Nisam ih ni ja upoznao i hvala Bogu da nisam. Ali smo svi imali prilike pročitati uspjehe vladike Kačavende, imama iz Gluhe Bukovice i ovih fratara pedofila.alemsa je napisao/la: ↑25 dec 2022, 18:54Zavisno kako je svatis, i kakva si osoba. Ako si zlo, tvoj Islam, Krscanstvo itd. ce biti zlo takodje, jer ces naci nacin da je tako interpretiras. Jos nisam upozno ni hodzu ni popa da su losi ljudi. Normalno da je vise ovih sto religiju koriste za svoje svrhe.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Prodaju se kurvini sinovi

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- bavariapivo
- Kontakt:
Sretan Božić
svima koji slave
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebo muško koje nije bar malo u ofsajdubombaysaphire je napisao/la: ↑25 dec 2022, 22:16
Historijska poza bodybuildinga , quad stomp Jay Cutlera![]()

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovog Mr Beast sam otkrio tek prije neki dan, znam znam da je jedan od najvecih youtubera.
Ali stvarno je gotivan frajer, dugo nisam vidio nekog ovakvog, bas osvjezenje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Svemogucci

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JosephNongeBoende
ono kad u pravo vrijeme odradis trodnevnu 100%-tnu internet detoksikaciju i izbjegnes isto tako 100%-tni trajni ban

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
JosephNongeBoende je napisao/la: ↑26 dec 2022, 17:11ono kad u pravo vrijeme odradis trodnevnu 100%-tnu internet detoksikaciju i izbjegnes isto tako 100%-tni trajni ban![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mnogo nervoze na forumu, a vrijeme praznika. Nema potrebe za tim.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nema mu niko ravan po kontentu trenutno, ja sam ga počeo gledati prošle godine.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 dec 2022, 14:35Ovog Mr Beast sam otkrio tek prije neki dan, znam znam da je jedan od najvecih youtubera.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
MrBeasta bukvalno svi kopiraju sad, na balkanu je Dex Rock sad top 3 sa tendencijom da bude prvi a lik samo radi po istom sablonu, cak je i izbacio i svoje cokolade po uzoru na MrBeasta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad smo već kod youtubea, jedem sad Lasta štapiće sa bijelom čokoladom, top su, a neki dan naletih na ovog lika, pravi sve od čokolade, remek djela, baš moraš imati vještine za ovo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
I ja sam neki dan naletio , napravio krokodila od čokolade

Čini mi se da nas je više što volimo bijelu čokoladu

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Bas cudno sto svi kopiraju najboljeg u necemBosniaBoston je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:48MrBeasta bukvalno svi kopiraju sad, na balkanu je Dex Rock sad top 3 sa tendencijom da bude prvi a lik samo radi po istom sablonu, cak je i izbacio i svoje cokolade po uzoru na MrBeasta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam kad sam to rekoharden je napisao/la: ↑27 dec 2022, 00:41Bas cudno sto svi kopiraju najboljeg u necemBosniaBoston je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:48MrBeasta bukvalno svi kopiraju sad, na balkanu je Dex Rock sad top 3 sa tendencijom da bude prvi a lik samo radi po istom sablonu, cak je i izbacio i svoje cokolade po uzoru na MrBeasta
#Punoljetstvo
Autoputevi tacno nisu za nas, idioti postavljaju radar na autoputu u KS na svakih 100m 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Furaju se na Österreich
Ko kad dijasporasi dodju i ovdje gasiraju jer tamo ne mogu
Neka su ih postavili
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
A u centrima se gari nemilice, i nikome ništa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.