz kluba...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.