English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
James vec sada je upitno kakvu ce karijeru imati odnosno koliko dugu.
Nevjerovatno koliko povreda.
-
- Kontakt:
Šta pričaš ti? Platili onu krampu Nuneza 100 milijuna, imaš i njegov video na ytu, ne znam jesi li upratio.DRHAUSE je napisao/la: ↑27 dec 2022, 19:39Tu se neću složiti, mislim da je Enzo najbolji mladi veznjak na tržištu i 100+ miliona eura je realna cifra. Generacijski talenat.
Liverpul ulaže izuzetno pametno, možda i najpametnije od svih klubova ali imaju ograničen budžet u odnosu na druge velike klubove. Veliki im problem predstavlja i to što Liverpul kao grad nije atraktivan za život poput Madrida, Barselone, Milana, Rima, Pariza, Londona, Minhena itd.
Ne znam sto svake sezone pokusavam nesto s njim na fantasyu, kako iritantan igrac sto se bodova tice.wadethegreat je napisao/la: ↑27 dec 2022, 19:42James vec sada je upitno kakvu ce karijeru imati odnosno koliko dugu.
ETH ce i Shawa gurnuti na stopera samo da frankenstajn ne narusi defanzivni sklad.
Brao.
Bolje i da Shaw kumuje porazu vec da se ona posast razigra u udarnoj.
Brao.
Bolje i da Shaw kumuje porazu vec da se ona posast razigra u udarnoj.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Jel ovo United prvi put igra s ovim napadom?
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Lijep golazzo Uniteda
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rašo podesio nišan.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ko bi rekao da United izgleda bolje bez laznog goata i kancera u blizini kluba.
Liverpool i Benfica peru pare preko transfera..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sto su ponistili gol Forrestu, nisam stigao vidjet?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ofsajd iz drugog pokušaja. Čisto sve. Znam da te to zanima.
Utd fino naprijed. Rashford trenutno cvjeta i sve se pita. Trio u vezi je nevjerovatan. Ovo je prvi put od Fergi ere da imamo kvalitetan vezni red sa jakim igračima na lopti. Brunin pas.

Utd fino naprijed. Rashford trenutno cvjeta i sve se pita. Trio u vezi je nevjerovatan. Ovo je prvi put od Fergi ere da imamo kvalitetan vezni red sa jakim igračima na lopti. Brunin pas.

Offside
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mislio sam da je ruka, al nisam stigao vidjet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Naby Keita vibesDRHAUSE je napisao/la: ↑27 dec 2022, 19:39Tu se neću složiti, mislim da je Enzo najbolji mladi veznjak na tržištu i 100+ miliona eura je realna cifra. Generacijski talenat.
Liverpul ulaže izuzetno pametno, možda i najpametnije od svih klubova ali imaju ograničen budžet u odnosu na druge velike klubove. Veliki im problem predstavlja i to što Liverpul kao grad nije atraktivan za život poput Madrida, Barselone, Milana, Rima, Pariza, Londona, Minhena itd.
Minhen staviti u istu recenicu sa tim ostalim gradovima. 

Mali osvrt na sinocnju tekmu. Unitedovi napadači lakse zabiju sa 20 metara nego u 1 na 1 prilici.
Antony je veci flop I od Pepea I Sancha
Antony je veci flop I od Pepea I Sancha
Kazemiro je mozda bio kupovina u panici, ali zaista nakon prilagdbe izgleda fantasticno i fantasticno se uklopio u ovaj United. Ocekujem da u ostatku sezone eksplodira Ras i Marsijal - sad kad nemaju okove oko vrata (pogotovo ocekujem od Rase) Mogla bi biti ovo fantasticna seznona sa fotofinisem i za prva 4 i za titulu. Vrlo lahko se u borbu za titulu mogu ukljuciti i United i Liverpool + Arsenal, City, i jos tu vrebaju Newcastel i Tot, = moglo bi se destit da se do 35 kola boris za titulu i onda ostanes i bez LP. Mada Arsenal zaista izgleda lijepo i cvrsto i jos uvijek nisu poceli s prosipanjem bodova. i jos zaboravljam Chelsea i oni sa 5-6 uzastopnih pobjeda su tu u borbi za LP.