FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Sve isto, strucni stab i sve ostalo...opstinske i kantonalne lige..
Ja to tako gledam..pa kako ko hoce nek tumaci.
Nije Eldin neko zvucno pojacanje. Izgubio je mjesto u Slogi Doboj ali je momak srčan i hrabar sigurni će dati sve od sebe i možda i iskoristi priliku. Što mu svakako želim.
To važi za Mensura D.Ostali su OK.Pozitivanstav je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:28Sve isto, strucni stab i sve ostalo...opstinske i kantonalne lige..
DOBRO JE, IPAK SMO ŽIVI .
Nekako mi balja nije jasno da u štabu nema Tarana. Jel to zaista došlo do razlaza sa njim il je nešto drugo u pitanju.
Hrkac je igračima ali kod nas je po uzoru na Barisica glumio povrede I takvi nam ne trebaju. A Hrkac ako ode u Velez il neko drugi klub sigurno će prograti. Nažalost kod nas nema pritiska sa tribina.
-
- Kontakt:
Kako posijao, tako pozeo, ne bih plaho iznosio na forumu,ako dobije i pjetlice da vodi treba da se zahvali Azmiru.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Nije tacno da nije smio ili htio zbog licenci da skloni jos nekog, onoga koga je trebao skloniti sklonio je..Sve jedan trener kod nas u klubu ima licencu tako da moze doci bilo ko na necije mjesto ..Ako moze obrazlozenje zasto mislis da Milenko nema reference da vodi klub u premijer ligi. Pomocnici su tu svakako da pomognu Milenku. Milenko je covjek koji zasluzuje nase povjerenje, treba mu dati vremena i prostora, ispratiti pojacanjima , ja garantujem da nece biti losiji od dosadasnjih trenera koji su promarsirali kroz nas klub.
U pitanju je Pro licenca, a postoji jedan koji je radio protiv Azmira na izborima i koji ce s Taranom pod ruku cim Azmir pronađe manje bolno rjesenje.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 dec 2022, 09:50Nije tacno da nije smio ili htio zbog licenci da skloni jos nekog, onoga koga je trebao skloniti sklonio je..Sve jedan trener kod nas u klubu ima licencu tako da moze doci bilo ko na necije mjesto ..Ako moze obrazlozenje zasto mislis da Milenko nema reference da vodi klub u premijer ligi. Pomocnici su tu svakako da pomognu Milenku. Milenko je covjek koji zasluzuje nase povjerenje, treba mu dati vremena i prostora, ispratiti pojacanjima , ja garantujem da nece biti losiji od dosadasnjih trenera koji su promarsirali kroz nas klub.
-
- Kontakt:
Reći da je Mensur D loš izbor može samo reći jako zlonamjerna osoba ili neko ko ima lični animozitet.tuzlac je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:51To važi za Mensura D.Ostali su OK.Pozitivanstav je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:28Sve isto, strucni stab i sve ostalo...opstinske i kantonalne lige..
Deda je preuzimao klub kad je bilo najteže i uvijek ostvarivao zacrtane ciljeve.
Kad je bio upitan ulazak u PL on je preuzeo ekipu i uveo nas.
Uveo je juniore u PL
I na koncu kad je Husref počeo da nas vodi stranputicom i zamalo da nas uvali u g.... opet preuzima Deda i osigurava Evropu.
Je li to malo od njega?
Ovaj Wanderson širi dezinformacije. Sto se tiče licenci za vođenje kluba u PL trenutno u klubu imas mislim bar 5 ljudi.
Tatan nije sklonjen zbog izbora, nego se malo uzdigao. Pomislio da je važniji i od Azmira lično a ovaj to ne trpi.
Pozz raja! Zna li neko ko je pozicije treba pojačati u timu da su prioritet i kolko fali pojačanja od prilike?
Dedić nas nije uveo u pl.Za juniore je dušu dao ,za prvi tim, niti govora, bez ikakve zlobe.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 dec 2022, 20:21Reći da je Mensur D loš izbor može samo reći jako zlonamjerna osoba ili neko ko ima lični animozitet.tuzlac je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:51To važi za Mensura D.Ostali su OK.Pozitivanstav je napisao/la: ↑27 dec 2022, 16:28Sve isto, strucni stab i sve ostalo...opstinske i kantonalne lige..
Deda je preuzimao klub kad je bilo najteže i uvijek ostvarivao zacrtane ciljeve.
Uveo je juniore u PL
I na koncu kad je Husref počeo da nas vodi stranputicom i zamalo da nas uvali u g.... opet preuzima Deda i osigurava Evropu.
Je li to malo od njega?
Ovaj Wanderson širi dezinformacije. Sto se tiče licenci za vođenje kluba u PL trenutno u klubu imas mislim bar 5 ljudi.
Tatan nije sklonjen zbog izbora, nego se malo uzdigao. Pomislio da je važniji i od Azmira lično a ovaj to ne trpi.
Zadnjih 8 kola poslije Musemića ekipu je vodio Selver Ahmetović.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 dec 2022, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dolazi par igraca, intezivno se radi na pojacavnju ekipe..
Jedva čekam prozivku i da se krene raditi.
-
- Kontakt:
Ja zaista ne znam koji ti klub pratiš.tuzlac je napisao/la: ↑28 dec 2022, 21:22Dedić nas nije uveo u pl.Za juniore je dušu dao ,za prvi tim, niti govora, bez ikakve zlobe.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 dec 2022, 20:21Reći da je Mensur D loš izbor može samo reći jako zlonamjerna osoba ili neko ko ima lični animozitet.
Uveo je juniore u PL
Je li to malo od njega?
Mozda su ti misli uz staru ljubav pa se ne sjećaš.
Ovo sto sam naveo gore su činjenice koje se lako mogu provjeriti.
Dedic jeste formalno bio na klupi pri ulasku u PL ali nije se plaho pitao. Azmir je odredivao ko će i šta igrati. Slažem se da Mensur ima domete do pionira a možda ni to. Jednostavno meni izgleda da je promašio profesiju. Možda je kao čovjek dobar.tuzlac je napisao/la: ↑28 dec 2022, 21:22Dedić nas nije uveo u pl.Za juniore je dušu dao ,za prvi tim, niti govora, bez ikakve zlobe.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 dec 2022, 20:21Reći da je Mensur D loš izbor može samo reći jako zlonamjerna osoba ili neko ko ima lični animozitet.
Uveo je juniore u PL
Je li to malo od njega?
Taran je bio od povjerenja e šta se desilo to on zna. Možda je u paketu sa Samirom uklonjena. Koliko je on stručan i to je upitno. Upitna je struka svih trenera uposlenici sve do momenta kad nam počnu izbacivali igrače za prvi tim iz OP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.