Male su sanse za to-A- je napisao/la:Ljudi hoce li se zvanicno biti pustena nova tribina na pocetku starta lige???

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Male su sanse za to-A- je napisao/la:Ljudi hoce li se zvanicno biti pustena nova tribina na pocetku starta lige???
Mozda prave jos jedan teniski teren ili jos jedan dramar.brazzo je napisao/la:Je li neko od vas primijetio da se radi nešto oko stadiona NK Tuzla u Slavinovićima (Luke) iskopali su i izravnali jednu stranu e sad da li će tu možda (u što čisto sumnjam se napraviti tribina) ili se radi prilaz ili parking moždaAko je neko upoznat sa ovim neka odgovori.
nece..tek je iz budzeta za ovu godinu izdvojeno 1,6 MKM za zavrsetak tribine...nazalost-A- je napisao/la:Ljudi hoce li se zvanicno biti pustena nova tribina na pocetku starta lige???
Mujkić, Nikolić, Raca, Jogunčić, Halilović, Murselović, Bošnjak, Zoletić, Bekić, Mujić, Ćehajić. Igrali su: Divković, Aljukić, Okanović, Gavarić i Malkić.SaLL/ihovic je napisao/la:izgleda da je Sloboda dobro odigrala ...znal ko sastav koji je bio
HvalaNYKnicks Fan je napisao/la:Mujkić, Nikolić, Raca, Jogunčić, Halilović, Murselović, Bošnjak, Zoletić, Bekić, Mujić, Ćehajić. Igrali su: Divković, Aljukić, Okanović, Gavarić i Malkić.SaLL/ihovic je napisao/la:izgleda da je Sloboda dobro odigrala ...znal ko sastav koji je bio
Eto nek ces ti meni reci da pisem nebulozeFrankovski je napisao/la:nebuloze pises, zvijezda je 70% losija nego u jesenas i ovo nije nikakvo mjerilo, cak sta vise malo ste golova daliguber90 je napisao/la:Ja sam morao par puta da procitam rezultat, neka smo i mi dali 3 gola nekoj ozbiljnijoj ekipi, a ako se po jutru dan poznaje mogla bi ovo biti dobra polusezona
.
e jesi pametan svaka ti castpadobranac1978 je napisao/la:ne mogu dvojica neregularnih biti u timu pa se mijenjaju
padobranac1978 je napisao/la:ne mogu dvojica neregularnih biti u timu pa se mijenjaju
Od slijedece sezone izgleda da ce moci biti dva neregularna u timu i jedan na klupi!SaLL/ihovic je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:ne mogu dvojica neregularnih biti u timu pa se mijenjaju![]()
![]()
dobra ti ta sala
nema odstete,oni to regulisu sa vama preko ovih sumnjivih igracaProbisvjet je napisao/la:Od slijedece sezone izgleda da ce moci biti dva neregularna u timu i jedan na klupi!SaLL/ihovic je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:ne mogu dvojica neregularnih biti u timu pa se mijenjaju![]()
![]()
dobra ti ta sala
Kada ce biti isplata Slobodi za odstetu sto nismo igrali euroligu? Spor je dobiven na sudu.
Ili ce biti kompenzacija da se nama stelne dva tri puta u euro-kupove. Ni to nije lose!
hocel ti biti drago ili ces na kraju postati sretan umjesto sreto?SRETO je napisao/la:Ma vi ispadate garant!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.